GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Going through a hard time

  6N2A5368

  Dette indlæg har været længe undervejs.. Dette er nemlig utrolig svært for mig at fortælle, forstå og sætte ord på alle de ting og følelser, som jeg har gået igennem og kæmpet med de sidste mange uger/måneder.. Man har kun et liv, så man skal huske at leve det fuldt ud, og gøre det der gør en til den bedste version af sig selv! <3 Vigtigst af alt, – man skal være glad, og det har jeg ikke været i lang, lang tid.. Jeg har altid været ærlig overfor jer, så hvorfor skulle det være anderledes nu!? I har altid fulgt mig i både hårde og gode tider, og nu er jeg inde i endnu en periode i mit liv, som jeg føler, at jeg skal trække mig selv igennem. Heldigvis har jeg også utrolig mange gode ting i mit liv at se frem til lige nu. Jeg har nogle store og fantastiske jobs de kommende måneder, min smykke kollektion lander snart, jeg har en masse eventyrsrige rejser, jeg har lige underskrevet en kontrakt med en af de aller bedste agencies i London, Storm osv. Der sker utrolig meget positivt for tiden, så det er den vej jeg vælger at følge. Satse på MIG, prøve at være egoistisk og tænke Isabella først. Det har jeg ikke gjort på et eneste tidspunkt de sidste 2 år.

  Jeg har valgt, at gå fra Simon da jeg ikke har følt mig glad og lykkelig i en lang periode. Han er en fantastisk mand, og jeg elsker ham utrolig højt. Han har på intet tidspunkt været ond i mod mig eller lignende, men jeg kunne bare ikke længere finde mig selv i det hele. Det kommer nok lidt som et chock for jer, men jeg ved det er det helt rigtige valg. Jeg føler mig flere kg lettere, og det er rart at vide, at nu er det tid til mig, og at jeg ikke hele tiden skal trække en anden op.

  Bloggen har til tider stået stille, fordi jeg simpelthen i perioder har været SÅ ked af det, at jeg ikke engang har kunnet overskue at arbejde. Mit arbejde er normalt noget der gør mig glad, det motivere mig og jeg ønsker konstant at forbedre mig. Selv de mindste ting som at vaske tøj, gøre rent mm. blev en kæmpe belastning for mig, da jeg faktisk var utrolig ulykkelig. Sådan skal livet ikke være, så lige nu tror jeg det er bedst for mig at være selv. Finde Isabella igen! Nyde friheden i at rejse, arbejde og snart være tilbage i fantastiske London igen.

  Jeg har valgt at flytte tilbage til London efter Nytår, og jeg kan slet ikke få hænderne ned af bare begejstring. Smiler ved tanken om, at jeg snart kan kalde London mit hjem igen. Jeg er sikker på, at dette er den helt rigtige beslutning for mig. Simon har fået sig en rigtig succesful restaurant, som kører fantastisk, og jeg under ham alt godt. Ønsker kun det aller, aller bedste for ham og det samme ved jeg, at han gør for mig.
  Mine bedste veninde Louise bor i London nu her, så vi tænker at finde et sted sammen, – det bliver FANTASTISK! Yay hvor jeg dog slet ikke kan vente..

  Livet er ikke noget vi bare skal have overstået. Jeg vil igen til at se frem til hver eneste dag, og gør hver dag til en GLAD og produktiv dag! Jeg er en glad pige med krudt i røven, og det må jeg ikke miste. Vi skal lære at sige fra inden det er for sent, og det har jeg gjort. Jeg håber, at i mine søde læsere vil støtte mig i dette hårde valg, for tro mig, det var ikke en nem beslutning.

  Der kommer til at ske mange ændringer de kommende måneder, men jeg lover, at fortælle jer alt jeg oplever og går igennem. Håber også, at I forstår at jeg ikke kan komme ind på flere detaljer. I skal vide jeg er okay, og smiler igen! Det er sådan det skal være.

  Jeg elsker jer.
  Knus jeres Isabella

  I’ve wanted to write this post for a long time. This is incredibly difficult for me to tell, understand and put words on all the things and feelings I have gone through and struggled with the last many weeks/months.. We only have one life, so we must be sure to live it fully and do what makes us the best version of ourself! <3 Most importantly – you must be happy and I haven’t been for a long, long time. I have always been honest with you so why would it be different now!? You’ve always followed me in both hard and good times, and now I’m going through another period of my life, where it’s a bit complicated and sad. Fortunately, I also have incredible many good things in my life to look forward to right now. I have some amazing jobs the coming months, my jewelry collection drops soon, I have a lot of adventurous trips, I have just signed a contract with one of the best agencies in London, Storm, etc. There is a lot of positive things happening lately so that’s the road I choose to follow. I want to put MYSELF first and try to be selfish and think about what’s good for me. I have not done that once the last 2 years.

  I have chosen to leave Simon because I have not felt happy for a long period of time. He is a great man and I love him incredibly much. He is such a good man, and have never hurt me or anything like that, but I just couldn’t find myself in the relationship anymore. It’s probably a shock to you guys, but I know that’s this is the right choice. I feel so much lighter and it’s nice to know that it’s time for me now and that I do not always have to pull someone up but myself.

  The blog has occasionally stood still because I’ve sometimes been so sad that I have not even been able to work. My work is usually something that makes me happy, motivating me and I want to constantly improve myself. Even the smallest things like washing clothes, cleaning etc. became a huge burden to me because I was actually incredibly unhappy. Life shouldn’t be or feel like that, so right now I think it’s best for me to be by myself. Find Isabella again! Enjoy the freedom to travel, work and soon be back in my lovely and vibrant London again.

  I have chosen to move back to London after New Year, and I can not get my hands down off just excitement. I’m non stop smiling by the thoughts of calling London my home again. I’m sure this is the right decision for me. Simon now have a very successful restaurant, which is doing great and I want nothing more than for him to be happy. I wish all the best for him and I know he does the same for me.
  My best friend Louise lives in London now, so we are thinking of finding a place together – it will be AMAZING! Yay.. I can not wait..
  Life is not something we just need to get through.. I want to look forward to every single day and make every day a happy and productive day! I’m a happy girl with tons of energy and dreams, and I for everything in this world do not want to lose that. We must learn to say no before it’s too late and I’ve done that. I hope that you angels will support me in this tough choice, believing me when I say it wasnt an easy decision.

  There will be lots of things happening in my life the next couple of months, but I promise to tell you everyting I’m experiencing and going through. Really hope you also understand that I can not go into more details. You just need to know that I am happy and I’m finally smiling again! AND that’s how it should be.

  I love you.
  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th november 2017

  READ COMMENTS -

  24 COMMENTS

  Hello Isabella,

  i’ve never connected my sadness with my relationship, because i’ve always knew that i did the right choice. Mans often focused on their goals and it can seems as they are not interested in relationship. But they are always doing that for us.
  I like these quote from Bob Dylan: “I’ll let you be in my dreams,if i can be in yours.”
  I wish you the best in these word for you Isabella and your future journey.

  Dear Isabella, It is amazing to see you grow, evolve and how you put it into words. Thank you for sharing your experience with us. Best of luck, Teresa 🙂

  Isabella, everything happens for a good reason. Don’t be afraid to start a new exciting chapter of your life. You’ll make it through. You are wonderful 🙂

  Kære Isabella. Du bliver nok overrasket over sådan en kommentar, men i disse tider, hvor jagten på den individuelle lykke overskygger alt, bliver jeg simpelthen nødt til at give mit besyv med. Du kommer ALDRIG til at være i et forhold, hvor du føler dig glad og lykkelig hele tiden, for den FØLELSE, du søger, er flygtig. Du skriver selv: “Jeg har valgt, at gå fra Simon da jeg ikke har følt mig glad og lykkelig i en lang periode. Han er en fantastisk mand, og jeg elsker ham utrolig højt. Han har på intet tidspunkt været ond i mod mig eller lignende, men jeg kunne bare ikke længere finde mig selv i det hele.” Vi ønsker os brændende at mærke forelskelsen, glæden, meningen i et forhold konstant, men det kan ikke lade sig gøre. Forelskelsen ebber ud på et tidspunkt og den forpligtende, grundlæggende kærlighed må tage over i relationen. Det lyder “kedeligt”, men jeg ønsker virkelig for dig, at du får lov til at indse dette, for før vi alle anerkender dette kan vi ikke være tilfredse med vores ellers gode forhold (du siger selv, han er en god mand). Det er OK, du ønsker friheden lige nu, men please hav de her ting in mente når/hvis du engang ønsker et forhold igen. Det er disse insigter, der får forhold til at holde.

  Kærlig hilsen en gift kvinde, der først kunne gifte sig, da hun indså dette

  I’m so sad for you. I broke up 2 years ago with my almost 8 years engagement guy. I was very sad at fist but day by day I realized that It was the best choice I made.

  Miki x

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it

  Hej Isabella. Hvem skal Pumpkin så gå til? Tager du hende med til London?

  Oh Isabella! So sorry to hear you’ve been going through a hard time – but you’ll make it I know it! And the next London chapter will bring so many adventures 🙂 I love your style and am following you for a while. I am currently living in Copenhagen, finding myself and also having some doubts, but I guess we’ll all get to our happy place / state of mind when the time comes. So lots of love your way and stay strong xx

  Dear Isabella and dear Simon
  It has been so inspiring to follow both of you here in Sønderborg
  Lazy dog is such a fantastic place … both of you did build this place and we love it
  Sorry to hear it has been such a hard time to both of you
  Hope the very best to both of you <3

  Wow, Isabella! Jeg er så ked af at høre, alt det du har gået igennem. Og hvor er jeg glad for, at du lytter til dig selv og dit hjerte. Det vil altid være det vigtigste. Sender dig tusind kram, kærlig karma og alle lykkeønskninger <3 Kh Anne

  Kære Isabella

  Det vigtigste i livet handler om at være tro mod sig selv – ellers kan man ikke finde glæde eller succes i noget som helst andet. Jeg synes, du er fantastisk sej og modig. Jeg glæder mig til at følge med i dit London-eventyr. Du er en af de mest inspirerende fisk i et meget stort hav, og du har formået at holde fast i dig selv i en kaotisk tid. Hatten af for det ♥️ Ønsker dig alt det bedste. Kærligst, Anna

  Hvor er det bare sejt og vigtigt, at du passer på dig selv søde Isabella! Bliver spændende at følge din videre rejse i London, og håber at i begge har det godt trods omstændighederne <3

  Ønsker dig det bedste ??

  ♥️♥️♥️ Sender dig de bedste tanker sidste Isabella

  I’m so sorry to hear you have been struggling, I can completely relate to losing yourself in a relationship and it’s even more tough when there is still a lot of love there. You are so strong for making the decision to prioritise your happiness. Sending all the love from England, we will be lucky to have you back xx

  Sending you lots of love and hugs Isabella xx
  Rosa

  … Listen to Your heart .. True Love come to us only once.
  I will never stop believing for You and Simon.
  All the best for You Isabella <3

  very nice plan! wish you all the best!

  Wishing you all the best in you new London adventure 🙂

  http://carlotarules.wordpress.com

  ❤❤❤ masser af varme tanker!

  I wish you all the best! ❤️

  Thank you for sharing and opening up as well as inspiring us all to follow our hearts and dreams because that’s the only right thing to do at any moment in our lives. All the best of luck to you on the new adventures and path you just took upon!

  https://lartoffashion.com/erdem-love/

  That’s so sad!!!!

  Hej Isabella!
  I have read your blog for a very long time. I am now learning Danish, so it is even helping me with that. 🙂 I think you are an amazing woman with so much talent! So sorry to hear about the hard times you’ve been going through, but happy to hear you are doing great now! Best of luck with everything. <3

  Madison http://breakfastatmadisons.com

  Sending you big hugs! I can totally relate to a lot of this and am so excited for your new beginnings after new year! We definitely need some time to find ourselves and be a bit selfish! x

  http://www.stylepetal.co.uk

  LEAVE A COMMENT