GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Next up – London

  london

  Kære søde læsere! I dag er en glædens dag, jeg flyver nemlig til London i aften. Jeg har set sådan frem til, at jeg skal afsted. Jeg har på det sidste savnet London og mine veninder vildt meget, så det bliver super rart at se dem alle sammen igen. Jeg rejser sent om aftenen i dag, og flyver hjem igen søndag morgen. Det er ikke meget tid jeg har, så overvejer faktisk om jeg skal blive der lidt længere, men det må jeg se på når jeg kommer derhen. Det er nemmere at fornemme når man har været der et par dage.

  Siden jeg flyttede fra London har storby’s rejser gjort mig utrolig træt og udmattet, så måske jeg allerede efter et par dage får lyst til at tage hjem til min søde kæreste og lille Pumpkin igen.

  MEN, en ting jeg virkelig glæder mig til er at tilbringe tid i mine aller mest savnede områder, besøge mine gamle yndlings markeder, vintage butikker, coffee shops mm. Jeg glæder mig til at lytte til hvordan mine kære veninder har det og gå hånd i hånd med dem i London’s travle gader.

  Jeg skal til London fordi jeg er blevet kontaktet af et fantastisk agency som gerne vil være min agent og hjælpe min blog, Instagram mm. med at vokse. Det er utrolig spændende og stort for mig, da det er lige det jeg har brug for, for at komme videre og tage bloggen og mit arbejde til næste niveau. I skal nok høre meget mere om det efter mødet og min London rejse, og husk at tjekke ind dagligt – jeg opdatere nemlig bloggen dagligt! <3

  Dear lovely followers! Today is such a happy day. I am flying to London tonight. I have been so excited to go. I have especially lately missed my London and my sweet friends so much. It’s going to be like a dream coming true spending quality time with them again. I am going to fly late tonight, and then back home Sunday morning. I do not have that much time there, so I’m actually considering staying a few days extra. BUT that’s how I feel right now, but I will see how I feel after a few days in London.

  Since I moved from London big city trips have made me so, so tied and exhausted. Therefor maybe after these day’s I’ll want to go back to see my man and little Pumpkin again.

  One thing is for sure, I am really excited to see my highly missed London, visit my good friends, favourite markets, vintage areas and coffee shops. In just a few hours I will be walking hand in hand with my friends in the busy London streets..

  I am flying to London because I have been contacted by a super talented and big agency there want to be my agent and help my blog, Instagram etc. to grow! It’s more exciting than I can explain, and just what I need to take my blog, Instagram and Youtube to the next level. I promise to tell you guys more when I have more news. Yay! AND don’t forget to click in daily – one a day I update the post, so don’t miss out! <3

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  10th oktober 2017

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Wonderful news! Congrats on this opportunity and I hope that your London trip will go as well as you expect it!

  https://lartoffashion.com/perfect-coat/

  Oh it luckily did love <3 I feel so happy right now. I can't wait to tell you more about it – yay!

  Biggest hug
  Isabella xx

  I would love for you to point out your favorite London spots! I’ve been there several times but I’m going back this december and would love to get your input on this 🙂

  Have a lovely day Bella! <3

  I will try as much as I can to go to lots of places, shoot some good pictures so that I can tip you all where to go etc.<3

  Thanks for the request love, makes me so happy!

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT