GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  London

  Kender du følelsen?  .. Af at du har set den aller mest perfekte kjole, men at du beslutter dig for at lade værre med at købe den & derefter ikke kan få dine tanker fra den igen? Du tænker på kjolen hele tiden, og du må bare eje den.
  PRÆCIS denne følelse går jeg rundt med heeele tiden, og det er ved at drive mig sindssyg. Nu ved jeg godt, at det nok var et lidt dumt eksempel jeg har brugt, det at sammenligne min drøm om at komme til London med en kjole, man bare ønkser mere end noget andet. Men det er præcis denne følelse jeg har (bare gange 1000). Jeg vil intet mere end at komme til London her til September. Dette er min største drøm! Det at gå rundt i uvished hele tiden gør mig trist og dræner mig for energi. Jeg ser sådan frem til om en lille måned, så ved jeg 100 % hvad der kommer til at ske i mit liv de næste 3-4 år. Det bliver så dejligt at få ro i sindet! Uanset om jeg erkender det eller ej, er det noget der hele tiden ligger i mit baghoved, og uanset hvem jeg er sammen med, hvad jeg laver ja så tænker jeg på det.
  Selv nu hvor jeg sidder og skriver dette, ryster mine hænder helt, og jeg kunne fælle en tåre når som helst. Jeg vil ind på designskolen i London, og jeg er ligeglad om jeg så skal kæmpe 3 år før jeg kan komme ind – så er det … det jeg gør!
  Det bliver så ubeskrivelig svært at flytte fra alt, min familie, kæreste, veninder samt alle mine venner. Det bliver svært at skulle klare alt selv, lige pludselig bo selv, finde ud af at komme rundt i London osv. Jeg har ingen at støtte mig op af, jeg skal klare alt selv – en udfordring jeg er klar til at tage op. Dette vil blive et spændende, anderledes og enormt hårdt skridt!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd maj 2011

  READ COMMENTS -

  17 COMMENTS

  Hej Isabella!

  Havde for nogen tid siden snakket med en veninde, hvor hun spurgte hvad jeg ville efter gymnasiet, og jeg fortalte hende om min drøm om at gå på London College of Fashion. Der fortalte hun mig om din blog og at du ville tage designlinjen. så selvfølgelig skulle jeg lige ind og tjekke den ud 😉 (utrolig fed blog btw)

  selvom det ikke er samme linje jeg vil ind på, kunne jeg godt tænke mig at vide hvad du har gjort for at imødekomme adgangkravene?

  Glæder mig til at hører om du er kommet ind, og som så mange andre, krydser jeg alt for dig! Hvis de ikke tager dig ind, er jeg helt sikker på de går glip af noget stort!
  Held og lykke 🙂

  Hvor er du sød Louise 🙂
  mange tak!
  /Isabella

  Kære Isabella.

  Jeg ved præcis hvordan du har det, det er utroligt hårdt at rende rundt i uvished når man bare vil vide hvad ens fremtid bringer !
  Men er sikker på at dit hårde arbejde pays off ! Du er utrolig dygtig, og brænder for det ! – Så skal du nok opnå din drøm !

  Jeg har selv altid haft drømmen om at komme til New York og arbejde indenfor mode, og om 2 mdr. sidder jeg på Manhatten og er igang med mit internship indenfor fashion.

  Held og lykke ! Og jeg krydser selvfølgelig også alt hvad jeg kan !
  Tak for en dejlig blog !

  Ja lige præcis! Denne uvished er det værste..
  Mange tak for din dejlige kommentar, den gør mig rigtig glad!
  Kæft hvor fedt at du skal afsted, jeg ønsker dig alt held og lykke med dit internship! Det skal nok bringe noget godt med sig – det er jeg sikker på.
  Jeg krydser også alt det jeg har for dig!

  /Isabella

  Jeg kan slet ikke vente med høre om du kommer ind. Det vil blive en fantastisk oplevelse for dig. Og tillykke med det nye domæne! 😉
  du siger at du skal flytte fra alt, vil det sige at din kæreste ikke flytter med dig til London?

  Puha, det vil jeg lave et indlæg om. Det er nemlig et meget svært og hårdt emne jeg fik lukket op til. Men ja, jeg har besluttet at jeg tager selv til London.. /:

  /isabella

  Ønsker det bedste for dig! – Føler nærmest jeg læser en bog, når jeg læser med her på bloggen. Sådan en spændende bog, som man bare ikke kan vente med at læse videre i! Jeg glæder mig rigtig meget til at se om du kommer ind på skolen, og om livet i London. Krydser alt hvad jeg kan!

  Hvor er du sød! Hvor er jeg glad for at du har det sådan..

  /Isabella

  Jeg ved lige hvordan du har det. Sådan havde jeg det også i 1,5 år, hvor jeg planlagde og ventede på svar, om jeg var kommet ind i New York. Men lige nu sidder jeg i New York og nyder hvert sekund. Der er tider, hvor det self er hårdt at undvære alle derhjemme. Men det er det hele værd! Krydser fingre for dig!

  Mange tak Louise! Det er en hård tid.. Det kan jeg godt forstå, det er hårdt og man kommer til at lære en masse om sig selv!
  /isabella

  Håber det allerbedste for dig! Og tillykke med dit nye domæne – rigtig fedt for dig 🙂 Knus M.

  Mange tak Mette 🙂

  Hej Isabella,
  Jeg ved hvordan du har det med hensyn til London. Jeg havde en drøm ligesom denne, som gik i opfyldelse. Jeg ville på et år i High School i USA efter folkeskolen, jeg var både nervøs for om det var muligt og om jeg kunne, men det er det bedste jeg nogensinde har gjort, og jeg har fået bevist rigtig meget over for mig selv – jeg kan altså godt, hvis bare jeg brænder nok for det. Jeg er helt sikker på, at du nok skal komme afsted og at det vil blive utrolig fedt, jeg er dybt misundelig!
  Knus Caroline

  Hej Caroline!
  Mange tak for din kommentar. Den giver mig håb. Jeg vil som dig heller ikke give op, og jeg er sikker på at det vil blive hårdt med rigtig godt. Som du også siger, man får bevist noget for sig selv. Jeg ser meget frem til denne udfordring!
  /isabella

  Tusind tak for tippet 😉 jeg vil kigge på det!

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT