GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  London Sky gardens with Grow Gorgeous

  6N2A0270 6N2A0278 6N2A03096N2A0291 6N2A0285 6N2A0402

  Hej mine kæresters følgere. Idag har jeg startet ugen ud med et hyggeligt morgenmads event med Grow Gorgeous i disse smukke omgivelser i London Sky Gardens. Det er en af de steder jeg har drømt om at tage hen i lang tid, men endnu ikke fået mig snøvlet sammen til før i dag. Det var helt bestemt en vidunderlig måde at starte ugen på. Jeg var inviteret med at Glow Gorgeous som jeg har været fast bruger af de sidste 4 uger, og jeg må indrømme jeg er blevet en stor fan. Jeg fik deres hår produkter tilsendt i gave, så tænkte jeg ville give dem et forsøg. Jeg er faktisk vildt overrasket over hvor godt de virker, jeg har brugt nogle hår dråber fra dem der siges at skulle få håret til at vokse – og jeg synes faktisk allerede efter jeg har brugt det i 4 uger ca 4-5 gange i ugen st jeg kan se forskellen. Jeg har de sidste mange år prøvet alt jeg kan for at få mit hår til at gro, og føler stadig jeg mangler 5-10cm mere! MEN nu begynder jeg faktisk at tro på, at det kan lykkes.

  My dearest followers! Today I’ve kick started my week with a breakfast event with Grow Gorgeous in the most stunning surroundings at London Sky Gardens. It’s a place I’ve been planing to visit for ages, but still haven’t been before today. It truly was a magical way to start my day. When I got invited to the event with Grow Gorgeous I got so happy, because I love the brand although I’ve only been using it for about 4 weeks now. BUT I tell you, it works wonders. My all time favourite brand of theirs is the serum you massage into your scalp morning and night and it stimulates the scalp and helps the hair grow faster, healthier and stronger. You use about 20 small drops you spread round and massage in for a minute or so. I’ve been using it about 4-5 times a week, and it’s actually unbelievable the result I can see already! My hair have actually really grown since I started using it, which I didn’t really expect when I first started. I am trying to grow my hair longer (I’ve been trying to grow it for years now). My goal is to grow it at least 5cm more (preferably 10!) if I can. Haha – which is why I’ve been using Grow Gorgeous so regularly, to hope for a fast result. I do need to cut the ends soon, which will help massively as well.

  6N2A0362-3 6N2A0336 6N2A0343 6N2A03156N2A0279

  Ved at bruge den hår serum jeg fik var jeg bange for, at det skulle gøre mit hår fedtet, men jeg blev så positivt overrasket over at min hovedbund forbliv tør, som hvis det havde været vand?

  Da jeg læste invitationen og så, at eventet blev holdt i London Sky Gardens jublede jeg indeni!! Wuhuuu – endnu et sted jeg har ønsket at besøge i lang tid, kan nu blive streget over min London liste.

  Vi skulle være der kl 9 hvilket var det helt perfekte tidspunkt, da der allerede var fyldt med turister omkring kl. 10. Det er gratis at besøge The Sky Garden og med det samme jeg trådte ud af elevatoren  på 36ende etage fandt jeg ud af hvorfor det var så populært. Udsigten herfra er uden tvivl en af de bedste du vil finde i London. Herfra kan du se The Shard, Tower Bridge etc.

  One thing I also was scared of was if it was going to make my hair greasy, but no it really doesn’t. If it did then I would only use the product days where I had to wash my hair. It’s like the scalp observe the product like if it was water?

  When I saw the location of the breakfast I couldn’t stop smiling! I knew is was going to be yet another London spot I get to cross of my list! Wuhuu

  We had to be there at 9am, which was a great idea because at 10-11 am it was full of tourists already! It’s free to visit the Sky Gardens, and the second after I stepped out of the elevator on the 36th floor I understood why it’s such a popular place. The view here is incredible and 100% one of the most gorgeous views you’ll have over London. You have a straight view to the shard building, Tower Bridge and the monument.

  6N2A0402 6N2A0364-2 6N2A0408 6N2A03956N2A0435 6N2A0432

  Det er utrolig varmt i London denne uge, så det betyder det er tid til at få luftet sommer kjolerne.  Jeg har min power røde kjole på. Jeg elsker den SÅ meget! Den er fra & Other Stories, og har den fineste pasform. Perfekt til solrige dag som disse hvor de har lovet det bliver op til 30 grader – hvilket næsten er for varm efter min mening, når man bor i en storby som London.

  På onsdag rejser jeg til Franking i et par dage, så i dag er mine planer, at jeg skal have ordnet en masse praktiske ting, og det er endelig tid til, at jeg skal have redigeret min Venice Youtube video.

  Stort knus og glædelig Mandag mine kære læsere, fra jeres Isabella!

  It’s very hot in London these days, so it calls for loose summer dresses. I’m wearing my bright red dress from & Other Stories today, it’s so gorgeous on! Love the colour that pops out where ever you are, and the floaty fit is perfect for extremely hot days like these. This week it’s going to be 30 degrees every day, which is almost too hot when you live in a big city like London.

  On Wednesday I’m traveling to France, so today I’m planning to get on top of my emails, sort out what to pack and then it’s finally time to edit my Venice YouTube video for you angels.

  Biggest hug to you guys my angels! Xx

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  25th juni 2018

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  Hej, hvor er den stribede kjole på billedet 26. Juni fra?
  Den er super fin ?

  LEAVE A COMMENT