GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  London streetstyle

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Denne smukke pige spottede jeg i sidste weekend da jeg var med Mariá til Portobello Market. Jeg elsker hendes Dr. Martens, nederdel, taske og hendes hat. Jeg synes, at hun har formået at syle et interesant outfit, der ikke er for kedeligt men heller ikke for meget!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  16th september 2011

  READ COMMENTS -

  36 COMMENTS
  Frederikke malou nielsen

  Jeg er forholdsvis enig med Caroline. Når man er blogger på professionelt plan skal man begynde at lytte til sine læsere. Det er pga. Os læsere hun tjener penge. Fordi vi gider at følge med. Hvis nu hun bare gjorde det som en hobby kunne hun skrive om hvad hun vil

  Jeg lytter også til mine læsere, men der er også mange af mine læsere der godt kan lide mine streetstyle indlæg, og jeg kan personligt selv godt lide dem – så derfor har jeg taget den beslutning, at jeg ikke vil stoppe med det. Jeg har tænkt mig at lytte til jeres konstruktive kritik og holde igen med indlæggene og lave flere personlige indlæg.

  Min blog ER en hobby, jeg har ALDRIG og kommer aldrig til at gøre dette for pengenes skyld. Da jeg startede min blog havde jeg ingen intentioner om, at den skulle vokse sig så stor som den er blevet idag, og jeg havde aldrig troet, at jeg ville kommme til at tjene penge på at blogge – det er bare noget der er sket lidt efter lidt.
  Jeg elsker, at gøre det jeg gør, og jeg gør det IKKE for pengenes skyld. Jeg har kæmpet mig til hvor jeg er.

  Håber, at du får en rigtig god weekend.

  De bedste hilsner
  Isabella

  Ja meget 🙂 Hen er super inspirerende!

  /Isabella

  Hej Isabella! Jeg synes, at det er så fedt, at du blogger om det du har lyst til, også selvom at mange af dine læsere klager over det. Men det at blogge, handler vel om at blogge om det, man har lyst til? Bliv ved med det! Jeg synes, at både du og dine indlæg er så cool. Og det er da kun positivt, at du ændrer din blog-stil en smule, mens du er væk! Jeg synes faktisk at disse indlæg gør din blog MERE personlig, fordi at de viser hvad, som inspirerer dig igennem andre menneskers stil. Keep up the good work! 😉

  Knus.

  Line-Malou, mange tak for din kommentar – den varmer 🙂
  Det er lige præcis sådan jeg har det, jeg synes nemlig også at mine streetstyle billeder er personlige, da det jo er mig personligt der finde de forskellige. Jeg tager kun billeder af dem der inspirere mig, så jeg er super glad for, at du kan se det 😉

  Jeg håber, at du får en rigtig god weekend.

  /Isabella

  Fedt, fedt indlæg! Jeg er personligt vild med disse indlæg – bare der kommer noget andet også, og det gør der jo! 🙂 Jeg synes netop, at du har lyttet, til dem der har kommet med kritik, og har lavet flere “dagens” og personlige London-indlæg. Jeg er vild med det hele, du er SÅ inspirerende! Nogle folk skulle virkelig tænke sig om en ekstra gang, før de kommenterede herinde!
  Du er en fantastisk blogger!

  /Natalie

  Mange tak Natalie, jeg har prøvet at lytte så godt jeg kan – konstruktivt kritik er godt, for så kan man ændre sig og blive bedre.
  Jeg er super glad for at du kan mærke at jeg har taget kritikken til mig 🙂

  Jeg håber, at du får en fantastisk weekend – og mange tak for din søde kommentar!

  /Isabella

  Perfekt streetstyle-indlæg, Isabella!

  Få, men gode billeder (Både fuldfigur og closeup).
  Og en kort og fin tekst.
  Jeg kan lide det, som altid 🙂

  Åh tak Gry 🙂 Jeg vil blive ved med at gøre det på den måde!

  /Isabella

  Jeg synes virkelig også, at dette er en fed blog. Hvis folk ikke synes om den måde den laves, så kan de vel finde en anden blog.
  Men det er virkelig noget fedt tøj på billderne – ved du hvilken hat hun bar?

  KH Christina

  Mange tak Christina 🙂 det er sødt af dig..

  Jeg ved det ikke, men jeg har set nogle der ligner på en prik i Topshop, så det ville ikke undre mig hvis de var derfra. Du kan jo prøve at kigge, måske Asos også har?

  KH.
  Isabella

  10 STJERNER til dig Isabella. Denne er den bedste street style post du har lavet…for der er kun faa billeder af samme person men forskellige billeder og close ups og med en lille god text til det ER virkelig godt! Blev ved med det.

  Og saa vil jeg bare lige sige at ja jeg var en af dem der kom med kritik paa den foregaaendene men husk nu paa at konstruktiv kritik skal man tage til sig paa en maade saa man bliver bedre hvis der er noget om det…og man skal jo gerne blive bedre til alting og finde sin egen stil og hvad man vil og staar for. Men hvis det er pis folk lukker ud over for dig skal du ikke tage det til dig og husk det er jo din blog i sidste ende.

  Nicoline❤

  Ja jeg har prøvet at gøre det ligesom i sagde 🙂 Hvor er jeg bare glad for at du lagde mærke til det!!
  Jeg vil helt sikkert blive ved med at gøre det sådan. <3

  Lige præcis jeg synes at det er dejligt med konstruktivt kritik, det er med til at gøre en bedre! Så tusind tak for at i har sagt jeres mening, jeg suger det hele til mig.

  Jeg håber, at du får en super skøn weekend.

  /Isabella

  street style billederne hæver bare niveauet på bloggen efter min mening 😉

  ÅH YAY 😀 Taaak!!

  /Isabella

  Hvor er hun fin med den gennemsigtige nederdel og dr. martens! sikke en kombi 🙂
  og mht. streetstyle-kritikken, synes jeg lidt det er noget fis. Det er jo Isabellas blog, så må hun da også bestemme hvad hun lægger ud, det er da fesent kun at blogge hvad man tror andre vil have i stedet for hvad man selv vil.

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Fuldstændig enig med det hele!
  Du er fantastisk Isabella, og det er dine streetstyle billeder i den grad også – særligt de her!

  Ja ikke? Kombinationen er så fed!
  Tusind tak Sofie og Marie 🙂 I gør mig rigtig glad..

  /Isabella

  ”Det er ikke det man er her for” øh? det var da noget mærkeligt og urespektløst at skrive.
  Jeg synes det er super dejligt med alle disse streetstyle billeder, way2go 🙂

  Tak Kitt, hvor er du sød!!
  Jeg holder selv enormt meget af at tage dem – så er glad for at du værdsætter det!

  /Isabella

  Cool 🙂 Er helt vild med hendes hat.

  Ja er den ikke fin, elsker detaljen med fjeren 😉

  /Isabella

  Jeg kommenterer ellers aldrig, men jeg må virkelig give Laura ret! 🙂 Du er så smuk og inspirerende og dine streetstyle billeder er awesome.

  Mange mange tak Marie, hvor er det sødt af dig!! Er glad for at du synes om dem.

  /Isabella

  Vil du da holde op Caroline!
  Isabellas blog er nok den mest interessante og inspirerende blog i hele blogverdenen. Jeg er SÅ træt af at læse alle de negative kommentarer om hendes super fede indlæg. Hvis du ikke gider at læse dem, så hold dig dog væk fra hendes blog. Folk blogger ikke for at stille andre tilfreds.

  – Dine “streetstyle indlæg” er SÅ fede, Isabella, og jeg kan kun give dig ros for at du husker bloggen, selvom du jo trods alt har en masse at se til.

  Tusind tak piger, hvor er jeg bare glad for, at i synes om min blog – det betyder rigtig meget for mig, det skal i vide!!

  /Isabella

  Ej nu det seriøst nok. Du lytter ikke engang til dine læser? 9 ud af 10 som har skrevet til dine street style billeder siger at de ikke gider se det mere og vi har fået nok af det. Alligevel bliver du ved. Hvis vi vil se street style billeder tager vi jo ind på street style hjemmesiderne. Det er ikke det man er her for.

  Hej Caroline,

  Jo jeg lytter til mine læsere, jeg har lavet mange personlige indlæg på det sidste, jeg fortæller jeg hvad jeg laver og der er kommet mange flere billeder af mig og mit liv her i London. Hvilket var det i synes manglede.
  I sagde er der var for mange streetstyle billeder og jeg har derfor holdt igen. Jeg har ikke tænkt mig at stoppe helt med det, da det er noget jeg finder super inspirerende og så er det stadig personlige indlæg, da det er mig der har brugt tid på at finde disse mennesker og jeg spørger kun dem jeg finder inspirerende – på den måde kan i også se hvad det er jeg godt kan lide og hvordan jeg får min inspiration.
  Jeg vil lave dem engang imellem for at krydre mine indlæg og for at gøre det mere spændende, fyldt med god inspiration – sådan så det ikke kun er mig mig mig hele tiden.

  /Isabella

  Hoooold nu kæft, hvor var det der nedern skrevet? Du skal da overhovedet ikke bestemme, hvad vi andre er her for, eller hvad der bliver skrevet! Ej, hvor kan sådanne mennesker som dig bare irritere mig 🙂 Så gå dog væk og brug din weekend på noget andet end at brokke dig!

  Tusind tak Sofie og Simone!!

  /Isabella

  Hold op, så flabet man kan tillade sig at være på andres bekostninger… Endnu engang et rigtig inspirererende indlæg Isabella, du spotter virkelig mange fede typer – jeg nyder i hvert fald at se street style på din blog 😉

  LEAVE A COMMENT