GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Big News – My own jewelry collection is out

  6N2A9036 6N2A9012 6N2A8997

  Mine aller kæreste læsere!!!!! Så er nyhederne her ENDELIG. Som i ENDELIG <3 Hurraaaaa… Min egen smykke kollektion som jeg har fået designet i samarbejde med yndlings With Love Darlings, er nu endelig til at få fingrene i. Jeg er over lykkelig, og super spændt på at høre hvad i syntes om den. Jeg har designet disse 3 ringe samt to matchende øreringe, som jeg også vil dele med jer snarrest. I kan se hele kollektionen på With Love Darlings hjemmeside lige: HER. Aller sødeste Elisabeth som er ejer af det smukke smykke mærke kontaktede mig dengang jeg boede i London, om jeg kunne være interesseret i, at designe en kollektion for hendes skønne smykke mærke. Det var en drøm der gik i opfyldelse, og det har været en lang process, som jeg nu med glæde kan dele med jer!

  Min smykke kollektion betyder meget for mig, da den er inspireret af min barndom. Glæde, koraler, naturen og de bløde bølger fra havet. Jeg  har valgt at den lyse grønne sten: chrysoprase, skal gå igen i min kollektion. Det er en af de mest opløftede ædelstene med sine klare grønne farve- og helbredende egenskaber, som skaber en god energi <3

  Betydning af chrysoprasen, den sten jeg har valgt at bruge i min kollektion:

  Hvis chrysoprasekrystallen har fundet vej i dit liv, så tag det som et tegn på, at du har brug for en følelsesmæssig makeover. Krystalsstenen er kendt for at manifestere optimisme, glæde og lykke, og er et af de bedste antidepressiva i krystal healingen. Hold denne gemstone tæt på dig, og husk altid at se på den lyse side, selv under overskyet vejr.

  Jeg har altid set mig selv som en positiv og glad person som altid ser positivt på livet, selv når tingene ikke altid går som man ønsker. Man må ikke give op på sin lykke og glæde, hvilket også er derfor jeg har handlet som jeg har gjort på det sidste med mit break up og flytningen tilbage til London. Derfor føler jeg, at denne kollektion er så utrolig vigtig for mig, da den repræsentere netop dette. Hver gang jeg kigger på mine smykker, så giver det mit et drive og får smilet frem på mine læber. Jeg har gået igennem mange mørke og hårde tider det sidste stykke tid, men har valgt at fokusere på lyset og glæden. Det vil min smykke kollektion hjælpe jer med. Den symbolisere styrke, healing, motivere en til at have to og mod på sig selv og det at se positivt på livet.

  My dearrest followers!!!!! The news are FINALLY here. Like in FINALLY <3 Wuhuuuu…. My own jewelry collection which I have designed in collaboration with favourite With Love Darlings, and now you can finally buy them as well. I am so damn happy and really excited to hear what you think of it. I have designed these three rings with two matching earrings, which I will also shoot and share with you guys shortly. You can see the whole collection on With Love Darlings website: HERE. The sweetest Elisabeth which is the owner contacted me while I lived in London. She asked me if I was interested in designing a collection in collaboration with her. It was a dream came true for me, and a long process, which I am so happy is finally here!

  My jewelry collection means so much to me, since it’s inspired by my childhood. Happiness, corals, the nature, the ocean and all the soft waves. I’ve decided to add in the gorgeous light green stone: chrysoprase in my collection. It is one of the most elevated and uplifting gems with its clear green color and healing properties that create a good energy <3

  Meaning of the Chrysoprase stone, I’ve decided to use in my collection:

  If the Chrysoprase crystal has found its way into your life, take it as a sign that you’re in need of an emotional makeover. Known for manifesting optimism, joy, and happiness, the Chrysoprase crystal stone is one of the best antidepressants in the world of crystal healing. Keep this gemstone close to you and remember to always look on the bright side, even during cloudy weather. 

  I have always seen myself as a positive and happy person who always see the positive thing in life, even when things do not always go the way you want it to. We can not give up on our happiness, which is why I have acted like I have lately with my break up and decision about moving back to London. Therefore, I feel that this collection is so incredibly important to me as it represents just that. Every time I look at my jewelry’s  it gives me a drive and put’s that smile back on my face. I have gone through many dark and hard times the past year, but I have chosen to focus on the joy and bright side. My jewelry collection will help you with that. It symbolizes strength, healing, motivation and learn you to have courage in yourselves to go for your dreams and to see the positive things in life.

  6N2A8966 6N2A8974

  Tanken er, at man så kan vælge at stacke dem alle sammen, eller køre et mere enkelt look med en eller to af dem på af gangen. Jeg elsker at bruge masser af øreringe same ringe på samme tid, så jeg bruger dem alle sammen. Følelsen jeg får indeni når folk spørger hvor de er fra, og jeg så kan sige, at jeg slev har designet dem er fantastisk. Det er helt underligt, at jeg selv har tegnet/designet dem og pludselig har jeg dem her i hånden. Hele processen fra da jeg sad i min gamle lejlighed og researchede, tegnede, klippede og klistrede og nu kan i skønne læsere gå med mit design. Wow!

  Jeg er så spændt på at høre hvad I syntes om den!
  Stort knus jeres
  Isabella

  The thought is that you can wear them all together and rock the stacked jewelry look (which I personally love), or you can wear one of two of them for a more simple look. I have love to wear loft of rings and earrings together, and it feels so amazing when people ask where they are from, that I can tell them that I’ve designed them myself. It’s a strange feeling to have been sketching them to finally have them here in my hand. So many hours spend in my old apartment, researched, sketched etc, and now you guys can wear them too. Wow!

  I am super excited to hear what you think of it!
  Biggets hug your
  Isabella

  6N2A8906 6N2A8987

  See hele With Love Darling X Isabella Thordsen kollektion: HER   //   You can see the whole collection on With Love Darlings homepage: HERE.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  21st december 2017

  READ COMMENTS -

  12 COMMENTS

  Hej, jeg faldt lige over din side, og blev forelsket i din jakke. Hvor er den fra ? 🙂

  j’ai eu un grand honneur car j’ai visité ce blog.

  I love the organic feel to your new jewellery collection and the beautiful colour. It also sounds like it has been a great creative process for you. Good luck with your future adventures.

  Hej Isabella!
  Jeg tænkte på, om du ikke kunne lave en London (+ omkringliggende) guide/ideer til en weekendtur til London? Jeg skal derover i det nye år, på weekendtur, men jeg aner ikke, hvad der er at se, udover de “almindelige” turistattraktioner!

  Det ville i hvert fald være et hit hos mig!

  Knus herfra!

  Håber virkelig de kommer tilbage på lager!! Jeg må eje en 🙂

  Hvordan kan man egentlig se, hvor store de forskellige størrelser er?

  Super flotte ringe. Stort tillykke med det.
  Kære Isabella, du har sådan en flot redigering på dine billeder. Sådan lidt sephia/gammeldags/varm farve. Har du lyst til at dele hvilke effekter du Bruger?
  Hilsen en ny kamera ejer 🙂

  Virkelig smukke smykker, Isabella! De er jo så populære, at de allerede er udsolgt! Du må meget gerne holde os opdateret om hvornår de kommer tilbage i stock 😉

  LOVEEEE this gorgeous jewellery collection! So so pretty! Congratulations on the launch 🙂

  So so proud of you Isabella!! You’ve worked so hard on this beautiful collection and I cannot wait to have a piece all of my own!!

  Oh wow! Those are such a huge and admirable news!! Congratulations and well done!
  I love your style and taste in fashion so your jewellery collection to me is so exciting!

  https://lartoffashion.com

  Meget meget smukt designet:-)
  Og jeg er vild med tanken bag. Jeg søger selv smykker til min unge datter, hun har kræft og jeg vil gerne give smykker med gode symboler.
  Tak og en glædelig jul:-)

  Oh my god Isabella, how exciting!!! I LOVE the jewelry, specially the “vintage ring” – definitely going to treat myself to that one! I love your description and what the Chrysoprase means to you personally! It must be the best feeling to look at something and think “I made this happen” and to have accomplished a product to spread joy, strength and positivity!
  I wish you lovely festive days and lots of love from Vienna!
  Rosa xx

  LEAVE A COMMENT