GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Norway here I come

  ny

  Glædelig tirsdag mine søde læsere! Jeg skriver dette indlæg på flyveren på vej fra Billund til Oslo. I Oslo har jeg et connecting flight til Røros. Jeg er blevet inviteret på en spændende rejse af Visit Norway. Da jeg var lille stod min familie og jeg altid på ski i Norge, så jeg har utrolig mange gode minder derfra. Det var her min familie og jeg lærte at stå på ski i de meget smukke og idylliske omgivelser. Jeg har en stor kærlighed for Norge, da mange barndoms minder er herfra. Kan kun smile når jeg tænker tilbage på de minder. Den følelse håber jeg også at kunne give mine børn en dag.

  Jeg glæder mig meget til at komme tilbage, da det er mange år siden jeg sidst var der. Jeg mellem landede i Norge for et par uger siden og blev helt ked af at jeg ikke kunne blive et par dage. Det bliver også spændende at se Norge fra en anden side end jeg plejer. Når jeg tænker på Norge tænker jeg på ferie, hygge, ski, familie, sne og kvalitets tid. Ser frem til at se mere af hvad Norge har at byde på, da jeg ved det er så meget mere end det. Jeg kan slet ikke tælle hvor mange grineflip, smil og gode minder jeg har fra de hyggelige norske hytter. Gad vildt godt at købe mig en lille hygge i Norge med Simon en dag, kunne være et perfekt mindfulness sted for krop og sind. Når vi engang får børn kunne det også være det mest fantastiske sted at rejse på ferie.

  Vi har et spændene program over de næste par dage. Jeg skal være i Norge indtil Søndag, hvilket er et perfekt antal dage til at man kan nå at se og lave en masse uden stress.

  Happy Tuesday my sweet followers! I’m writing this post on the airplane on my way from Billund to Oslo. In Oslo I have a connecting flight to Røros. I have been invited on an exciting journey of byVisit Norway. When I was little, my family and I were always skiing in Norway, so I have a lot of good memories from there. It was here my family and I learned to ski in the very beautiful and idyllic surroundings. I have a great love for Norway, since many childhood memories are from here. Can only smile when I think about those memories. That feeling I hope to be able to give my children one day.

  I am looking forward to coming back, since it was many years since the last time I was there. I actually landed in Norway a few weeks ago and it made me quite sad that I could not stay for a couple of days. It is also exciting that I get to see Norway from a different point of view than I usually do. When I think of Norway, I think of holiday, skiing, family, snow and quality time. I am looking forward to seeing more of what Norway has to offer, because I know there is much more to see and discover than what I’ve done. I can not count how many laughs, smiles and good memories I have from here. One day it could be a dream to buy a little house in Norway with Simon, it could be a perfect mindfulness place for body and mind. Once we get children it could also be the most amazing place to go on holidays.

  We have an exciting program the next couple of days. I have to be in Norway until Sunday, which is a perfect number of days, because then I get to see and do a lot without stress.

  ny1

  Vi starter med at besøge den idylliske by Røros, hvor vi skal tilbringe de første 2 1/2 dage, hvor vi derefter tager toget til Oslo for at deltage i Oslo mad festival. Er så spændt på at opleve det.

  Når jeg senere idag lander i Røros har vi en Transfer der kommer og henter os og køre os til vores hotel. I aften skal vi høre om Røros lokale mad og have god middag, bliver så godt! Glæder mig.

  Jeg kender ikke de andre der kommer med på rejsen, og skulle være den eneste fra Danmark, hvilket også bliver sjovt! Det er altid spændende at møde nye mennesker med samme passion og interesser.

  We are going to start by visiting the idyllic town of Røros, where we will spend the first 2 1/2 days where we then take the train to Oslo to attend the Oslo Food Festival. So excited to experience it!

  When I arrive today in Røros, we have a transfer that will pick us up and drive us to our hotel. Tonight we will hear about Røros local food and have a cosy dinner, it’s going to be great! I’m really looking forward to it.

  I do not know the others who join the trip, I if I remember rights then I should be the only one from Denmark, which will also be fun! It is always exciting to meet new people with the same passion and interests.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  19th september 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Wow these photos are just absolutely beautiful! <3 I can't wait to see what you get up too!

  I am also really excited to share it with you love. It has been really hard for me to post anything from here until now, because of lack of time and bad internet. BUT tomorrow morning my first Norwegian post will be up on my blog ;-D yay!!!

  Biggest hug
  Isabella xx

  These photos just fill me with envy!

  Aww, sorry about that lovely! haha <3

  I hope you get the chance to go here soon.

  All the best,
  Isabella xx

  Norway is definitely on my travel bucket list. The mountains, lakes, forests and towns are just so beautiful. I could just imagine sitting by a campfire toasting marshmallows and looking up to the beauty of mountains! I hope to visit one day.

  Kayleigh | http://www.anenthusiasmfor.co.uk

  Oh yes- and that’s surprisingly just how idyllic is actually is!!! I am in love with everything here. The nature is stunning, the people SO sweet and not to mention the food – just wow <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT