GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  My little get-away to Chamonix

  6N2A9153-2 6N2A9194 6N2A9111 6N2A9197 6N2A916cc8-2 6N2A9198

  Hej mine kære læsere! Jeg er netop kommet hjem fra et par fantastiske dage i Chamonix. Hvis I har fulgt med på instagram (Isabellath), så har I både på et par instagram billeder samt på min instagram story få et sneak peak af min vidunderlige rejse. Jeg rejste til Chamonix for at tilbringe et par hyggelige dage med mine forældre, hvorefter et par hyggelige dage med masser af kvalitets tid kom min vidunderlige kæreste for at besøge os, fra onsdag nat til søndag hvor vi alle sammen rejste hjem igen. Mine forældre er tilbage i Denmark, jeg sidder nu i min lejlighed i London og kæresten er tilbage i Nord England.

  Jeg har nydt at være væk fra London. Jeg har endelig fået sovet godt ud, og lade roen falde over mig. Jeg gav mig selv lov til at være træt, men huskede stadig at holde min kost og træning ved lige. Mine forælder er utrolig gode til at huske mig på, at når vi er sammen gælder det om at trække været og være tilstede sammen. Jeg har derfor kun været tilgængelig på email og telefonen når det var højst nødvendigt, samt kun postet på de sociale medier, når lysten var til det. Det er utrolig vigtigt, at finde en sund balance mellem arbejde og ferie, da jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har haft en ferie uden at det endte med at blive arbejds relateret.

  Denne gang har jeg nydt godt af den friske bjerg luft, vi har gået smukke ture i bjergene. Hver dag har vi prioriteret at sidde og snakke over en god eftermiddags kaffe og lækre Franske kager på vores fine terrace og meget mere. Kæresten og jeg har også fået nydt at være sammen igen, vi har været ude at spise lækker middag bare ham og jeg, vi har været ude at river rafte med mine forældre, løbet sammen ved floden – yes, jeg har virkelig haft en skøn, skøn rejse.

  Hi my dearest followers! I’ve just got back from a few lovely days in Chamonix, France. If you’ve kept updated with my Instagram (Isabellath), then you’ve by a few images and instagram stories, got a sneak peak into my dreamy holiday. I traveled to Chamonix to spend a few cosy days with my parents and after 3 days alone with them my boyfriend came to visit us from Wednesday to Sunday, where we all traveled back home again. My parents flew back to Denmark, I flew back to London and my man is now back in North England. 

  I have enjoyed being away from London. I finally got to sleep well and let the calmness fall over me. I allowed myself to be tired, but I still remembered to keep my diet and exercise every day. My parents are incredibly good at remembering that when we are together, it’s about being present together. I have therefore only been available on email and I’ve only used my phone when it was absolute  most necessary, and only posted on the social media when the desire was there. It is incredibly important to find a healthy balance between work and vacation, especially since I can not remember when I last had a vacation without it becoming work related.

  This time I have enjoyed the fresh mountain air, we walked beautiful walks in the mountains. Every day we have prioritized to sit and talk over a good afternoon coffee and delicious French cakes on our nice terrace and much, much more. My man and I have also enjoyed being together again, we have gone out for delicious dinner just him and I, we have been river rafting with my parents, we’ve been working out – yes guys, I have really had the perfect vacation.

  Processed with VSCO with al1 preset6N2A9104-2 6N2A910022AC8FF5-8652-4DF9-A154-FDA43FF1289C ABBAE0A1-5F7A-467F-A684-96C404DB07C0

  Chamonix er en smuk, smuk by! Her er utrolig meget at lave både om sommeren og om vinteren. Det er et populært rejsemål, og efter min første vande tur i bjergene vidste jeg hvorfor man også bliver bidt af at komme her uden for ski seasonen. Jeg har stået på ski siden jeg var 4 år gammel, og har aldrig før tænkt på, at rejse til et skisport sted om sommeren. Jeg var så positivt overrasket over hvor skønt det var. Den smukke natur og udsigten ud over de ubeskrivelig høje bjerge er noget jeg aldrig vil glemme, og et helt andet syn end jeg er vant til fra ski. Man kunne være så aktiv som man ønsker, nyde den friske luft, spise hyggelig picnic i bjergene – det var virkelig mindfullness på højeste niveau, og bestemt ikke sidste gang jeg tager til Chamonix udenfor ski seasonen.

  Chamonix is a beautiful, beautiful city! Here is incredibly much to do both in the summer and winter time. It is a popular travel destination and after my first tracking trip in the mountains I knew why so many people find love and joy in coming here outside the skiing season. I have been skiing since I was 4 years old and have never thought of traveling to a ski resort in the summer. I was so pleasantly surprised at how beautiful it was. The beautiful scenery and the view beyond the indescribably high mountains are something I will never forget and a whole different sight than I am used to from skiing. One could be as active as you want, enjoy the fresh air, enjoy a nice picnic in the mountains – it was really mindfullness at it’s highest level, and certainly not the last time I go to Chamonix outside the ski season.

  6N2A91886N2A9cc137-2

  I Chamonix kom jeg helt væk fra alt og havde pludselig rum til at få tænkt over min nye bolig situation og alle de nye spændende kapitler jeg har stående for døren. Jeg er stadig først ved at vænne mig til tanken om, at min aller bedste veninde Louise er flyttet tilbage til Danmark, og jeg nu bor selv i lejligheden. Hver dag føler jeg stadig hun kommer hjem om aftenen, men desværre nej. Det var for at være ærlig en svær tid for mig efter hun flyttede, men jeg havde fra day one vidst at jeg skulle igennem det – så det kom ikke som en overraskelse. – Men så alligevel lidt, det gjorde i hver fald ikke mindre ondt af den grund.

  Kæresten og jeg har snakket meget på det sidste om at flytte sammen her i London om et par måneder. Han er igang med at færdiggøre et projekt han har i Nord England, og derefter vil han flytte til London, sådan så vi kan være tættere på hinanden, hvilket jeg ser vildt meget frem til. Jeg er så forelsket, og kan slet ikke vente til at vi hver aften kan ligge os til at sove med armene om hinanden. Vi gør begge hvad vi kan for, at vi ikke skal gå mere end en uge inden vi ser hinanden, men vores begges travle kalendre kan det ofte være svært. Dog syntes jeg, at vi har været utrolig gode til at få det til at fungere på den måde.

  Denne rejse var lige det jeg havde brug for! Nu er jeg tilbage i London igen, og er fyldt op med glæde og kærlighed.
  Stort knus jeres
  Isabella

  In Chamonix I got to get away from everything and suddenly I had room to think about my new flat situation and all the new exciting chapters I have waiting for me this year. I’m still getting used to the thought of coming home to an empty apartment since my very best friend Louise has moved back to Denmark, and I  now live alone. Every day, I still feel as if she’s coming home after uni, but unfortunately no. It was to be honestly a hard time for me after she moved, but from day one I knew that one day we would get to this point, so It didn’t surprise me that I had to go through it. But anyway, that doesn’t mean it’s less painful for that reason.

  My boyfriend and I have talked about moving in together here in London in a couple of months. He is in the process of completing a project with work in North England, so after that he will move to London so we can be closer to each other, which I am so thrilled about. I am so in love and can not wait for us to be closer together.. We both do what we can to make sure we do not go more than a week before seeing each other, but with our busy schedules that can often be a bit difficult. However, I must say that we are incredibly good at making it work this way.

  This trip was just what I needed! Now I’m back in London again and am filled up with joy and love.
  Big hug yours
  Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  30th juli 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  This is so amazing! Love your blog 🙂

  Thank you so much hun! That means a lot to me <3

  So glad to have you following.

  Best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT