GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life


  Dette var ikke hvad jeg havde på idag, men jeg ville lige vise jer min nye kjole. Den er så smuk bagpå. Den kommer ikke helt til sin ret på billederne ovenover, da jeg gerne ville have stylet den med et brunt bælte i taljen sådan så kjolen får lidt mere form, samt matcher til mine sko, – men det have jeg selvfølgelig glemt. Men er ryggen ikke smuk? Jeg købte kjolen over Nelly.com

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th juni 2011

  READ COMMENTS -

  17 COMMENTS

  Helt fantastisk kjole! Og du er jo gudesmuk som altid 🙂

  Har du egenlig en Sønderborg guide? Jeg skal til Sønderborg i weekenden og det kunne være fedt med en guide til gode shoppesteder, en god café og gode spise steder.

  Waaauw! Den kjole er virkelig smuk, og den klær dig UTROLIG godt! 🙂

  // http://www.goldenfashiondreams.blogspot.com

  Må indrømme – før jeg så dig med disse støvler, kunne jeg ikke fordrage dem. Men du fik mig til at elske dem! De ser jo SÅ meget bedre ud i virkeligheden, og synes det er så fedt at man også kan bruge dem til bare ben! 😉

  Åh tusind tak skal du have 😀 Hvor er det sødt af dig!

  /Isabella

  Ja ryggen er fantastisk! 😀

  /Isabella

  Virkelig flot! Kan du linke til den :-))

  http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tøj/festkjoler/nelly-trend-917/inside-out-dress-917076-1/

  – Vær opmærksom på at den er en lille smule gennemsigtig 🙂

  /Isabella

  Den er vildt flot! Godt køb 🙂

  Tusind tak 🙂

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT