GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New in

  Jeg købte denne i gebrugen forleden dag. Jeg burde bare holde mig helt væk fra genbrugsbutikker, da jeg altid ender med at købe noget. “Åh det koster kun 25 kr”, ja men 20 kr 6 gange, så er det pludselig en del penge. Men blusen er super smuk med skulderpuder og fine detaljer.

  Denne skønne trøje købte jeg sammen med den anden bluse. I har allerede set den på et dagens outfit. Den er super dejlig at have på, og så kan den både bruges til hygge og hverdagsbrug. Farven er også lækker og frisk!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  7th juli 2011

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  Hvilken genbrug har du været i denne gang? .. Det virker da som om de har sans for mode hvilket er sjældent her i DK

  – Nanna

  Synes jeg har svært ved at finde genbrugsbutikker, hvor priserne ligger helt dernede.. Hvor shopper du normalt henne?:)

  -Gritt
  http://gmdk.blogspot.com

  Den er super sød striktrøjen! Der har du virkelig gjort dig et godt køb! :-))))

  Tusind tak Mette 😀

  /Isabella

  Haha, ja småbeløb tænker man tit ikke så meget over og det er som oftest dem der får det til at ramle (;
  Men du er godt nok også heldig i den genbrugsbutikker.. !

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Ja lige præcis 😉 40 kr her og 20 kr der. – Det er stadig penge!

  /Isabella

  Hej Isabella (:
  Jeg har et problem, som jeg håber du kan hjlpe mig med. Nu er jeg ikke lige helt sikker på om dine nye skønheder er fra genbrugen, men det kunne jeg forestille mig (-; hihi, men jeg køber også af og til selv lidt tøj og andre sager i genbrugen. Problemet er, at jeg ikke er så glad for den lidt sure/indelukkede lugt, som specielt tøjet har derfra. Har du et godt tip til at fjerne lugten, eller i hvertfald neutralisere den?

  på forhånd tak
  -cecilie

  Hej Cecilie 🙂

  Jeg plejer altid at vaske tøjet inden jeg bruger det, og på den måde synes jeg faktisk ikke længere at den har den mærkelige lugt. Så når jeg har brugt tøjet en gang eller to, så lugter det bare af mig.

  Andre fif har jeg egentlig ikke? Jeg synes ikke at det plejer at være såå slemt, men jeg kan sagtes se hvad du mener 😉 Men en gang i vasken og måske en gang til efter hvis man ikke er helt tilfreds, det er nok mit eneste gode råd.

  /Isabella

  Du finder virkelig mange fine ting i genbrugsbutikker, snyd! 🙂 men kender det godt, også her til udsalget hvor man kommer til at købe en masse fordi det er billigt, men det løber jo op.

  Sisselykke.blogspot.com

  Ja lige præcis, det løber op til sidst! & hvis man så gør det 3 gange i mdr. så er det alligevel mange penge man kommer af med i sidste ende 😉

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT