GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Shorts: Global Funk   Clutch: Miu Miu   Solbriller: Ray Ban   Skjorte: Genbrug   Sko: Jeffrey Campbell

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  3rd juni 2011

  READ COMMENTS -

  23 COMMENTS

  ih, hvor finder du altså fine skjorter i genbrug! 🙂

  Hej Isabella!
  SÅ FEDE solbriller. Jeg tænkte om du vidste hvad modellen helt præcist hedder – altså udover CLUBMASTER. Jeg skal simpelthen have fat i dem 🙂
  Kunne ikke kommentere i det andet indlæg, hvor du skriver om solbrillerne – derfor jeg gør det her.
  – Sofie

  Hej Isabella
  Jeg ved dette ikke har noget at gøre med dette indlæg specifikt, men jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle poste det. Hvor har du købt dine Phillip Starck Ghost stole? Og hvad gav du for dem?

  Lækker blog
  VH

  Hej Isabella. Jeg elsker virkelig at følge med i din blog, er simpelthen så vild med din stil. Ville lige høre om du evt. kunne lave et indlæg om hvad du evt. skal have på når du skal ud og køre i lastbil.. da jeg selv bliver student, kunne det være fedt at få lidt inspiration og hvad du synes er fedt 🙂

  Lige et off topic… er du kommet ind på skolen i London :)?
  Kan se du har skrevet du skal kigge på lejligheder osv… har jeg misset den glædelige nyhed at du er blevet optaget?
  Hvis, så tillykke!!
  Louise

  Du er så smuk, Isabella!
  Jeg håber, at alt falder på plads for dig snart!

  Goddag Goddag.
  Jeg eelsker dine sko! Alle skoene fra Jeffrey Cambell er bare noget af det bedste. Også har jeg et spørgsmål. Er de behaglige at gå i?

  Er “kysmunden” på armen en rigtig tatovering? 🙂

  Rigtig fedt outfit! 🙂

  Hej Isabella.

  Jeg vil gerne spørge dig om noget, som jeg egentlig kunne spørge de fleste danske blogpiger om. Nu ved jeg godt, at folk sikkert vil tænke ‘jamen hvorfor læser hun den så!’, men jeg læser blogs i samme tilstand, som jeg ser Paradise eller andre TV3-programmer. Underholdning, jeg synes det er fascinerende, at bloggere tror, at andre interesserer sig så meget for hverdagsligegyldigheder. Hvis man ikke engang har en særlig unik stil eller nogle vilde ideer eller noget nyt at fortælle verden, hvorfor blogger man så? Ja, det er mit spørgsmål: hvorfor blogger du egentlig?

  Hej Pernille.

  Jeg blogger fordi det har en stor betydning for mig. Jeg begyndte at blogge for ca 1 1/2 år siden, og siden der er jeg blevet helt bidt af det. Jeg synes, at det er skønt at kunne inspirere andre mennesker, og dele min interesse med andre unge. Jeg gør det ikke for at få opmærksomhed. Hver person har hver deres helt egen mening om min blog, og det har man ret til. Nogle føler ikke, at jeg har en unik stil med vilde ideer, men det gør andre. Jeg har mange faste læsere, så helt uinspirerende og uinteressant må jeg ikke være. Jeg elsker at blogge og tanken om, at der sidder så mange derude der følger med og synes, at jeg gør et godt stykke arbejde, det gør mig glad!

  /Isabella

  Ej hvor ser det bare godt ud 🙂 Misunder alt dit fine tøj!!
  Vil også meget gerne høre hvordan det gik den stakkels kat?!

  Mange tak 😀 Jo min søde kat har det okay, den er meget træt, men i forhold til hvad den har været i gennem – så har den det overraskende godt! Tusind tak for, at du spørger! 🙂

  /isabella

  Okay, elsker den røde skjorte! 🙂
  Du ser virkelig skøn ud!

  sikke et fint outfit, læbestiften er bare perfekt med den røde(/orange?) top, detaljerne kan bare skabe en god helhed (:

  – Mie
  http://miedina.blogspot.com/

  Jeg kan godt lide din skjorte (:

  Mange tak 😀

  /Isabella

  hvordan gik det din kat? 🙁

  Åh tak for at du spørger, det er virkelig sødt af dig. Misser har det okay igen – men den fik godt nok en ordentlig tur 🙁

  /isabella

  Det kunne også være flot m. et bælte i de shorts..

  Det har du ret i 🙂 Det kunne det.

  /isabella

  Hvor får du taget dine flotte billeder.?
  Derhjemme? 🙂

  Ja de to øverste er hjemme hos mine forældre og de andre er på et sødt grønt område her i Sønderborg. 🙂

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT