GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Motion

  Motion er en vigtig del af min hverdag og livsstil. Jeg sørger altid for, at tage mig tid til at motionere, da det er en stor del af mig. Når jeg motionere bliver jeg gladere og får det bedre med mig selv. Jeg sørger også for at motion og kost ikke bliver for meget og kommer til at fylde det hele, men jeg forsøger så vidt muligt at få motioneret mindst 4 gange om ugen.

  Når jeg motionere er det typisk løb, fitness og tennis. Min familie er meget sporty, jeg er opvokset med sport og sund kost, hvilket også er derfor det er så stor en del af mig. Da jeg var mindre gik jeg utrolig højt op i tennis. Jeg spillede 5 gange i ugen og så stod den ofte på tuneringer i weekenderne. Mit mål var, at jeg engang skulle blive professionel tennisspiller. (Lille pige, store drømme).. Jeg fik ofte privattræning i flere timer dagligt, og jeg kunne slet ikke få nok af at spille tennis. Jeg stod op, gik i skole, spillede tennis og gik i seng – sådan var min dag stor set hver dag, da jeg var lille og jeg eeelskede det. Da jeg blev lidt ældre spillede jeg stadig ligeså meget tennis, og var også begyndt som tennistræner for de mindre børn i klubben. Jeg blev lidt ældre hvilket gjorde, at jeg nu begynde at gå i byen og kort tid efter startede jeg på idrætsefterskole (Oure), hvilket også gjorde, at jeg ikke spillede så meget tennis mere. Da jeg gik på efterskolen var jeg blevet kærester med Levi, (my love of my life) – derfor var det nu ham, jeg hellere ville bruge min tid på, når jeg kom hjem i weekenderne i stedet for at spille tennis. Tennisklubben fik nye trænere og klubben sagde mig pludselig slet ikke det samme som den tidligere havde gjort. Den dag i dag elsker jeg at spille tennis, og jeg savner det stadig rigtigmeget, da det har været en stor del af mig.
  Al den tennis og motion jeg dyrkede, tror jeg også er med til at have gjort, at jeg idag har så skønt et forhold til motion.

  PhotobucketPhotobucket
  Photobucket

  Min bror går meget i fitness og ja lad os bare sige, han ved hvordan man får “drømme kroppen”. Han har selvfølgelig fortalt mig hvordan jeg skal træne osv. Så jeg tænkte, at jeg lige kunne dele nogle af de træningsøvelser med jer, som er nemme at lave og meget effektive.

  Photobucket

  Mavebøjninger selvfølgelig. Mavebøjninger dem kan man jo lave stort set over alt. Jeg foretrækker ofte, at lave dem hjemme hvor jeg tager mine fødder ind under sofaen, da jeg synes, at det er svært ikke at undgå at de løfter sig fra jorden. Hvis det er man træner med en af sine veninder, brødre eller andet kan man få dem til at stå på ens fødder, imens man tager mavebøjningerne.
  Når jeg tager mavebøjninger tager jeg 40-50 stk. holder en kort pause og gentager det 3 gange.
  Mavebøjningerne kan man tage på forskellige måder, du kan tage dem helt almindeligt hvor du har hænderne oppe over hovedet og løfter dig op og ned. Man kan også gøre det at man løfter sig skråt op og klapper ventre hånd på højre knæ og derefter løfter sig op og klapper højre hånd på venstre knæ. (Håber, at i kan forstå hvad jeg mener?) Ved at lave begge øvelser får i trænet hele maven.

  Photobucket

  Denne øvelse er super effektiv synes jeg. Den træner også hele maven. Her skal du ligge ned, (sørg for at ligge på et underlag, da det kan gøre ondt i ryggen, hvis du gør det uden) Så strækker du benene og armene ud og løfter dem op samtidig, sådan så de røre hinanden. Du ligger benene og armene ned i samme fart som du løftede dem op, MEN benene og armene må ikke røre jorden. Sørg hele tiden for at benene og armene er ca. 5-10 cm over jorden – det gør øvelsen meget hårdere og mere effektiv. Dem laver du så mange du kan af (20-25 stk.), holder en lille pause og gentager øvelsen 3 gange.

  PhotobucketPhotobucket

  Denne er også super god, den træner både arme, numse og mave i samme øvelse. Her plejer jeg også at bruge håndvægte (dem havde jeg selvfølgelig bare glemt), men øvelsen siger sig selv. Højre ben op (helt udstrukket) imens du løfter modsatte arm op, skifter til det andet ben og den anden arm og laver øvelsen indtil du ikke kan mere. Denne øvelse gentager du også 3 gange. Øvelsen er god uanset om du bruger håndvægte eller ej, så hvis du ikke har nogle så gør det bestemt ingenting.

  Photobucket

  Denne øvelse er lidt lignende den anden maveøvelse, men her skal du ligge dine arme flat hen af jord, faktisk gerne med armene udstrukket så du ligner et T (hvorfor jeg ikke gør det på billedet, ja det ved jeg ikke 😉 må have blandet øvelserne lidt sammen). Men du ligger med armene ud som et T og løfter dine ben op, (sørg for at dine knæ røre hinanden). Nu lad benene falde til venstre side, (du bestemmer selv om du vil lade dem røre jorden eller ej, jeg foretrækker at de ikke gør ligesom i den anden øvelse), du løfter dem op igen i samme fart og lader dem falde til den anden side. – Dette gør du til du ikke kan mere, og gentager øvelsen 3 gange.

  Photobucket

  De fleste kender nok disse øvelser, men jeg tænkte, at jeg ville dele dem med jer alligevel, da der er mange der spørger mig, hvordan jeg holder mig i form. Øvelsen ovenover bruger jeg også med håndvægte.

  Dette indlæg er også blevet lagt ud på Isklars facebook side, da jeg som mange af jer ved, dyster imod en hel del andre bloggere om at blive “Danmarks skønneste sunde blogger”. Vinderen vinder et luksuriøst ophold for to, som jeg har tænkte mig at give til min mor, fordi hun af alle dem jeg kender, fortjener det aller mest. Derfor ville det betyde rigtig meget for mig, hvis i klikkede ind HER og trykker “synes godt om” mit postede indlæg på Isklars facebook væg. Da det går ud på at få flest “synes godt om”. På forhånd mange tak, i er så dejlige!

  Jeg håber, at i kunne bruge mine få øvelser til noget 😉 Hvis der er det mindste så spørg endelig!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th juli 2011

  READ COMMENTS -

  28 COMMENTS

  Jeg har lige lavet alle øvelserne. Det er godt nok hårdt! Jeg skal til at træne mere for jeg kunne kun lave 10 af gangen i øvelse nr. 2 og 4. Skal jeg helt klart til at bruge 🙂

  Ej, du må altså dele noget mere med os om hvordan du passer på din krop, for den er ret så flot 🙂 F.eks. hvad du spiser på en typisk hverdag osv.?

  Du har simpelthen den mest FANTASTISKE krop man kunne tænke sig Isabella, så perfekt, smuk, slank og veltrænet! 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Hej!
  Nu har jeg været inde at stemme på dig!
  Sød tanke at give det til din mor!

  Hvis du vil må du også gerne tage et smut forbi min 🙂

  §www.colourfullymessy.blogspot.com

  Knus Line!

  Hej Isabella,
  Super motiverende indlæg! Tak for en alletiders blog, som bliver studeret grundigt 🙂

  Så lige en kommentar ovenover som kommentere på dit sidste billede. Og ja, vil også bare lige sige at du SKALSKALSKAL holde dine knæ indenfor tåspidserne. Ligger selv med knæskade og et aflyst halvmarathon. ÆV!!! Tak for en dejlig blog 🙂

  Rigtig fed blog! Og super god inspiration til hvordan man kan træne 🙂 Kig forbi hvis du har lyst! 🙂

  Lækkert indlæg Isabella! Jeg har selv lige lavet et indlæg om sundhed og om at komme rigtigt i gang efter ferien igen (her: http://linelundquist.blogspot.com/2011/07/sundhed.html), og har linket til dine øvelser. Du er så god til at demonstrere dem, og du skriver super inspirerende. Så håber det er ok at jeg deler dig lidt 😉

  Wau for en spændstig popo!!

  Du nævner, at du dyrker motion 4 gange i ugen. Men hvilke dage laver du så hvad? Det kunne jeg godt tænke mig at vide og bruge som inspiration.

  Hej Isabella

  Hvornår gik du på Oure, og hvilken linje ? 🙂

  Det her indlæg kan jeg rigtig godt lide! Må virkelig til at igang igen.. Jeg har også spillet meget, som i rigtig meget, tennis.. Men er faktisk stoppet helt nu.. Må se og igang igen.
  Tak for god inspiration. Har liket alle dine indlæg på isklars side!

  Jeg er hetro, men hold da kæft en god røv du har! 😀
  Så er man da overhovede ikke jaoulx! 😉

  Fedt indlæg! Jeg kan godt lide at du har sådan nogle indlæg blandet med mode (som du også gør godt). Din blog er meget inspirerende!

  //B

  Ps: min første kæreste hed det samme, som din hedder. Ret pudsigt, da det ikke er et særligt almindeligt navn. (Det er dog ikke den samme ;o) Min, nu eks, boede (og bor stadig) på Sjælland.

  Det er dejligt med et godt forhold til motion, virkelig et energifyldt indlæg. Man får lyst til at lave øvelserne som du gør, i det fri 🙂

  – Nanna

  Nu er det ikke for at rette, men er uddannet personlig træner og kostvejleder. Du må endelig huske på at ved den sidste øvelse skal du have knæene BAG tåspidserne for ikke at belaste dine knæ for meget og få det fulde udbytte ud af øvelsen.
  God træning!

  Lækker indlæg! Det er hermed gemt under favoritter og øvelserne skal nu laves 4 gange om ugen 🙂

  Gode øvelser – man kan komme langt, med sådan et par, fast hver dag 🙂

  Ja lige præcis 🙂 Det giver rigtig godt!

  /Isabella

  Hej!
  Kanon gode øvelser, lige sådan nogle jeg ledte efter! Mange tak. Går med det samme ind og trykker “synes godt om”

  Uhh 😀 Tusind tak Nikoline! Hvor er det sødt af dig..

  /Isabella

  Vidst ikke dig & din kæreste mødtes på efterskolen! Så har i været sammen i godt nogle år nu?:-)
  – Godt indlæg!

  Nej det gjorde vi heller ikke 🙂 Vi begyndte at date inden jeg startede på efterskolen. Så ja, vi har været sammen i mange år nu 😀 Det er så skønt!

  /Isabella

  Hej smukke Isabella. Gode øvelser, laver også øvelser hver 2. dag!

  Tjek min fede modeblog ud med massere mode!

  noahaimoff.blogspot.com – tak ! 🙂

  Tusind tak 😀
  Det skal jeg nok.

  /Isabella

  Hej Isabella.

  Dejlig blog du har dig her. Jeg har fulgt med længe 🙂
  Lige et lille tip til når du laver dine Squat (nederste billede) Du skal passe på i forhold til dine knæ. Når du laver squat skal du kunne se tåspidserne på dine fødder. Dvs. du skal stritte mere med rumpen og dine lægge skal være knapt så bøjede, da man ellers kan ødelægge sine knæ af det.

  Tak for en dejlig blog.

  //Lui

  Tusind tak Lui 😀 Det skal jeg nok huske! hvor er det sødt af dig!

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT