GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My crazy december

  Hej igen mine vidunderlige læsere! Der er sket meget de sidste par uger og hvor jeg dog glæder mig til at dele det hele med jer. For at være ærlig har mit liv det sidste halve år været ret stressende og fyldt med rejser, og har derfor sådan haft brug for, at have lidt fri fra de sociale medier, sådan så jeg kunne fokusere på mig selv, være her i nuet med min familie, kæreste og få set veninder jeg ikke har set i over et halvt år/års tid. Jeg rejste hjem til min dejlige familie for at holde jul og for at få styr på en del praktiske ting. Da kæresten og jeg har truffet nogle store beslutninger der har krævet utrolig meget af mig, så det har gjort mig utrolig tæt og mit hoved har kørt på fuldtryk de sidste mange uger. Det har derfor været svært for mig, at fokusere på noget andet!

  Mine aller kæreste følgere! Min December har været mere stressende end nogensinde. Mit liv i det hele taget har kørt på højtryk de sidste to måneders tid specielt, og jeg har haft svært ved at følge med og føle mig ovenpå, hvilket desværre har resulteret i at bloggen har stået mere stille end jeg har ønsket. Jeg kan godt forstå i syntes det er svært at følge med i hvad der sker, da jeg hele tiden rejser og der sker mange nye ting hele tiden og store beslutninger bliver truffet og når jeg ikke når at ligge det op, bliver det svært at følge med. Believe me, jeg har svært ved selv at følge med.. Hvilket er en af de grunde til, at jeg denne December da jeg var hjemme hos min familie i Danmark havde brug for at trække stikket, få fundet fodfæste og balancen igen. Det er ikke altid lige nemt mår man rejser konstant og aldrig er hjemme, så bliver man nemt skubbet ud af sin rytme og overblikket bliver uklart. Jeg har været udkørt og havde brug for bare at være selv og finde min vej igen.

  Jeg har altid knoklet hårdt med blogget og ønsker sådan at opdatere bloggen med et nyt blog indlæg dagligt, hvilket er mit mål her for det nye år, hvilket jeg dagligt vil prioritere og arbejde hårdt på vil lykkes. Både for jer at vide der kommer regelmæssige indlæg, men også for min egen samvittigheds skyld, da det gør mig ked af det og dræner mig når jeg ikke får opdateret jer.

  Jeg er igang med at få styr på alle mine løse ender, sådan så jeg nu hvor vi har taget hul på et nyt år kan starte på en “frisk” og se fremad og sætte nye mål og drømme.. 

  Hi again my wonderful followers! A lot have happened over the last couple of weeks and gosh I have been looking forward to share everything with you. To be honest, my life the last six months has been quite stressful and full of traveling and therefore I’ve needed to have a little break from social media, so that I could focus on finding myself, be here in the moment with my family, boyfriend and girlfriends which I haven’t seen for over half a year year. I went home to see my lovely family for Christmas and to fix lots of practical stuff. Since my boyfriend and I have made some big decisions that have required a lot from me, so it has made me incredibly tired and my head has been running on high power mode for the past many weeks. It has therefore been difficult for me to focus on anything else!

  My dearest followers! My December has been more stressful than ever. My life the past two months especially, and I have had a hard time keeping up with everything.  That unfortunately has resulted in me being able to blog less, which is something I absolutely hate. I understand I must be difficult f0r you angels to keep up with what is happening in my life as I constantly travel and many new and big things are happening all the time and big decisions are being made and when I then haven’t had time to share it, how would you know what’s happening and going on in my life. Believe me, I have a hard time keeping up with my life too, haha.. Which is one of the reasons why this December when I was at home with my family in Denmark I needed to stop up and pull the plug. It was time to find the balance again. It is not always easy if you travel constantly and you are never at home, so you are easily pushed out of your rhythm and your path becomes unclear. I have been exhausted and needed just to be myself and find my way again.

  I have always worked extremely hard with the blog and want to update the blog with a new blog post daily, which is my goal here for the new year, which I will prioritize and work hard on to succeed with. Both for you to know there are regular posts, but also for my own conscience, as it makes me sad and drains me when I don’t update you all.

  I’ve started fixing all my loose ends, so now that we have started a new year I needed a “fresh” start and I look forward to set new goals and dreams..

  Kæresten og jeg har truffet en meget stor beslutning, som har krævet meget af mig og har tager extra kræfter og energi (hvilket jeg ikke havde meget af i forvejen.) Det er en kæmpe beslutning, og jeg er så spændt på dette nye år. Kæresten vil nemlig gerne rejse med mig og hjælpe mig med bloggen og min Instagram mm., så vi har valgt at rejse non stop i et år sammen uden nogen fast base – hvilket betyder vi har valgt at opsige vores lejlighed i London. Da vi altid rejser og kun er der et par gange i måneden vil dette være det oplagte valg for os. Der er derfor ingen grund til at have den stående og betale den tårnhøje husleje, som hver måned ligger som en tung sky over mig. Opsigelsen betyder jeg hele December og ja, dagligt prøver at finde en ny lejer der vil tage over min kontrakt. Jeg planlægger viewings og sidder i dette øjeblik på flyveren på vej hjem til lejligheden fra Geneva, sådan så jeg kan få pakket alle mine ting i flyttekasser mm.

  Kæresten fløj til Nord England da han har en masse møder mm. Så jeg står desværre med det hele selv, så jeg går et par travle dage i møde. På Søndag har jeg 3 par der kommer for at kigge på lejligheden, så jeg håber inderligt en af dem vil komme til at blive den heldige lejer. Kryds alt i har – det kunne være så fantastisk at få det af vejen.

  My boyfriend and I have made a very big decision which without me realising it till later that it took a lot of my energy (which I didn’t have much of already.) It’s a huge decision and I’m so excited about this new year. My boyfriend would like to travel with me and help me with the blog and my Instagram etc., so we have chosen to travel non stop for a year together without having any base – which means we have chosen to quit our apartment in London. As we always are travel and only are here in the apartement a few times a month, this will be the obvious choice for us. We therefore see no point in having to pay the extremely high rent, which every month lies like a heavy cloud over me. The termination means all of December and till this day till I find someone to take over my contract I have daily been working on finding a new tenant who will take over my contract. I’m last night I just got back from Geneva, so I can start the viewings and pack all my stuff in moving boxes etc.

  My man had to flew to North England as he has a lot of meetings etc. So, unfortunately, I will have to do the packing myself, so I have a few busy days ahead of me. Today I have 2 couples who is coming over to look at the apartment, so I sincerely hope one of them will be the lucky tenant. Cross your fingers guys – it could be so great to get it out of the way.

  Dette giver mig mange søvnløse nætter, da jeg allerede skal være ude af lejligheden slutningen af Januar, og jeg er kun hjemme indtil den 13 Januar hvor jeg skal til Chamonix og derefter direkte til Japan med bloggen pga arbejde, og så flyver jeg tilbage til lejligheden i London d. 27ende hvor jeg så skal pakke færdigt og flytte alle mine ting og køre dem op til Nord England hvor kæresten og hans familie har et lokale hvor jeg kan have mine ting stående indtil kæresten og jeg en dag får vores eget sted.

  Oveni dette har jeg denne December rejst en masse frem og tilbage til Nord England da kæresten har været der pga arbejde, vi har haft et bryllup, en rejse til Scotland, tilbage til London for events, en rejse til Paris og direkte hjem til Danmark for at se familien. Fra Sønderborg til København for at se min bedste veninde Louise. Fra København til Val D’lsere for at fejre Nytår med kæresten, hans bror, lillesøster og nogle af vores gode venner. Har i alt kun været i min lejlighed i 3 dage hele December, og det ser ikke ud til at ændre sig det kommende år, men det ikke at have en base vil kræve masse af planlægning.

  Kæresten og jeg har derfor besluttet os for at hele Februar bliver vores planlægnings måned, hvor de kommende 6-12 måneder skal planlægges. Hans forældre har et hus i Durham og et i Scotland, så vi vil typisk komme tilbage dertil og til mine forældres hjem i Danmark når vi har brug for at komme “hjem”. Det bliver et ubeskrivelig spændende år, og jeg kan slet slet ikke beskrive hvor lykkelig jeg er og hvor meget jeg glæder mig til at se verden med min kæreste og rejse med ham som et team og dele alle vores oplevelser samt op og nedture med jer!

  Sender jer alle et kæmpe kram fra jeres spændte, nervøse og heldigvis lidt mindre stresset Isabella

  All this had gives me many sleepless nights as I already have to be out of the apartment by the end of January and I am only home until January 13 where I then go to Chamonix and then directly to Japan with the blog because of work and then I fly back to the apartment in London on the 27th where I then have to pack and move all my things and drive them up to North England where my boyfriend and his family have a room where I can have my stuff storaged until my man and I one day get our own place.

  On top of this, I have traveled a lot back and forth to North England this December because my boyfriend has been there for work, we have had a wedding, a trip to Scotland, back to London for events, a trip to Paris and directly from there back to London to fly home to Denmark to see the family. From Sønderborg to Copenhagen to see my best friend Louise. From Copenhagen to Val D’lsere to celebrate New Year with my boyfriend, his brother, little sister and some of our good friends. This December I have only been in my apartment for 3 days in total, and it doesn’t seem to change this coming year, but not having a base will require a lot of planning, but at least I will have my man by my side the whole time.

  My man and I have therefore decided that the whole of February will be our planning month, where will are going to plan the next 6-12 months. His parents have a house in Durham and one in Scotland, so we will typically come back to there and to my parents’ home in Denmark when we need to come back. It will be an indescribably exciting year, and words can not describe how happy I am and how much I look forward to seeing the world and traveling with him as a team and sharing all our experiences and ups and downs with you!

  I send you a huge hug from your excited, nervous and fortunately little less stressed Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  6th januar 2019

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  Hej Isabella

  Hvilke tanker gør du dig om den enorme klimabelastning, som flyrejser udgør?

  Bh. Sarah

  Your photos are amazziiinnngggg??

  Så fint åbent indlæg. Al respekt for at trække stikket, når der er behov, og sikke et eventyr I nu kommer på!

  Noget jeg længe har tænkt på, men aldrig fået spurgt dig om.. Den kjole du havde på til Fashion Awards i december, hvor er den fra? Har ikke kunne stoppe med at tænke på den…

  KH Nicoline

  Hej aller kæreste Nicoline,

  Tusind tak <3 hvor er du bare sød!

  Jeg kan godt forså I havde set frem til mine December jule indlæg hjemme fra. Jeg elsker også at blogge fra Danmark, da jeg ved i holder af mine hjemlige posts. Dog er det for mig det eneste sted hvor jeg selv kan tillade mig selv at komme ned i gear. Det er umuligt for mig i London og når jeg rejser non stop, så da jeg kom hjem fik jeg mig en stor forkølelse, øjen betændelse på begge øjne og havde bare brug for mere end noget andet bare at være.. Være hjemme og have juleferie og få fundet ud af hvordan mit liv det kommende år skal komme til at hænge sammen. <3

  Åhhh, ja er så glad for at du kan lide den. Jeg kan faktisk ikke huske fra hvilket mærke den er fra, men købte den sidste sommer på Revolve.

  Stort knus Isabella

  Tusinde tak for dit svar, Isabella. Jeg vil langt hellere foretrække, at du tager din tid og kommer dig i december end at fremtvinge et indlæg. Jeg deler ikke helt de samme opfattelser som de andre, men jeg følger dig også primært på Instagram og kommer så forbi bloggen i ny og næ, og ser hvad der er nyt.

  Tak for tippet om Revolve, den kendte jeg slet ikke til. Kan desværre ikke finde kjolen, så du må sige til, hvis du på et tidspunkt vil sælge. 🙂

  KH Nicoline

  Og med samme opfattelser mener jeg dem som synes du skulle have postet indlæg med mere jævne mellemrum. 🙂 Jeg deler selvfølgelig samme opfattelse som alle dem, der finder dig fantastisk dygtig. 🙂

  KH Nicoline

  Such wonderful news and how exciting! Best of luck to you guys and I’m so excited to see all your travels! X

  http://www.stylepetal.co.uk

  Thank you so much angel! Your worlds really mean SO much to me.. I can not describe how very excited I am so share this new chapter with you all <3

  Biggest hug
  Isabella

  HVOR ER DU MEGA, MEGA, MEGA SEJ ISABELLA!!! Det lyder bare helt igennem fantastisk, og ja ord findes jo næsten ikke for hvor gigantisk et eventyr du og din dejlige mand skal ud på. Hvis I kommer forbi Australian (Melbourne) må I endelig sige til. Min mand og jeg flytter nemlig derned 3. februar for begge at læse en Master på universitetet i 2 år. Jeg har tidligere boet og arbejdet der, og vi rejste begge rundt dernede for et par år tilbage. Så ligesom jer står vi også over for vores livs eventyr jer lige om lidt. Er sikker på du vil elske Australian. Altid lækkert vejr, skøn sund madkultur, rigt storby liv, unikt natur og dyreliv krydret med den sødeste befolkning. OG vigtigst af alt, Melbourne har alene 8000 individuelle kaffebarer 😉 PM hvis du vil have mail/Instagram. Isabella, jeg har fulgt dig i mange år, og er bare så glad på dine vegne. Du er en evil inspiration guuuuuuurl. Al held og lykke fra Aarhus, Anne

  Sødeste anne!!! NØJ hvor en fantastisk kommentar altså!!!!
  Jeg er også bare ubeskrivelig spændt på dette år, jeg er sikker på, at det bliver fyldt med spændnede, udfordrende og sjove oplevelser. Glæder mig vildt meget til at leve i nuet og endda hånd i hånd med min mand <3
  Jeg lover helt klart at sige til hvis vi kommer til Australien. En af mine aller bedste kammerater bor faktisk i Australien, så det er helt klart på listen.

  Jeg vil komme til at blogge dag til dag om vores planer, hvor vi er og dele alle mine rejse tips med jer, så dette år kan I se frem til masser af nye indlæg. Wuhuu jeg glæder mig.

  Sender dig et kæmpe knus herfra
  Tusind tak igen - du har lige gjort min dag 1000 gange bedre.

  LEAVE A COMMENT