GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  New York city day two

  6N2A9362 6N2A9584 6N2A9565 6N2A9587

  Vi startede anden dagen med en sjov spinning time med FlyWheel i Brooklyn kun et par få minutter fra vores hotel. Jeg må indrømme, at da jeg så på vores skema at Love Amika havde planlagt en spinning time tidligt om morgenen, dagen efter vi var landet i New York tænkte jeg “er de dog binde gale, det er nok det aller sidste jeg har lyst til”. Haha! Når man tager vores  jet lag i betragtning havde jeg slet ikke troet at jeg ville kunne få mig selv op om morgenen, men jeg måtte hurtigt overgive mig – der findes nok ikke noget som kunne dræbe vores jet lag hurtigere end en spinning time.

  Jeg har sjældent efter en lang rejse haft det så godt i kroppen efterfølgende. OG selvom jeg ikke er den største spinning fan, så gjorde dette virkelig noget godt for min krop, noget som en time extra i sengen klart ikke havde kunnet give mig. Det må jeg gøre igen næste gang jeg rejser langt og skal prøve at komme af med mit jet lag.

  Efter en sjov og meget svedig spinning time stopped vi hos en juice bar og bestilte et par friske grønne juice og smoothies. Der er intet jeg elsker mere end en hyggelig gå tur når jeg udforsker en ny by, så vi gik tilbage til hotellet i det skønne solskin. New York var langt varmere end forventet. Havde nok ikke nået mentalt at forberede mig på at komme over til sommer vejr, men jeg kan bestemt ikke klage.

  We started the our second day with a fun spinning class with FlyWheel in Brooklyn just a few minutes from our hotel. I have to admit that when I looked at our schedule and saw that Love Amika had planned a spinning class for an hour super early in the morning, the day after we landed in New York, I thought, “Gosh, they must be crazy!” Became that that time a spinning class was probably the last thing I want. Haha! When considering my jetlag, I wasn’t sure I was going to be able to get myself out of bed that morning. I luckily got up and there properly wouldn’t have been anything else that could kill our jet lag faster than a spinning class. So, thank you Love Amika for that – it truly helped.

  I’ve rarely after a long journey fels so good with myself, because I feel like I had done something amazing for myself. AND even though I’m not the biggest spinning fan, this really did something good for me. It gave me more than an extra hour in bed ever could have given me. I have to do that again the next time I travel a long way, so it will help get rid of my jet lag straight away.

  After a fun and very sweaty spinning hour, we stopped at a juice bar and ordered a couple of fresh green juices and smoothies. There is nothing I love more than a nice walk when I explore a new city so we decided to walk back to the hotel in the beautiful sunshine. New York was far warmer than expected. I was one hundred percent not mentally prepared for that hot summer weather, but I certainly can not complain.

  6N2A96146N2A9620 6N2A96416C86EA20-691E-4EC3-A4AF-019A2D8E6173
  Vi fik gjort os klar og så stod den ellers på tøse forkælelse på højeste niveau takket værd Love Amika. De tog os med til deres skønne salon hvor vi fik lagt smuk makeup, manicure og jeg fik nye blonde highlights – og har sjældent været så tilfreds som jeg var da jeg forlod deres salon. De ved virkelig hvad de laver, og jeg kunne tydeligt mærke, at de forstod præcist hvilket resultat jeg ønskede, så jeg kunne nemt slappe af og nyde dagen.

  We went back to our hotel to get ready and then head out for a full girls pampering day at the highest level thanks to Love Amika. They took us to their beautiful salon where they gave us a beautiful makeover. We got our manicure done and I got new blonde highlights. I have rarely been  this excited about my result, as I was when I left their salon. They really know what they are doing and they understood exactly what I wanted, so I could easily relax and enjoy the day.

  hår.jpg hår1.jpg
  Her ser i det færdige resultat af mit hår (jeg har indsat både før og efter billedet uden filter, sådan så i kan se hvor smukt resultatet blev. Min bund var blevet meget mørk, så den skulle jeg have repareret og så ønskede jeg mig et mere naturligt blond hår med lidt varmere blonde highlights. Er bare SÅ forelsket i resultatet. Hvad syntes i?

  Jeg kan derfor ud fra mit og alle pigernes resultat give Love Amika en kæmpe og positiv anbefaling! Så hvis i søger en god frisør i New York som i trygt kan stole på, så er dette stedet. Hvis jeg skal til New York på et tidspunkt hvor mig hår trænger til lidt kærlighed, så skal i hvert fald herind et smut. Jeg fik lavet highlights af en skøn kvinde der hedder: Kat @misskwxo og fik det stylet af: @gusstylist

  Here you see the finished result of my hair (I’ve inserted both a before and after photo without filter, so you can see how beautiful the result is. My roots was very dark, so I had to have them repaired and then I wanted a more natural blonde with some slightly warmer blonde highlights. I am so in love with the result. What do you think?

  From my own experience and from seeing the girls’ results, I can give Love Amika a very positive recommendation! So if you are looking for a good hairdresser in New York that you can feel safe with and trust 100%, then this is the place to go. If I am going to New York at a time where my hair need a bit of love, then I will have to come back here. I got my highlights of a beautiful woman named: Kat @misskwxo and got it styled by: @gusstylist

  6N2A9369 6N2A9610 6N2A9609549C21EA-72BF-4A99-BBA5-8F3BE50306A86N2A9800 6N2A9822

  Efter en dejlig dag hos Love Amika salon tog vi tilbage til hotellet for at skifte outfit, da vi havde en bil der kom og hentede os for at tage os til Ulla Johansson Fashion Show hvor Love Amika stod for hår stylingen. Det var en kæmpe oplevelse at se mit første fashion show i New York. Jeg har deltaget aktivt i Københavns og Londons modeuge i mange år, så jeg nød hvert sekund. Showet var bohemian mixet med klassiske og smukke floaty kjoler og høje hæle. Jeg har skrevet mig stort det hvert look på min ønske liste, haha!

  After a lovely day at the Love Amika salon, we went back to the hotel to change outfit. Then we had a car that came to pick us up to go to Ulla Johansson Fashion Show where Love Amika was doing the hair styling. It was a great experience to see my first fashion show in New York. I have participated actively in Copenhagen and London’s fashion week for many years, so I enjoyed every second. The show was bohemian mixed with classic and beautiful floaty dresses and high heels. I’ve added lots of the gorgeous pieces to my wish list, haha!

  6N2A9835 6N2A9799show-2

  Efter en lang spændende dag sluttede alle pigerne inklusiv mig selv med at bestille Room service på vores værelse og catche up med lidt arbejde, og et hyggeligt telefon opkald med kæresten.

  Skøn slutning på en vidunderlig anden dag i New York!
  Knus jeres Isabella

  After a long exciting day with the girls we ended up ordering room service in our room and catching up with work and finally some time to call my boyfriend.

  Great ending to a wonderful second day in New York!
  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  25th september 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT