GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dette er ikke det outfit jeg har på lige nu, da jeg i dette øjeblik sidder i bilen på vej til Kroatien, sammen med min skønne kæreste. Min kæreste og jeg kører selv derned, og så kommer hans familie ned til os om nogle dage. Jeg har lavet en del planlagte indlæg til jer, så der kommer til at ske en masse på bloggen selvom jeg er på ferie. Jeg har også mulighed for at blogge i Kroatien, så jeg vil gøre alt for, at i også får en del indlæg fra min ferie! Vi ses senere mine dejlige læsere.

  Jeg vil nok ikke få så meget tid til at besvare jeres kommentarer og mails, så i må lige bære over med mig denne uge 😉 Jeg skal nok gøre hvad jeg kan.

  Shorts: Global Funk   Taske: Nelly.com   Sko: 2hand   Bluse: 2hand   Solbriller: Ray Ban

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  15th juli 2011

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  God tur søde Isabella! – og hvor er du smuk, som altid. 😉

  Kig gerne forbi, hvis du får lyst.
  //Johanne – http://www.goldenfashiondreams.blogspot.com

  Lyder lækkert! god tur! 🙂
  Synes også det er helt fair, at i bloggere ikke svare på kommentarer når i er på ferie! 🙂

  Ih hvor hyggeligt! I må ha’ en rigtig god tur 🙂

  Rigtig fint outfit, håber du får en skøn ferie. Hold op dit hår er egentlig groet meget siden du blev klippet, er det ikke? Synes det ser så langt ud. Har du tænkt dig at beholde den lange page, eller vil du have dit hår langt igen?

  Sisselykke.blogspot.com

  Hej Isabella,

  Ville bare lige hører dig om du har fået sendt colaerne afsted? :))) Glæder mig til at modtage dem.

  Super fint outfit og god ferie

  Enkelt og lækkert! Flot.
  – Emnapart

  LEAVE A COMMENT