GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Layered double denim look

  6N2A0684 6N2A0674-2 6N2A0659 6N2A0688

  Glædelig onsdag mine søde læsere! Nøj hvor dagene dog flyver afsted. Det er svært at følge med syntes jeg, før vi ser os om er det allerede sommer. Der sker mange spændende ting i mit liv for tiden, men jeg syntes jeg har fundet en god balance i hvornår jeg skal prioritere afslapning, og hvornår der skal ligges extra energi i mit arbejde. Til tider kan jeg falde ud af balance, da jeg har svært ved at sige nej til arbejde, men jeg har altid syntes, at det er utrolig motiverende at have mange bolde i luften på en gang.

  Jeg kom igår eftermiddag hjem fra Cardiff. Maria og jeg havde en vidunderlig tur! (Det er også Maria der har fotograferet disse smukke billedder). I dag står den på Morocco, så da jeg kom hjem igår aftes skulle der pakkes ud, vaskes tøj og igen pakkes. Min fotograf Becky er på vej herhjem nu her. Vi skal vi have lidt hyggeligt morgenmad sammen inden vi har en bil der kommer og henter os og bringer os ud til lufthavnen. Vi er begge vildt spændte! Det bliver en uforglemmelig rejse, det ved jeg. Mit humør er højt, og Becky og jeg har det altid utrolig sjovt sammen, så 4 dage i hendes selskab kan kun blive ren sjov og ballade.

  Happy Wednesday my lovely followers! Gosh the days just pass by so quickly recently. It’s hard to keep up with what day it is, haha! Before we know off it it’s summer already. So many exciting thing happening in my life at the moment, and I feel like I’ve found a great balance between work and relaxation. I now know when it’s time to slow down a little, and when I need to push my work to the next level. At times it can be hard to balance, but I feel so motivated and driven when I have lots of things going on at the same time.

  I got back from Cardiff yesterday afternoon. Maria and I had a wonderful trip! (It’s also Maria who’s the brilliant photographer of these and most of my other blog photos). Today I am leaving for Morocco, so when I got back yesterday it was all about unpacking and packing for today. My other photographer Becky is coming with me, she will be here in just a few minutes. We are going to have a good coffee and then we have a car picking us up and taking us to the airport. We are both super excited! It’s going to be an unforgettable trip. My mood is high, and Becky and I always have lots of fun together, so I know 4 days in her company only means fun and happy days.

  6N2A0659 6N2A0674-2 6N2A0740

  Maria og jeg tog disse billeder efter jeg havde co-hostet et morgenmad’s event i samarbejde med Primark og Look Magazine. Det var en fantastisk morgen, og det gik over alle forventninger. Alle var så utrolig søde, og der var nogle vildt spændende influencere inviteret med. Super spændende at møde dem alle sammen, da vi alle har utrolig meget tilfælles.

  Mine jeans og den fine hvide kjole er fra Primark. Jeg ELSKER kjolen så meget, og syntes den er utrolig cool oven på jeans, da det gør den lidt mere hverdags venlig. Jeg har også tænkt mig, at pakke den med til Morocco, da jeg kan bruge den sammen med shorts, eller tage over mig hvis vi sidder ved poolen.

  Maria and I shot these images together after I’ve hated a breakfast event in collaboration with Primark and Look Magazine. It was a wonderful morning, and it went better than I could ever have hoped for. Everyone was so friendly, and it was super inspiring to meet the other influencers there were invited, since we all have lots in common.

  My jeans and the cute little white dress is both from Primark. I LOVE the dress so much, and I think it looks super cool layered on top of a pair of jeans, it makes it a bit more everyday friendly. I’ve also packed it for my trip to Morocco. It’s going to look really nice on top of a pair of denim jeans. It’s also going to be nice to wear by the pool on top of your bikini.

  6N2A0751 6N2A0696 6N2A0761

  Min taske er ny, og jeg er smask forelsket i den! Den er fra et brand der hedder The Kooples. Jeg havde aldrig troet, at jeg nogensinde ville bruge en gul taske, men jeg elsker farven. Farven er det der gør tasken så unik. Den passer specielt vildt godt til hvidt og denim. Størrelsen er perfekt, og så er jeg afhængig af cross body bags.

  My bag is new, and I am so in love with it! It’s from a brand called The Kooples. I’ve never seen myself wearing a yellow bag, but it’s the color that makes it so unique. It especially looks great with white and denim. The size of it is spot on, and then I have a big obsession with cross body bags!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th marts 2018

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  This looks so lovely ❤❤❤

  Everything looks absolutely amazing on you! Those boots and your jeans are such an edgy and super cool pieces!
  Enjoy your trip to Morocco!

  https://lartoffashion.com/how-to-style-mom-jeans/

  OMG I am so obsessed with the double denim trend! So in love with this outfit xx

  http://www.petiteellliee.com

  Ellie x

  I really love this style 🙂
  Miki x

  https://goo.gl/GSAfif

  LEAVE A COMMENT