GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Back in London and chill day round Notthing hill

  6N2A9461 6N2A9474 6N2A9476 6N2A9482 6N2A9557

  Hej mine søde læsere! Det har været et par stressende dag med hensyn til flytningen. Vi har ikke nogle møbler endnu, så min veninde Louise og jeg bruger indtil vi modtager en sofa vores double luft madras i vores stue som både sofa, spisebordstole mm. Haha! Det er en smule morsomt for at være ærlig. Vi er glade og humøret er højt, så vi kan heldigvis se det sjove i det, da vi heldigvis ved, at det kun er en midlertidig løsning.

  Min storebror og mor fløj med mig til London, for at hjælpe med flytningen, hvilket var utrolig rart. Det gjorde flytningen lidt nemmere, men også sjovere og lidt mindre trist. Jeg er ubeskrivelig lykkelig for at være tilbage, men det er stadig lidt øv, at være flyttet væk fra min dejlige familie igen! Den sidste aften kunne jeg godt mærke, at det var lidt hårdt for min mor, da hun ved jeg ikke har planer om at flytte tilbage til Danmark igen.. Heldigvis kan jeg smile når jeg tænker tilbage på de hyggelige måneder min familie og jeg havde sammen inden jeg rejse. Det var også langt, langt nemmere for mig at flytte denne gang da jeg vidste hvad jeg kommer tilbage til. Jeg har mine aller bedste veninder her, masser af arbejde og så har jeg savnet energien, de mange muligheder og mit “gamle” liv vildt meget.

  Hi my dearest followers! It had been a few quite stressful days with the move and everything. We do not have any furnitures yet, so my lovely friend Louise and I currently use an air mattress as our sofa, dining table etc. Haha! It’s a bit funny to be honest. I am so happy and my mood is high, so we can luckily see the funny in living like this until our furnitures arrives. We know it’s a temporary solution.

  My big brother and my mum flew to London with me to help with the move, which was super sweet of them. They made the whole move more fun, relaxing and less sad. I can not describe how happy I am being back here, but it’s stil sad knowing that I live far away from my family! The evening before my mum and brother had to fly back to Denmark, it all got a little sentimental. I think my mum realized that I won’t be moving back to Denmark again.. Luckily I can smile when I think back of the great months we had together before I moved. It was so much easier for me to move to London this time. I guess it’s because I knew what was waiting for me here. My best friends, lots of work and I’ve missed the energy, drive and opportunities London have.

  6N2A9654 6N2A9475 6N2A9495 6N2A9658

  Jeg tog Louise, min søde mor og dejlige bror med til Notting Hill market over weekenden. Der var utrolig koldt den dag, hvilket var ret heldigt for os, da det betød der ikke var nær så mange turister som der plejer. Det var helt rart, så man kunne rent faktisk gå rundt sammen, uden at skulle søge efter hinanden i mængden. Haha!

  Hver gang min bror og jeg er på Notting Hill market er det et “must” for os, at vi skal have en lækker nutella pandekage, haha! Mums det er godt – det kan jeg helt klart anbefales.

  I took Louise, my sweet mum and brother to Notthing Hill market over the weekend. It was so damn cold that day, which was actually quite nice because that meant, that it was not that touristy as it used to be. You could actually walk round without bombing into people! Haha

  Every time my bother and I go to this market, then it’s a “must” for us, that we buy a yummy nutella pancake, haha! Yummy it is so delicious – you must try that guys.

  6N2A9478 6N2A9494 6N2A9464 6N2A94906N2A9500 6N2A9661 6N2A9465 6N2A9633 6N2A9604 6N2A9659

  Efter et par kolde hyggelige timer browsing Notthing Hill market vi endte på en lille sød café. Man kan aldrig have for mange kaffe pauser, haha! Vores frosne fingre havde brug for, at blive varmet op igen. Min veninde og Louise og jeg brugte resten af dagen på at pakke hendes værelse, og flytte hende fra hendes gamle lejlighed og ind i vores nye hjem. Det har taget os 3 dage for at få det hele flyttet, men nu er vi så småt ved at have det hele på plads. Jeg glæder mig til at dele hele flytte processen med jer.

  Sort knus jeres Isabella

  After a few could hours browsing Notting Hill market we ended up on a cute café. You can in my opinion never have too many coffee breaks, haha! Our frozen fingers needed to be “re-heated! haha. My friend and I spend the rest of the day moving her from her old apartment and into our new home. It took us 3 days to move it all, but finally it’s all moved. I am super excited to share the whole moving process with you guys.

  Biggest hug
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  8th januar 2018

  READ COMMENTS -

  13 COMMENTS

  Nice Blog. Looking stylish in lovely fashion week dress.Such a fabulous and Perfect Outfit. I like this Blog.Please try to Post Beautiful Sarees and Kurtas.

  https://www.unnatisilks.com/

  Oh me too girl! a favourite!!

  Biggets hug
  Isabella xx

  Can´t wait to see your new place, so happy for you!

  http://carlotarules.com

  You have no idea how excited I am to share it with you guys <3

  Biggest hug
  isabella

  Ej kommer helt til at savne london, når jeg ser dine billeder..

  http://www.danskogmuslim.dk

  Åhhh, jeg kender følelsen alt for godt smukke! Du må komme tibage snart <3

  knus
  Isabella

  I’m so happy you’re back in London! I look forward to all of your posts <3 Are you still using the Olympus Pen for your photos? xx

  Awww!!! <3 I am super excited to share all my London posts with you guys.

  I use my Canon mark lll mostly, nerver my Olympus for the blog. But for Instagram I find Olympus good 🙂

  Biggest hug
  Isabella xx

  These photos are gorgeous and I cannot wait to see all your new adventures in London xx
  http://www.pagesfrombeth.co.uk

  Thanks babe <3 I can not wait to share it with you all!!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Amazing new beginning is here and you’ve so deserved to be happy and do what you love and are best at!
  Best of luck to you with everything!

  https://lartoffashion.com/best-year-yet/

  Awww!!! thanks a lot for your super wonderful comment. You just made my evening 1000 times better!!!

  I wish you all the best too girl. I hope you’ve had a great start on the new year!

  biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT