GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Braids and knee high boots

  Glædelig Fredag mine kæreste læsere! Jeg har siddet her nu foran min skærm blank i flere timer. Min tanker flyver rundt for tiden, og det er som om jeg ikk helt “er her”. Det lyder måske lidt mystisk, men sådan føles det faktisk. Det er som om jeg lever lidt i en boble. Jeg er vildt motiveret og har så meget spændende at vågne op til hver dag, men det er som om jeg, af en eller anden underlig grund ikke kan få mig selv kørt i gang. Jeg sætter hver aften jeg går i seng min alarm til halv 7 kvart i 7, og står hver morgen op når det ringer. Jeg får mig selv i sving og har ofte løb, spinning eller andet fitness på programmet. Det er blevet et must for mig, for at jeg føler mig glad og godt tilfreds. 

  Kæresten er i Miami med hans lille søster, og det føltes helt som om den glade del af mig er rejst med ham. Gosh i know, det lyder som noget pjat – og Gud hvor ville jeg dig ønske jeg bare jokede, men det er næsten som om jeg har fået en mini depression.. Arbejdet og træningen holder mig kørende og dagene flyver afsted foran øjnene på mig uden jeg føler, at jeg får nok for hånden. Syntes det er en skrækkelig følelse og jeg gør hver dag hvad jeg kan for at Shake det af mig, og smile og være den glade Isabella jeg er – det kræver dog lidt mere for tiden.. 

  Det er ikke altid man kan være glad og stråle af energi og overskud, og det acceptere jeg. Det er okay at være træt, savne sin familie og bare være lidt mere narhhhh end man plejer. Jeg prøver at huske mig selv på, alt det jeg har og de mange rejser og spændende oplevelser jeg har i vente, det får mig altid til at blive varm om hjertet. Kæresten kommer hjem på tirsdag hvor det så var meningen at han skulle rejse med mig til Frankrig i et par dage, men pga noget arbejde er han forhindret i at komme med, hvilket er helt igennem forståeligt, men alligevel kan jeg ikke lade være med at være lidt trist over det, da jeg sådan havde set utrolig frem til at have ham med og dele de spændende oplevelser sammen med ham. Specielt fordi jeg flyver samme dag som han kommet tilbage, så der vil gå mere end 3 ugers tid før vi ser hinanden. Når man savner en person kan 3 uger virkelig føles som en evighed!

  Happy Friday my dearest followers! I’ve been sat here in front of my screen blank for several hours now. My thoughts are flying round my head, it sort of feels a lot like as if I’m not completely here. It may sound a bit mysterious, but that’s actually how I feel. It’s as if I’m living in a bubble at the moment. I’m extremely motivated and every day so excited to wake up, but it’s as if I for some strange reason can not get myself started. I every night before I go to bed put on my alarm for half past seven, and I do get up every morning when it rings. I get myself started either with a morning run, a spinning class or some other fitness or stretching/meditation class. It has become a must for me, it makes me feel more happy and good about myself.

  My man is in Miami with his little sister, and it feels like a happy part of me have decided to travel there with him. Gosh believe me I know, it sounds like a joke – and Gosh I wish it was. It almost feels like I’ve got a mini depression.. The work and the workout keep me going, and the days fly past my eyes without me feeling like I get to live them properly.. It’s a terrible feeling, and I hate feeling like this, therefor I every day do what I can to shake it of me and smile and be the happy Isabella I am – it just require a bit more from me these days..

  We can not always be happy and be the soul of the party that we wants to, and I accept that. It’s okay to be tired, miss your family and just be a little more narhhhh than usual. I try to remind myself, everything I have going on and the many travels and exciting experiences I have waiting for me, that always makes me smile.  My man is going to be back on Tuesday, where he then was meant to travel with me to France for a few days, but because of work he is unable to come along, which is completely understandable, but I can not help but feel a bit sad about it, because I have been looking forward to having him there, so we could share the exciting experiences together. Especially because I fly the same day he returns home, so we are not going to see each other for about 3 weeks. When you miss a person, 3 weeks can really feel like eternity!

  Find mine støvler   //   Find my boots

   

  Find min hat   //   Find my hat

   

  Find mit tørklæde   //   Find my scarf

   

  Min skønne veninde og fotograf Amber som er min London Photograf har været så dejlig at tage hans plads, så jeg ser frem til en sjov veninde tur med hende! Vi skal op i bjergene i Méribel, så vi håber på sne og smukt vinter landskab. Jeg glæder mig afsindigt meget! Vi ringer sammen dagligt for at aftale hvilket tøj vi skal pakke osv. Haha

  Dagens look er fra Nastygal som lige nu fejre Black Friday med op til 50-60% rabat. Jeg elsker jakken som har den fineste farve og sej boxy shape. I kan finde mit look på deres hjemmeside HER. Husk også at hvis i køber fra ASOS, så har de lige nu 20% på alt på deres hjemmeside hvis i bruger koden: HELLO20

  Mine støvler bloggede jeg op i mit sidste outfit indlæg, de er fra Aldo og gået hen og blevet uundværlige! Jeg bruger dem stort set dagligt, da de holde mine føde og ben varme og så elsker jeg at style dem med lange frakker/trøjer og skinny jeans. Find dem HER.

  My beautiful friend and photographer Amber, who is my London photographer is going to take his place so I look forward to a fun girls trip with her! We are going up into the mountains of Méribel, so we hope for snow and beautiful winter landscape. I’m very excited! We daily call each other to ask what we are going to bring and pack for the trip. Haha

  Today’s look is from Nastygal who currently celebrate Black Friday with up to 50-60% off. I love the jacket that has the finest color and cool boxy shape. You can find my look on their website HERE. Also remember if you buy from ASOS, then you get 20% off everything if you use the code: HELLO20

  My boots I blogged in my last outfit post, they are from Aldo and have gone and become indispensable! I use them almost daily as they keep my food and legs warm and I love to style them with long coats / skirts and skinny jeans. Find them HERE.

  10 ting jeg er taknemmelig for i dag   //   10 Things I’m grateful for today

  Det var thanksgiving igår, og siden jeg føler jeg er inde i en lidt trist og grå periode vil jeg slutte dette blog indlæg af med 10 positive ting som jeg er taknemmelig for i dag, sådan så dagens indlæg kan afslutte med lidt happy op opløftende vibes.

  1. På trods af en grå London dag, fik jeg mig selv skubbet ud af sengen og til spinning kl.7 i morgens – selvom det var det absolut sidste jeg havde lyst til, da min alarm ringede i morges. MEN efterfølgende havde jeg det fantastisk og resten af dagen i dag har jeg haft så god samvittighed med mig selv! Det var bestemt det værd.

  2. Jeg fik verdens skønneste velkomst af den sødeste labrador hundehvalp da jeg ankom til min spinnings time i morges. Min instruktør Matt havde taget sin lille hvalp med, hvilket pludseligt fik mig til at glemme alt om en gå regnfyldt London dag og et par timers manglende søvn

  3. Jeg fik sendt min veninde en sød SMS, for at minde hende om hvor meget jeg vægter vores venskab!

  4. Jeg fik både snakket i telefon med min storebror og kæreste mor i dag. Det betyder alt for mig, at trods vi bor i hvert vores land, så er vi stadig gode til at ringe og snakke sammen dagligt.

  5. Jeg forkælede mig selv med min yndlings oat milk flat White fra Megan’s – min favorit café her i Fulham

  6. Jeg modtog en sød SMS fra min dejlige kæreste – det er jo det bedste i hele verden. Hele dagen har jeg gået og kigget tilbage på den, da den har fået mig i godt humør.

  7. Jeg har handlet ind til god og lækker aftensmad, sådan så jeg kan forkæle mig selv lidt nu hvor jeg er alene hjemme.

  8. Har endelig fået styr på mit soveværelse, så hver gang jeg kommer hjem bliver jeg ramt af en skøn og afslappende “ahhhh” følelse – da det får mig til at føle mig mere tilpas og hjemme.

  9. I aften vil jeg hygge med levende lys, popcorn og en god film. Yaay!

  10. Er dybt taknemmelig for jer og for at bloggen endelig er oppe at køre igen! I betyder al verden for mig <3

  Stort knus jeres Isabella

  It was thanksgiving yesterday and since I feel I’m in a bit of a sad and gray period, I will end this blog post with 10 positive things that I’m grateful for today so that today’s posts can end with some happy and uplifting vibes.

  1. In spite of a gray London day, I managed to push myself out of bed this morning to join a spinning class at 7 in the morning – even though it was the absolute last thing I wanted to go when I switched off the alarm this morning. BUT afterwards I felt great and I’ve felt amazing through out the day. It was certainly worth it.

  2. I got the world’s most amazing welcome from the cutest labrador puppy when I arrived at my spinning class this morning. My instructor Matt had brought his little puppy, which suddenly made me forget about a rainy London day and my few hours of lack of sleep

  3. I sent my friend a cute text to remind her of how much I appreciate our friendship!

  4. I was both talking on the phone with my big brother and my mum today. It means everything to me that despite living in different countries, we are still good at calling and talking on a daily basis.

  5. I spoiled myself with my favorite oat milk flat white coffee from Megan’s – my favorite cafe here in Fulham

  6. I received a sweet text message from my lovely boyfriend – it’s the best in the whole world. Throughout the day I have looked back at it because it makes me smile.

  7. I have been grocery shopping, so that I can cook myself a delicious dinner. You need to always spoil yourself a little when you are home alone.

  8. I’ve finally managed to finish decorating my bedroom, so every time I get home, I’m struck by a wonderful and relaxing “ahhhh” feeling – because I now feel more comfortable since it’s starting to feel a lot like a proper home.

  9. Tonight I will light my candles and enjoy yummy popcorn while I watch a good movie. Yaay!

  10. And last but not least I am so deeply grateful for you and for the blog for finally being back up and running!! You mean all the world to me <3

  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  23rd november 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Love your photos. ? Do you have a blog about how do you edit your photos to look cinematic or vintage?

  These pictures are the absolute dream! I so wish we had beautiful locations like this in Devon! <3 I loved reading your list of 10 things you are grateful for, so inspiring! xx

  LEAVE A COMMENT