GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Home again

  Photobucket

  Photobucket

  Det er nu dejligt at være hjemme igen! I går havde min storebror fødselsdag, så der stod dagen på familiehygge. I dag har jeg tilbragt hele dagen sammen med kæresten. Det går også meget fremad med mit projekt, og igår skete der en stor ting, som virkelig gav mig endnu mere “blod på tanden” ( som man siger 😉 ). Det er et stort projekt som har og stadig tager meget tid, og som jeg glæder mig til snart at kunne dele med jer. Der er meget arbejde i det, men det er noget jeg elsker at lave, så jeg ser det slet ikke som et arbejde. & hvor er det også bare herligt at komme hjem til så fremragende et vejr!

  I morgen har jeg afsat megen tid af til bloggen og mit projekt, så i morgen vil jeg love også at poste et dagen outfit.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  3rd oktober 2011

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Du ser fantastisk ud, min søde Isabella! I miss you..

  Hvor stor er din macbook?

  Hvor ser det dejligt ud !

  Tjek gerne min giveaway !
  http://sofkirke.blogspot.com/

  Hej Isabella 🙂
  Åh hvor jeg har dog nydt at læse om dine eventyrer i London! wauw hvor inspirende!! Jeg skal selv til London til marts, dog kun på studietur 😉
  Men den egentlige grund til, at jeg skriver er, at jeg virkelig godt kunne tænke mig et indlæg omhandlende dine tatoveringer. Vil gerne høre hvor du fandt inspiration til dem og hvad de betyder for dig og tilsidt om du kunne tænke dig flere (kom gerne med billeder – bare for inspiration til os andre :P)
  Knus!.

  Det var heldigt at du kunne nå at opleve de sidste sommerdage i DK, før efteråret rigtigt sætter ind! Kan du ikke give et lille hint om hvad dit projekt er, det er super spændende!

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Kommer der ikke snart et indlæg om dine tattos?
  – synes de er så fine! 😀

  LEAVE A COMMENT