GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Glitter og buet hæl

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Der har været meget diskusion omkring Miu Miu’s Fall 2011’s glitter sko. Jeg havde indtil i går kun set billeder af dem fra runway shows, men i går i Harrods (som foriøvrigt er London’s og angiveligt også Europa’s største stormagasin). Her så jeg for første gang de meget omtalte sko i virkeligheden. Folk har meget spredte meninger om dem, mange synes at de er for overpyntet, har en grim hæl mm. Personligt har jeg selv delte meninger. Jeg kan godt lide detaljen med den tunge buede hæl, men hvis jeg selv skulle eje et par skulle det være en af de mere enkelte. Jeg kunne godt tænke mig at eje den cremfarvede som jeg har taget et billed af ovenover, de enkelte sølv-glitter sko, de sorte samt de sort & hvide glittersko.

  Photobucket

  Photobucket

  Faktisk synes jeg, at det hele kommer an på stylingen og hvad man sætter dem sammen med. De glitrende skønheder ville være perfekt til et enkelt outfit. Jeg ville for eksempel elske at style de sorte/hvide glitter sko med et par sorte læderbukser, en hvid tanktop, sølvsmykker samt en sort blazer.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th september 2011

  READ COMMENTS -

  7 COMMENTS

  Jeg er ret vild med de sko som man har set på runway’en, men disse fra Harrods er ikke mig :/
  Jeg syntes at den buede hæl og glimmeret er rigtig pænt, men kan ikke lide de to med glimmer og grøn/rød “sløjfe” på. Det ser bare mærkeligt ud, men resten af runway billederne kan jeg rigtig godt lide.

  ps. Jeg har lige startet min første give away hvor du kan vinde et earcuff fra RebekkaRebekka, så hvis det kunne have nogen interesse så kan den findes lige her ^^ http://thefashionfrog.blogspot.com/2011/09/give-away-100-readers-win.html

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Jeg er ret vild med de glitrende pumps. Synes de er vildt fede, og synes bare, at hælen gør, at de skiller sig ud fra mængden på en god måde 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Jeg ved ikke rigtig om jeg er til den buede hel men lige som Marica gør det dem på sin vis speciele, hvilket får en til at holde lidt af dem!

  Jeg deltager i en FOF’s fotokonkurrence. Konkurrencen bliver bedømt at 3 professionelle fotografer, men det er kun de 25 fotos som har fået flest stemmer, som fotograferne kommer til at vurdere. Præmien er på 10.000 kr. som jeg vil bruge på et spejlrefleks kamera, en ordentlig linse samt et redigeringprogram: photoshop. Det ville betyde rigtig meget hvis i gad at støtte mig ved at gå ind på linket og trykke synes godt om nedenunder billedet.

  http://www.foto.fof.dk//photo/3151.aspx

  Jeg synes at de er så speciele, at det bliver rigtig flotte. Det er nu måde at anskue sko på, og det er jeg stor tilhænger af 🙂
  Måske burde man spare op til et par !

  Jeg synes, de er SÅ smukke. Overvejer virkelig seriøst, om min livsopsparing skal smides efter sådan et par…

  Jeg ved heller ikke helt hvad jeg skal synes 🙂 Det er godt fundet på, men er i tvivl om hvor behagelige at de ville være at gå i..
  Dog er nogle af dem ret fine! 🙂

  Uh, jeg synes de sko er en ret spændende idé. Jeg synes ikke lige det er alle der er lige vellykkede, men de sorte velouragtige støvler og de glitrende pumps er super gode!

  knus, MArie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  LEAVE A COMMENT