GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Hally’s café London tip

  6N2A4219 6N2A4236 6N2A4222 6N2A4190

  En af de gode ting ved at besøge mine dejlige veninder i London er, at de stort set alle bor i hver deres område. Det giver mig en mulighed for at udforske de forskellige områder mere end jeg tidligere har gjort. Sidste gang boede jeg næsten en hel uge hos min søde pige Louise i Fulham. Jeg har været der et par gange for at besøge hende, men aldrig rigtig fået udforsket hvad hendes område havde at byde på. Jeg elsker området, og vil helt klart ikke have noget imod at bo der. Nu hvor jeg skal flytte tilbage til London tænker jeg meget på hvor jeg skal slå mig ned denne gang, og tænker måske det ville være fedt at udforske en anden del af London end East, som jeg allerede har boet i, i næste 5 år.

  One of the good things about visiting my amazing friends in London is they all live in different areas. That gives me an opportunity to get to explore new areas more than before. Last time I was in London I stayed at my lovely friend Louise’s place in Fulham for almost one whole week. I have been there a couple of times to see her, but never really got to explore her area that much before now. I love Fulham, it’s differently an area I could see myself settle down one day. Now when I’m moving back to London I’m spending lots of time thinking about where to live. Since I’ve lived 5 years in East London I feel like it’s finally time for me to explore a new part of London.

  6N2A4214 6N2A4181 6N2A4177 6N2A4232 Untitled-2

  Fulham er et lidt mere afslappende familie område, hvilket jeg godt kan lide. Her er lidt mere stille og roligt end de områder jeg før har boet i. Når det så er sagt så er her stadig en masse gode restauranter, coffee shops som denne skønne café Hally’s Café, her er parker og gode transport muligheder.

  Hally’s Café er helt klart et besøg værd hvis du kommer til Fulham. Her får man ubeskrivelig god kaffe og lækker mad. Her er også et stort udvalg af kager. Min veninde og jeg fik lækker brunch her inden hun skulle hen på studiet og jeg skulle videre til møde i centrum. Indretningen er også super fin. Elsker de lyse farve, rå vægge og blandede stole.

  Fulham is a more relaxed, family area which I love. Here is a bit more quite if you compare with the areas I’ve lived in before. When that’s said it’s not at all a boring area. Here you find pubs, restaurants, coffee shops just like this cosy one: Hally’s Café, you find cute parks and good transport to the center. 

  Haley’s Café is SO worth a visit if you visit Fulham. Here you get dreamy coffee and delicious food. They also have a big selection of cakes. Yummy! My friend and I had the best brunch here before she had to go to uni, and I had to run to meeting in the center. I also love the interior of this place. The light colors are so welcoming with the fun mix of chairs.

  6N2A4224 6N2A4234 6N2A4184 6N2A4220 6N2A4216 6N2A4223 Untitled-1

  Find Hally’s café på denne adresse:

  60 New King’s Rd, Fulham, London SW6 4LS, Storbritannien

  Find Hally’s café on this address:

  60 New King’s Rd, Fulham, London SW6 4LS, Storbritannien

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th november 2017

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Hvordan kan det være, at du flytter tilbage til London? 🙂 xx

  Jeg savner London alt for meget. Simon og jeg er ikke sammen mere, og så har jeg lige underskrevet med et kæmpe agency derovre, hvilket betyder alt mit arbejde er i London. <3 Det vil være alt for besværligt for mig, at arbejde her fra Danmark.

  Stort knus
  Isabella xx

  What a cozy and lovely spot!?! London is incredible, it’s filled with those kind of unique cafes and restaurants
  which I can’t wait to explore soon again! 🙂

  https://lartoffashion.com/perfect-cardigan-winter/

  I know, that’s one of the things I love so much about London <3 It's so vibrant and there is always many things going on.

  Can't wait to be back there in December.

  Sending you a big hug from here,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT