GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  cha cha matcha New York

  6N2A29746N2A2874 6N2A2988

  Find min taske: HER   Find min jakke: HER   Find mine bukser: HER   Find mine støvler: HER   //   Find my bag: HERE   Find my jacket: HERE   Find my trousers: HERE   Find my boots: HERE

  New York var en uforglemmelig rejse! En utrolig skøn uge i selskab med mine kærlige forældre og skønne kæreste. Det var en uge med en god kombination af hygge, afslapning og arbejde.
  Jeg har mødt min kærestes søde forældre et par gange, men det var første gang han skulle introducere for mine, hvilket var utrolig spændende. Jeg vidste på forhånd, at de ville syntes rigtig godt om hinanden, og jeg havde ret! Vi havde de skønneste dage og mine forældre er helt tosset med ham (hvilket der ikke er noget at sige til!) man kan ikke andet end at holde af ham.

  Det gjorde mig så ubeskrivelig glad, at de syntes godt om hinanden. Det betyder ekstremt meget for mig, at ens kæreste kan sammen med ens familie, da min familie betyder alt for mig!

  Man må også sige det var vildt modigt af min kæreste, at turde rejse med mig helt til New York for at tilbringe en hel uge sammen med mig og mine forældre.

  Min kæreste og jeg havde fået en masse skønne New York tips af jer dejlige læsere, som vi havde skrevet ned og Cha Cha Matcha blev nævnt op til flere gane. Vi tænkte derfor, at det var et “must visit” for matcha elskere som os! Her var mange mennesker, men jeg fortryder ikke mit besøg et sekund. Vi fik en lækker matcha is og matcha latte – Wow det var lækkert! Nok en af de absolut bedste matcha latte jeg har fået nogenside. Stedet er utrolig sødt og meget “Instagram-venligt” haha! Det er en lille café, men jeg elsker deres søde indretning som er holdt i de lyserøde og grønne natur farver.

  Find Cha Cha Matcha på denne adresse:

  373 Broome St, New York, NY 10013, USA

  New York as an unforgettable trip! I had the most fantastic weekend together with my wonderful parents and sweet boyfriend. It was a week I’ll never forget. A great combination of relaxation, work and exploring a new dreamy City.
  I’ve met my boyfriends incredible parents a few times now (I just love them), but it was the first time he was going to meet mine. It was super exciting, but I already knew before that they were going to get along so well. I was right – we had the best time together, and my parents adore him.

  It means the world to me, that my boyfriend and family gets along, since my family is everything! Therefor I don’t think I could ever be with someone my parents didn’t like or the other way round. Also an extremely brave move to say yes to spend a whole week with me and my parents! 

  A few weeks before we asked you angels for some good New York tips, and Cha Cha Matcha was a place mentioned quite lot of times – we therefor wrote it down as a “must-visit” place, since both him and I are big matcha lovers! It is a popular and cute little place. The decor is pink and green, and so photo & Instagram friendly, so it doesn’t surprise me it’s a trendy place to go. The Matcha latte was extremely delicious and the mango/matcha ice cream was pure heaven. 

  Find Cha Cha Matcha on this address:

  373 Broome St, New York, NY 10013, USA

  6N2A2972 6N2A2978

  Mit agency Storm sørger for, at holde mig beskæftiget, så jeg har haft meget at se til lige siden jeg kom tilbage til London. Jeg har haft svært ved at komme mig over mit jet-lag og har været træt som aldrig før.

  Den dag vi landede i London var en utrolig hård dag for mig og min familie.. Vi mistede min aller kæreste farmor, så det ramte mig ret hårdt, og føler ikke jeg er kommet ordentligt “ovenpå” endnu.. Jeg er mentalt ved at forberede mig på, at jeg går et par hårde dage i møde. Da jeg allerede føler mig ked af det og træt er det lidt svært at hive mig selv op, men her er min kæreste en stor støtte for mig. Føler mig så taknemmelig over, at jeg har ham i denne tid! Det hjalp også meget at se familien her i weekenden, så nu er det med at se frem af og tænke på alle de gode og fantastiske minder vi havde sammen.
  Jeg skal til Paris i morgen i 4 hele dage, og derefter skal jeg til Durham for at se min kæreste hvorfra vi så flyver til Marocco sammen. Der er meget godt at se frem til, hvilket er hvad jeg vælger at fokusere på <3

  Stort knus jeres Isabella

  My agency Storm is keeping me extremely busy since I’ve moved back to London, but I love it, although it’s been a bit hard to recover from my jet-lag. I’ve been more exhausted and tired than ever before. 

  The day we landed in London was a very sad day for me and my family.. We lost my dearest grandma, and I was in London, again far away from my family, plus I had tons of work to catch up on, so I couldn’t fly home before the funeral. I feel like I haven’t quite “recovered” that yet. I’ve mentally prepared myself for a few busy days, so I’ll just try to pull myself up a bit. It helped to see my family though, and it’s nice to have my boyfriend by my side to help me stay happy and positive. I feel so very grateful! Now it’s important to look ahead and focus on all the good things I have lined up waiting for me.
  I am going to Paris tomorrow morning for 4 days, and then I’m going to Durham to see my man and from there we are flying to Marocco together. There’s so many new adventures ahead, and that’s what I’ve decided to focus on <3

  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th februar 2018

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  My deepest love xxx

  Isabella I am the BIGGEST lover of your blog and you (of coit’s!!). You are such a huge huge inspiration to me, but many other women. Your content is the best and I always thoroughly enjoy reading each blog post. And omg! Your Instagram is PERFECT!!! You have inspired me so much and I am so thankful for that! I love reading your travels especially this on (because Matcha is EVERYTHING!!). Continue posting gorgeous outfits and thank you once again xxxxxx

  Love from London
  Isabella xx
  http://Www.stealthestreet.co.uk

  Kæmpe knus herfra <3 Det er hårdt at miste nogen man holder af. Puha. Jeg tror, at du gør det helt rigtige ved at tænke på alle de positive minder, og så bare holde dig i gang. Og så er det godt, at du har en god mand ved din side til et ekstra kram eller 10.

  Knus
  Christina

  My condolences Isabella, I’m sorry to read about your grandma. I hope that you’re coping well and it sure does help to have your loved man by your side to help bring you positivity to your daily life.
  Have safe travels to Paris!

  https://lartoffashion.com/art-of-stillness/

  I’m so sorry for your lost Isabella! Wish you and your family all the best and energy to get through this.

  Your NY trip sounds so dreamy, and yes I agree, finding the right person who loves your family and your family loves them is super important and a great pile
  for the relationship, so happy for you that that seems to work out so wonderfully!
  Wish you the best trip in Paris tomorrow and your trips sound so exciting, specially Morocco – I’m so looking forward to see some beautiful photos on here!
  lots of love
  Rosa

  LEAVE A COMMENT