GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  I would love to own

  Et par af disse shorts. Jeg elsker hjemmesiden Modekungen.se, men jeg har aldrig selv købt derfra. Men jeg er sikker på, at når jeg får penge igen, så er dette en af de første hjemmesider jeg skal handle fra. De har så mange lækre ting altså! Jeg elsker specielt de overstående shorts. Sidste sommer lavede jeg mig et par selv magen til de overstående. Det kunne være at jeg skulle poste en lille guide?

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  24th maj 2011

  READ COMMENTS -

  12 COMMENTS

  Super fine shorts, jeg fandt også nogle shorts for nyligt jeg blev helt forelsket i. Hvad siger du?
  http://froekenkeimig.blogspot.com/2011/05/runwaydreamz-shorts.html

  En guide ville være sååå fedt 🙂

  Btw så har du helt fantastisk stil 😀

  Min veninde købte noget tøj fra hjemmesiden og var slet ikke tilfreds; først og fremmest ventede hun 3-4 uger på tøjer og desuden virkede det rimelig suspekt, for man kunne se at mærkerne i nakken var klippet af – som om de havde været fra andre mærker fx topshop osv, og så sælger de bare tøjet videre. Jeg oplevede nemlig i London på et lidt skummelt marked, at de solgte highstreet mærker videre til billigere penge, og så havde de bare klippet mærket ud.
  Så overvej lige om du virkelig gider vente 3-4 uger på dit tøj og om det virker sikkert nok.. Bare et lille tip.

  Btw, du er ret så nice! Men dine genbrugs jeans gør ingenting godt.. 😉

  @Caroline: Det er jeg slet ikke enig i – jeg synes 2nd hand jeansene er mega mega fede og giver en unik kant – render selv rundt og jager et lignende par i genbrugsbutikker 🙂

  Ja okay, smag og behag. 😉
  Vi ville jo også alle ligne hinanden, hvis vi syntes de samme ting.

  Hej Caroline!
  Er det Modekungen.se du tænker på eller den anden side, som Helena foreslog? 🙂

  Ja, jeg mener modekungen.se
  Altså hvis man har fundet noget man VIRKELIG gerne vil have, skal man da bare go for it, men jeg ville nok vælge at lede andre steder. 🙂

  du kan få mange af modekungens ting på denne side:
  http://stylenandaen.cafe24.com/

  MEGET billigere 🙂

  Hej Helena.
  Har du selv prøvet at købe noget fra hjemmesiden? For jeg ved ikke om jeg tør, men der er virkelig meget pænt tøj! 🙂

  Åh hvor ville det være sejt med en toturial, men de ser godt nok korte ud disse her? 🙂

  en “how to” ville være skøn isabella!! 🙂

  Hej Isabella
  Jeg her helt enig, shorts som disse er fantastiske! 🙂
  I år har jeg også valgt at lave mig et par selv, og fyldt dem med en masse rå nitter, og jeg elsker dem virkelig! De kostede mig kun 25 kr. at lave – Love 2hand.

  Du/i kan se mit færdige resultat og min guide her:
  http://carolineevigglad.blogspot.com/2011/05/how-i-made-my-favorite-shorts.html

  -Caroline Vang

  LEAVE A COMMENT