GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My Big News

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  God morgen min søde læsere! Her kommer videoen endelig. Fik pludseligt for meget at se til de sidste par dage, så here it is! Jeg er så ubeskrivelig spændt på at høre jeres reaktion. Jeg ved inderst inde, at dette valg er det helt rigtige for mig og min vidunderlige kæreste. Som jeg også nævner i videoen vil jeg meget gerne uddybe mit valg og svare på alle de spørgsmål i måtte have.

  Håber I får en dejlig søndag mine søde læsere. Jeg glæder mig til at høre fra jer, og overvejer meget at starte på Youtube videoer igen – synes det er en fed måde jeg kan gøre bloggen endu mere personlig på.

  Good morning my sweet followers! Here is the video finally. I suddenly got too busy the last few days, so here it is! I am so excited to hear what you must think. Deep inside I know it’s the right decision for me and my wonderful man. As I also mention in the video, then I would love to film another one and write a long post answering all the questions you may have.
  Wish you all a lovely Sunday my dear readers. I really look forward hearing from you. I am also really considering to start doing more Youtube videos again – I think it’s such a cool way to make the blog even more personal.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  1st maj 2016

  READ COMMENTS -

  37 COMMENTS

  Du ser virkelig godt ud

  Hvor er toppen fra? 🙂

  After just getting back from Copenhagen I’m feeling like I want to move there myself!

  Haha! I know how you feel 😀 Copenhagen is such an amazing city!

  Best
  Isabella xx

  Sej beslutning. Er din kæreste fra England og hvor har du mødt ham? Hvad vil I arbejde med for at spare penge op i Sønderborg? Jeg går ikke ud fra at han kan få et job hvis han ikke kan sproget. Klem fra en nysgerrig og trofast læser

  Hej Caroline <3
  Min kæreste er fra Polen og snakker flydende Engelsk.
  Han er en super dygtig kok, og har allerede 2 jobs at kunne vælge imellem når han kommer til Danmark - så vi føler os rigtig helddige og glade.

  Heldigvis kan stort set alle i Danmark snakke flydende engelsk, så det burde ikke være det store problem 🙂

  Jeg vil blogge og arbejde for Asos, og min kæreste vil arbejde som kok.

  Stort knus
  Isabella

  Hi Isabella,

  I’m a new follower to your blog & I already feel like I know so much about you because of how personal you are so I wanted to share a bit of myself with you as well. I’ve moved around my whole life because of my parents job so I absolutely understand how you’re feeling, the nervous feeling in the pit of your stomach, feeling scared that things might not go the way you think they will. As a young girl obviously I had to worry about making new friends & trying to fit in, I’m currently living in the US as a 19 year old blogger myself but London will always be my home & if you feel it is your home too then there’s no need to worry wherever you go it will always be waiting for when you need to come back. Wherever I would move to whether it be New York, Australia, Italy it anywhere else in the world London was still a part of me but now I just have more experiences and I’m a bigger & stronger person because of those experiences. I’m actually planning on moving to Denmark soon too to be with my boyfriend there but saving up money takes time & a lot of patience. I wish you & your boyfriend the best with your move.

  Hi lovely Emily,

  Such a sweet comment! Means a lot to me that you wanted to share your experience with me. You are so right, the places will still be there waiting for you, so its about embracing new changes and not worry too much.

  I know moving does take lot’s of work, and cost a lot of money. Sounds so exciting you might move to Denmark to live with your boyfriend. I deeply hope for you, that you will make that wish come try one day.

  Work towards it girl, no one can stop you <3

  I will send you all of my luck.

  All the best to you,
  Isabella xx

  Hvor er det godt for dig!

  Held og lykke, og snart – velkommen hjem <3

  Mange tak Rikke <3 hvor er du sød.

  Bedste hilsner
  Isabella

  Kære Isabella
  Hvor lyder det bare fantastisk! Jeg er kæmpe fan af dig og din personlighed. Jeg har fulgt dig siden du startede din blog, og i dag er jeg 17 år – så det faktum at du flytter til Danmark igen, kan jeg ikke andet end glæde mig over, selv om det har været fantastisk at følge dit liv i London, og bruge dine guides til byen, når jeg har besøgt den.
  Held og lykke med det hele, jeg tror vi er mange som glæder os over du snart er i Danmark igen!

  Knus Ida <3

  Åhh Ida <3 hvor er det bare fantastisk at du stadig føler med! Yay

  Er utrolig glad for, at du er glad på mine vegne. Jeg ser sådan frem til at dele det hele med jer!

  Bliver en spændende ny begyndelse. 😀

  Super stort af dig at sende så sød en kommentar til mig. <3 Er glad for at have læsere som dig.

  Alt det bedste,
  Stort knus
  Isabella

  “When it comes to making a big change in your life you have to want it more than you fear it” 🙂
  Wish you and your man all the best and cheers to new beginnings <3
  xx
  http://putitallonme.com

  You are so right love <3

  Change can be good, and I can feel this one is going to be an amazing adventure!

  All the best,

  Isabella xx

  Velkommen hjem igen ❤

  Jeg har fulgt dig i mange år, og du er en skøn Blogger og en fantastisk smuk pige med den sødeste stemme.
  Jeg har så meget respekt over at du har skabt din egen karriere og levevej på så kort tid og i din alder.
  Jeg vil egentligt ikke sige så meget andet ind, velkommen hjem ❤?

  Ahhhh Camilla <3 TUSIND TAK!

  Hvor er det bare en dejlig kommentar at få! Du har lige gjort min dag 1000 gange bedre.

  Jeg glæder mig til at dele det hele med jer.

  Stort knus
  Isabella <3

  Tillykke med beslutningen Isabella! 🙂
  Havde faktisk godt tænkt på, om I mon ville flytte til DK, nu du ikke længere er bundet til London pga. job.
  Tror at I kommer til at blive rigtig glade for beslutningen, du er jo virkelig et familiemenneske, så bliver dejligt for dig at komme tættere på dem!
  Hvor flytter I hen i Sønderborg så?

  Hilsen en fast læser gennem mange år 🙂

  Hej sødeste Nanna <3
  Jeg tror også, at vi bliver rigtig glade for valget. Vi glæder os begge rigtig meget!
  Og du har helt ret, jeg er sådan et stort familie menneske, så bliver dejligt at kunne dele det med Simon (min kæreste), og på sigt få vores egen.

  Min far har en lejlighed stående til os midt i byen, som vi kan flytte ind i med det samme -så vi er ret heldige. 🙂 Der vil vi så bo indtil vi finder det helt rigtige sted i København.

  Stort knus tilbage - og tusind tak for, at du stadig følger med. <3

  Sikke spændende nyheder. Glæder mig til at følge med i det på her bloggen. Er også lidt nysgerrig omkring den fashionskole du studerede på i starten. Hvad jeg husker, så tog du grundforløbet, og var så så heldig at blive tilbudt et fantastisk job hos Asos. Bliver bare nysgerrig på om det er noget du kunne finde på at læse færdigt/videre på et tidspunkt, eller hvad fremtidsplanerne er.

  Ønsker dig alt det bedste

  xx Jenni

  Hej sødeste Jenni <3

  Det er et rigtig godt spørgsmål! Burde også lave et post omkring mit valg, for at fordybe det.

  Som jeg også svarede i min kommentar til Martha, så synes jeg, at når det kommer til studiet føler jeg, at min erfarring på arbejdsmarkedet har lært mig så meget mere end studiet nogensinde kunne give mig.
  Jeg har opnået de drømme jeg havde her, og vil nu state på mine egne projekter og bloggen. Det er risky at sige ens uddannelse fra, men synes min CV er utrolig godt og langt efterhånden, så føler dette er det rigtige for mig.
  Mit arbejde hos ASOS vil jeg fortsætte med selvom jeg bor i London. Så vil jeg flyve frem og tilbage til London hver tredje måned - så det skal nok blive spændende.
  Mine drømme lige nu er at leve af bloggen og arbejde mere på Youtube. Måske åbne min 2hand shop igen på et tidspunkt. Savner at shoppe vintage og drive min egen forretning - men nu må vi se 🙂 Lige nu er bloggen min første prioritering, og glæder mig så meget til, at have mere tid til at blogge.

  Stort knus
  isabella xx

  Hej Isabella,

  Jeg har fulgt dig gennem mange år efterhånden fra du flyttede fra Sønderborg til London.

  Det har været rigtig spændende at følge din rejse, mens jeg samtidig selv også har været på lidt af en rejse de sidste 4/5 år.

  Der sker meget med en her i 20’erne. Det har man helt tydeligt også både kunne læse og se med dig og dit liv. Livet forandrer sig hele tiden, og hvad der var rigtigt for en før er ikke nødvendigvis det rigtige for en længere. Jeg synes, at det er vildt modigt og sejt af dig, at du følger dit hjerte. Det er og bliver altid det eneste rigtige at gøre. Jeg er sikker på, at København vil tage imod dig og din kæreste med åbne arme, og at I vil få en fantastisk tilværelse sammen der.

  Mit eget liv har som sagt været lidt af en crazy ride de sidste år, og hvis der er noget, jeg har lært, så er det uden tvivl, at ofte er lykken lige foran en (også selvom man ikke altid kan se den), og tit er lykken ikke altid det, man troede den var tidligere. Lykke ændrer sig jo nok også meget i takt med livet ændrer sig, og man vokser som menneske.

  Anyway, lige et par filosofiske ord herfra 🙂

  Rigtig, rigtig kæmpe held og lykke med dit nye kapitel.

  Bedste og varme tanker,
  Anne

  Hej sødeste Anne,

  Først vil jeg sige – tusind tak for din skønne, skønne kommentar! Gør mig så glad!! Du har ret i alt det du siger.

  Du har så ret – det der var det rigtige for en før, er måske ikke altid det rigtige for en længere. Jeg føler jeg er kommet til et punkt hvor jeg bliver nød til at vurdere og tænke over hvor jeg ser mig selv om 5 år, og det er desværre ikke i London.

  Jeg vill ikke have været for uden, men nu er tiden inde til noget forandring <3 at få opbygget en fremtid men den man elsker, er det aller vigtigste her i livet.

  Rigtig mange tak for dine ord, det hjælper mig til at føle, at dette virkelig er det rigtige valg for mig. <3

  STORT knus og kram isabella

  Kære Isabella,

  Modigt og smukt valg. Det kommer du ikke til at fortryde. Hvor er din mand fra? Tænkte mere i forhold til hans familie, nu hvor i flytter til Danmark?

  Desuden har jeg to andre spørgsmål. Hvad med den fashion School du gik på? Skal du ikke gøre den færdig? Hvad med dit job hos asos, havde du sagt det op? Vil du også være fulltime blogger i Danmark?

  Knus og ønsket om alt det bedste

  Hej sødeste Martha,

  Rigtig gode sprøgsmål <3 Min mand er fra Polen. Hans bror bor også her i London, og de er rigtig tætte. Tror de kommer til at savne hinanden rigtig meget - heldigvis er det nemt og ikke særlig dyrt at flyve frem og tilbage.

  Jeg skal forresten til Polen for at se hvor min kæreste er fra her i Maj - glæder mig helt vildt! Det skulle være et rigtig smukt land.

  Når det kommer til studiet føler jeg, at min erfarring på arbejdsmarkedet har lært mig så meget mere end studiet nogensinde kunne give mig.
  Jeg har opnået de drømme jeg havde her, og vil nu state på mine egne projekter og bloggen. Det er risky at sige ens uddannelse fra, men synes min CV er utrolig godt og langt efterhånden, så føler dette er det rigtige for mig.
  Mit arbejde hos ASOS vil jeg fortsætte med selvom jeg bor i London. Så vil jeg flyve frem og tilbage til London hver tredje måned - så det skal nok blive spændende 😀

  Stort knus og alt det bedste,
  Isabella <3

  Hi Isabella, I just want to say that I really look up to you. I think it’s very brave to make a big decision like this, even if it scares you a bit. I’m really excited for you and I wish you both a happy new start! Also, I would love to watch more YouTube video’s, so you should really film more if you want to. xxx

  Thank you so much Lone <3 It's really scary, but changes can be good.
  Both me and my man need a break from London, so we thought this could be great opportunity.

  I will share more Youtube Videos with you soon 🙂 I will already post another one tomorrow! Yay

  Excited to see what you think about it - because then I will start to do more of them.

  All the best,
  Isabella xx

  I think it is wonderful news! Copenhagen is one of my favouriter cities, so its wonderful you’re moving back! (who does not love all the great Danish brands, the kindness of the people, the laidback atmosphere, the yummy smörgasbord, the brunches you can have at Kompagnistræde, the wonderful palace etc!) I understand it’s a big step and it’s scary to go for a big chance, but basically, no one likes change except for a baby with a wet nappy 😉 So just take the plunge and everything will work out as long as you believe in it! Great decision and I wish you all the best and luck with your new move!!

  Oh and I was wondering: how does your guy feel about the big move to Denmark? And how did his friends/family respond? I hope you both get support from all your family and friends!:)

  Haha, you are so right Louisa – change can be good, and I think this is going to be great 😀 I promise you I will believe in it.
  Glad you like Copenhagen as well – such an amazing city full of life.

  Oh and my men feels really good about it as well. We took the decision together. We both really wanted to see something different, and this way we will save lots of money, so we can get to travel and have more freedom.
  My friends are super happy about it, and my family are over the moon. Haha 😀

  All the best and biggest hug
  Isabella xx

  Uhh spændende! Gad vide om du kan vænne dig til at bo i DK igen 🙂 bliver dejligt for dig at være tæt på din familie igen.

  Glæder mig til at følge med når du igen lander på dansk jord! Ude godt men hjemme bedst – er det ikke det man siger 😉

  Haha 😀 det er jeg også super spændt på!
  Men jeg glæder mig. Vi ved ikke hvor længe det bliver, men i hvert fald i et par år. Bliver skønt!! <3

  - Og yes du har helt ret - ude godt, men hjemme bedst! Haha

  Stort knus
  Isabella

  Det lyder mærkeligt, men ej hvor er jeg glad fkr du flytter tilbage til danmark isabella! Det er på en eller anden måde lidt trygt og sejt at en efterhånden så international blogger som dig flytter tilbage til din hjemby. Jeg bor selv i Vojens (vi mødtes engang i dit showroom hvor jeg interviewede dig til jegelskermode.dk) og jeg har fulgt med herinde helt fra starten af. Der er noget hjemligt og trygt ved din blog, og jeg føler næsten vi kender hinanden i virkeligheden! Jeg kan virkelig godt forstå dit valg, og jeg synes det er så sejt at du vælger at prioritere anderledes – at vise os alle, at fuld fart på karrieren ikke altid er alt. Det er ligeså vigtigt at etablere sig, og nyde livet fuldt ud med sin familie og den man elsker. Man kan sagtens lave noget man elsker ved siden af, og få en god balance. Det forsøger jeg ihvertfald selv at leve efter. Jeg er helt blown away, og er overrasket over jeg er så glad for du kommer tilbage til danmark, når vi ikke engang kender hinanden. Der kan man bare se, hvor stort et indtryk en blog kan gøre på et andet menneske! Du er min alltime favorite – du er pisse dygtig til dit arbejde, og du er så smuk og sympatisk et menneske. Knus herfra!

  Signe! Wow, sikke et stort hjerte du har, siden du tager dig tid og lyst til at skrive så smuk og sød en kommentar til mig.
  TUSIND tak for din over skønne kommentar! Hvor betyder det bare så meget for mig, at du er så glad for at jeg flytter tilbage til Danmark igen.
  Jeg er så spændt. Vi har netop opsagt vores lejlighed, så nu er det hele så “virkeligt”. Haha
  Bliver et spændende kapitel, og som du også skrev så er karriere ikke alt – det er med at få alt til at gå op i en højere enhed. Heldigvis kan jeg arbejde alle steder, men glæder mig til at få mere “frihed” med min mand <3
  Igen, hvor gør dine ord mig bare ovenud glad. Sender dig det største knus her fra London.

  Ej hvor spændende! Jeg kommer selv fra Sønderborg, men bor nu i København 🙂
  Held og lykke med det hele!

  Det er rigtigt spændende 😀 Vi er begge super spænde og glæder os helt vildt!
  Ej er det rigtig? København er så fantastisk. Vi ser så meget frem til at flytte dertil.

  Tusind tak Laura <3

  Stort knus
  Isabella

  Good luck to you both! A new beginning will be amazing xx

  Thank you so much Leanne <3 Means a lot to us!!!
  Can not wait to share it with you guys.

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT