GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  michael van clarke hairdresser london

  6N2A9378 6N2A94226N2A93836N2A93886N2A9421 6N2A9391

  I sidste uge var jeg så heldig, at blive inviteret til Michael Van Clarke frisør salon her i London. Da jeg rejser til New York i morgen med Victoria Secret var jeg over lykkelig over den perfekte timing, da mit hår gevaldigt trængte til en kærlig hånd <3 Da jeg den kommende uge skal være omringet af ubeskrivelig smukke kvinder, er det altid skønt og vigtigt at følge sig som den bedste udgave af sig selv.

  Jeg ser ubeskrivelig meget frem til at dele min New York rejse med jer, MEN dagens indlæg skal omhandle mit meget positive besøg hos Michael Van Clarke. Jeg havde den store ære at blive klippet af selveste Michael, hvilket de fleste kun kan drømme om. Jeg følte mig over lykkelig over, at have ville tage sig tid til at snakke med mig om mit hår, hvad jeg gør galt siden det ikke vokser tykt og sundt men istedet for bliver slidt, dødt og tørt i enderne. Jeg har i flere år nu kæmpet for, at få mit hår langt og sundt, men jeg føler altid at det bliver så slidt af det igen skal klippes kort – og yes, så er vi back to the start..

  Mange af jer kender garanteret til det, og sidder i samme situation som jeg. Jeg laver altid den store fejl, at jeg venter for lang tid inden jeg bliver klippet, da jeg endelig ser mit hår gro. MEN det er det forkerte at gøre, så fra nu af vil jeg få mine spidser klippet en gang hver 6 uge. Jeg har aftalt med Michael, at hver gang jeg har fået en klipning, så bestiller jeg en igen 6 uger efter. Jeg vil bruge en behandling som han har givet mig som hedder 3 More Inches, som jeg vil bruge minimum en gang i ugen og prøve at være så god ved det som muligt, så jeg forhåbentligt måned efter måned vil se en stor forskel.

  Jeg har endnu ikke prøvet 3 More Inches, men sidder med behandlingen i mit hår dette sekund jeg skriver dette. Jeg har haft det i en times tid nu. Man skal gerne lade det blive i så længe som muligt – man kan også bruge den som en maske man tager på inden man skal sove, og så skyller ud om morgenen dagen efter. For at behandlingen skal have en god virkning skal den gerne sidde i, i minimum 45 minutter.

  Last week I was incredibly lucky to be invited to Michael Van Clarke’s hairdressing salon here in London. As I travel to New York tomorrow morning with Victoria Secret, I was buzzing of pure happiness with the perfect timing, since my hair was in urgently needed of a loving transformation <3 I will be surrounded by indescribably beautiful women this week, so it’s always nice and important to feel like as the best version of yourself.

  I am indescribably excited to share my New York trip with you, but today’s blogpost is about my very positive visit to Michael Van Clarke hair salon. I had the great honor of being cut by Michael himself, which most people can only dream of. I felt so happy that he took the time to talk to me about my hair, what I do wrong since it does not grow thick and healthy but instead becomes worn out, dead and dry at the ends. For several years I have been struggling to get my hair long and healthy. I love when I can see it grow, and then I just wait too long and forget to treat it with love, and then I have to cut it short – and yes, we’re back to the start..

  Many of you angels can properly to my situation. I always make the big mistake that I wait a long time before I get a new cut. It’s about time I chance that, so from last week I’ll get my split ends cut once every 6 weeks. I have agreed with Michael that every time I’ve got a new cut, I’ll book in my new appointment 6 weeks later. I want to start using his treatment that he gave me called “3 More Inches“, which I want to use at least once a week and try to be as good to my hair as possible, so I hope to see a big difference each month from now.

  I have not yet tried 3 more inches, but right this moment while I’m writing this I have the treatment in my hair. I’ve left it for about an hour now. You want to keep it in for as long as possible – you can also use it as a mask before you go to sleep (since it’s a mask your hair observe) and then wash it out in the morning the following day. In order for the treatment to have a good result, you should leave it for a minimum of 45 minutes.

  6N2A9425 6N2A9429

  Det produkt jeg har i hedder: “3 More inches Pre Wash-Treatment“. Hans produkter bliver både solgt på Net-a-porter, Selfridges, Look Fantasic osv. Det skulle siges at work wonders, så jeg er utrolig spændt på at se resultatet på mit eget hår! Jeg fik som sagt min klipning af Michael, han har vundet utallige priser for hans arbejde og Vogue har nomineret hans salon til den mest professionelle i hele London, hvilket er utrolig store flotte ord! <3 Jeg er så glad for resultatet, og han forklarede hvordan vi trin for trin ville klippe det for at få liv og tykkelsen tilbage. Hans klippe metode hedder: Diamond Dry Cut, hvor deres hår stylister klipper håret udfra ansigtsform, hår type mm. for at give hver kunde den klipning der passer bedste til dem.

  The treatment I have in is called: “3 More inches Pre Wash-Treatment“. His products are sold on Net-A-Porter, Selfridges, Look Fantasic, etc. Everyone talks very highly of these products and say they should work wonders, so I’m incredibly excited to see the result on my own hair! As I said, I got my cut by Michael, he has won numerous prizes for his work and Vogue has nominated his salon for the most professional in whole London, which are amazingly and big words! <3 I’m so pleased with the result, and he explained me how he step by step would cut it to get the life and thickness back. His cutting method is called Diamond Dry Cut, where their hair stylists are taught to cut their clients hair by facial shape, hair type, etc. to give each customer the unique cut that suits them best.

  6N2A9395-2

  Mit hår før   //   My hair before

  6N2A9418

  Mit hår efter   //   My hair after

  Da jeg var i New York sidste gang fik jeg mit hår stylet af Love Amika, hvor jeg begyndte at få mere spil i mit hår med lidt mørkere gylden blonde farver. Det samme efterspurgte jeg hos Rocio Lago som stod for mine lyse striber. Hun gjorde et fantastisk arbejde. Aldrig har jeg været så glad og tilfreds – det ser så ubeskriveligt naturligt ud, hvilket er lige det look jeg ønsker. Jeg fik en lidt varmere blond med mere spil og “liv”.

   Jeg syntes, at ud fra billederne er det tydligt at se hvor smuk og stor en forvandling der er. Mit hår ser igen sundt og tykt ud. Det er langt mere velplejet og sundt at se på! Hvis I søger en salon i London, eller gerne vil prøve Michael Van Clarke så kan jeg kun sige GO FOR IT!! I vil elske det. I får verdens bedste behandling. De har en café/restaurant der hører til, så når du alligevel er der, så forkæl dig selv til en kaffe eller en sund salat – det smagte himmelsk.

  Stort knus jeres Isabella

  When I was in New York last time, I got my hair styled by Love Amika, where I started getting a more natural blond color, with slightly darker golden blonde highlights. I asked  for the same when I had my chat with my talented colorist Rocio Lago. She did an absolutely amazing job! Honestly I have never been so happy and satisfied – it looks so indescribably natural, which is the look I want when I leave the hair dressers. I got a slightly warmer blonde with more “life” & glow.

  Looking at the pictures it’s clear to see what a beautiful and big transformation there is. My hair looks healthy again! What a miracle. It is far more healthy to look at! If you are looking for a salon good hair salon here in London or would like to try Michael Van Clarke then I can only say GO FOR IT !! You will love it. You get the world’s best treatment, plus they have a cafe/restaurant downstairs, so while you are there don’t forget to treat yourself to a coffee or a healthy salad – it tasted heavenly.

  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th november 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Lovely Pictures.
  Regards.
  Coopanz.com
  Codeswodes.com

  Dit hår ser så flot og sundt ud! Glæder mig til at høre, hvad du synes om hårkuren. <3

  LEAVE A COMMENT