GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Back in London

  6N2A1479

  Godmorgen mine søde læsere! En lille hilsen fra skønne London. Jeg beklager, at der er gået et par dage siden mit sidste post, men har følt mig helt udkørt og oveni hatten havde jeg en dum forkølelse, der gjorde mig endnu mere træt og sløv i kroppen. Jeg er heldigvis på banen igen! Yay <3 Hvis I har fulgt med på min Instagram stories, så ved i, at jeg igår morges fløj til London. Her skal jeg være indtil lørdag morgen. Det er skønt at være tilbage! Jeg har en masse møder og event de kommende dage, så der kommer til at blive run på. Jeg vil forsøge at filme det hele til jer, så i kan få et indblik i min rejse.

  Det minder mig faktisk om, at jeg har postet min sidste vlog fra min sidste London rejse, som I kan se HER, eller ved at klikke på play nedenunder. Jeg håber, at I kan lide den <3 Jeg vil tjekke ind senere med et efterårs outfit post.

  Stort knus
  Jeres Isabella

  Good morning my sweet followers! A little hi from dreamy London. I am sorry I haven’t posted a new post for a few days, but I’ve been feeling very tired, lack of motivation and then I had a massive cold on top of that, which drained me for energy. BUT I am back on my feet now, and it feels great! Yay <3 If you have been following me on my Instagram Stories yesterday, then you know that I flew to London yesterday morning. I’m going to stay here until Saturday morning, and it feels great to be back! I have a lot of meetings and event the next couple of days, so I will make sure to film it all for you guys, so you can “follow” my trip.

  That actually reminds me, that I’ve just posted my last vlog from my last London trip, which you can see HERE, or by clicking play on the video underneath this text. I hope you like it! <3 I will check in soon with an autumn outfit post.

  Biggets hug
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  31st oktober 2017

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  Love Your blog. I am going to London very soon; and i was hoping that you could recomend some good vintage stores or other stores i should visit. And if you have any good restaurant recommondations? 🙂

  I miss London so much! Christmas lights at Oxford Circus in October, though?! It gets crazier every year!

  Yay, so excited to see your london content you create! your vlogs are so lovely to watch xx
  http://www.pagesfrombeth.co.uk

  Glad to hear that love! There will be a new video up on my channel very soon 😀 Yay

  Biggest hug
  Isabella xx

  Happy to see you back on the blog! Hope you´re feeling better now : )

  http://carlotarules.wordpress.com

  Thanks angel <3 I am feeling much better again!

  Thank you so much.

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT