GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Skjote: Only   Shorts: DIY   BH: Unknown (købt i Italien)

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  15th juni 2011

  READ COMMENTS -

  27 COMMENTS

  Eeeeelsker det første billede!

  Synes det er så ærgeligt at du voldtager dine billeder i billedredigering.. du har jo ellers et godt kamera? Tak for bloggen alligevel 🙂

  Super fint outfint 🙂 Tænkte på hvad du har på læberne??!!

  Jeg synes at det er rigtig synd, at du redigere dine billeder så meget og ikke tager dem, så man kan se hele outfittet (som fx. dit all-black outfit igår) Det får mig ærlig talt til at miste lysten til at svinge forbi din blog, og det er ærgerligt synes jeg.

  Jeg er faktisk enig! Primært i det med redigeringen. Du er skide flot, og behøver slet ikke al den redigering. Det får det bare til at se kunstigt og unaturligt ud.

  Det er jeg ked af at høre. Det er selvfølgelig noget jeg vil tage højde for.

  /Isabella

  Skjorten er ret fin, og det er du selvfølgelig også! – som altid. 🙂

  Wauw helt utrolig fantastiske billeder! De er fænamonalt gode fotofrafisk og noget så smukke af dig, du er altså evig smuk Isabella! derudover elsker, elsker, ELSKER jeg skjorten, og den klæder dig virkelig super godt! 🙂

  Alt i alt bare super smukt! 😉

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Lækker lækker skjorte. Du ser for godt ud 🙂

  Emma & Nanna

  Dine billeder bliver bare bedre og bedre 😉

  // Emma
  http://www.emmamartiny.com

  Du er så fin (: elsker virkelig skjorten, og at du tør kun at tage bh på inden under! Det ser super godt ud Isabella (: Det er forresten en fed effekt med spejlet (:

  Kh Mie

  Tusind tak Mie 😀

  /Isabella

  Hej Isabella.

  Noget helt andet…

  Når du løber, har du så aldrig dage, hvor det bare går rigtig dårlig, og du ikke kan holde til det?

  Hej Freya 🙂

  Selvfølgelig vil der altid være dage hvor man er meget træt og ikke orker. Men jeg er begyndt at blive bedre og bedre til ikke at have disse dage, da jeg faktisk får det bedre af at løbe mig en tur eller styketræne. Jeg træner så tit jeg kan, men der er også være dage hvor man tænker “idag holder jeg pause, så kan jeg træne i morgen igen”. Der vil selvfølgelig også være dage der simpelthen ikke er tid til det. Men jeg elsker at træne, og det er en af de ting jeg gør når jeg skal “slappe af”, da jeg får tænkt og får styr på en hel masse ting med mig selv når jeg løber. 🙂

  /Isabella

  Er vild med din top/trøje, Isabella! 😉

  http://theabarnekov.blogspot.dk

  Ja synes også at den er så fin 🙂 Elsker den fine sløjfe den har!

  /Isabella

  virkelig nogle flotte billeder! du ser rigtig dejlig ud! 🙂

  Tusind tak Emma 🙂 Hvor er det sød af dig!

  /Isabella

  Det korte hår er bare så flot til dig.

  Tusind tak Marie! 🙂
  Jeg er også rigtig glad for det.

  /Isabella

  Hvor ser du godt ud Isabella 🙂 Virkelig cool sæt.
  Vil du ikke tjekke din mail engang når du lige har tid. Står og er meget i tvivl, hehe 😉

  Mange tak 😀
  Jo selvfølgelig!

  /Isabella

  Du ser bare altid så super godt ud!
  Tager du selv billederne eller altså har du det i sådan et stativ, eller er det en person der tager dem… (:

  Laura

  Livingwithlaurasokilde.blogspot.com

  Åh tak skal du have! Jeg tager dem selv ved hjælp af et stativ 🙂

  /Isabella

  Lækkert outfit! 🙂
  – Er du sikker på, du ikke skal være model? 😉

  Haha ja det er jeg 😀

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT