GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Our bedroom update

   

  (Klik for direkte link  //   Click for direct link)

   

  (Klik for direkte link  //   Click for direct link)

  Mine kæreste følgere! Så er der endelig en lille lejligheds Update. Som i ved har indretningen af lejligheden stået lidt på pause, da meningen jo var at kæresten og jeg skulle flytte lejlighed – MEN sådan skulle det desværre ikke være. I kan hvis I endnu ikke har læst hvorfor få en update i DETTE indlæg. Jeg prøver derfor nu så småt at færdiggøre de rum jeg ikke fik færdig indrettet. 

  Vores soveværelse var en af de rum der nok mest af alle trængte til en kærlig hånd. Det har hele tiden føltes mest som et stort omklædningsrum, haha! Fyldt med papkasser, tøj der flød over det hele og tomme vægge. Nu har jeg endelig fået mig et smukt spejl (hvilket desværre gik i stykker i fragten – det har jeg valgt at skjule med bøgerne, var simpelthen så ked af det da jeg så det. Jeg er igang med at undersøge om det er noget man kan få fixet.) 

  My wonderful followers! It’s finally time for a small apartment update. As you know, the decoration of my apartment has been paused for a while, since I was supposed to move into another apartment with my man – BUT unfortunately like you read in THIS post, it didn’t work out that way. I’ve therefor started to finish the rooms that I needed some work.

  Our bedroom was one of the rooms most probably needed a loving hand. It has always felt the most like a big changing room, haha! Stuffed with cardboard boxes, clothes overflowing all over and empty walls. Now I finally got a beautiful mirror (which unfortunately broke into the cargo – I have chosen to hide with the books, was just so sorry when I saw it. I’m investigating if there’s anything you can do get fixed.)

  Min fine bambus stige og mine smukke puder samt mit smykke æske er fra Broste Copenhagen. Jeg ELSKER alt fra dem (ingen overdrivelse!) jeg har altid den længste ønske liste fra dem og har netop modtaget de smukkeste vand og vin glas fra dem som jeg glæder mig vildt meget til at vise jer – i vil elske dem! Måske jeg skulle dele en ny opskrift med jer her i weekenden, sådan så jeg kan fotografere mine nye køkkenting?!

  I går besøgte jeg Zara Home som jeg også elsker og der fandt jeg min nye toilet taske som passer perfekt til mit sarte farve valg. Der købte jeg også den lille lyskæde som jeg har snoet om min stige – syntes det giver masser af hygge, specielt om aftenen når det er mørkt!

  My lovely bamboo ladder and my beautiful pillows and my jewelry box are all from Broste Copenhagen. I LOVE everything from them! I always have the longest wish list from them and I have actually just received the most beautiful water and wine glasses from Broste Copenhagen. I’m looking forward to show them to you – you will love them! Maybe I should share a new recipe with you angels this weekend, so I get a change to photograph my new kitchen equipment for you?!

  Yesterday I visited Zara Home, which I also love for interior and I found my new makeup bag there, which fits perfectly with my delicate color choice. There I also bought the string lights. I’ve twisted it round my ladder – I think it gives such a cosy light, especially at night!

   

  (Klik for direkte link  //   Click for direct link)

  Mit grønne senge tæppe er mit absolut yndlings og også fra favorit mærket Broste Copenhagen – og har det også i en smuk sart lyserød farve. Jeg skifter dem efter hvilken stemning jeg er i humør til. Se giver soveværelset et mere gennemført look, og så smider jeg altid en stor stak puder på sengene for extra hygge vibes

  My green bed cover is my absolute favorite and also from my favorite brand Broste Copenhagen – and I’ve also got in in a beautiful soft pink color. I change them according to what mood I’m in. I feel like a bed cover gives the bedroom a more complete look, and then I always throw a large stack of pillows on the beds for extra cozy vibes.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  21st november 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Hei Isabella. Jeg liker virkelig bloggen din 🙂 Jeg ville bare si ifra at jeg ikke finner deg på blogloving. Og når jeg går inn på knappen du har her på bloggen din, fungerer den ikke. Har du opprettet en profil på blogloving? Vil gjerne følge deg der 🙂
  Jeg lurte også på hvordan du redigerer bildene dine. Virkelig super fine.
  Takk og ha en fin kveld.

  Hi Isabella, it is so beautiful! I really like it. May I ask you where the mirror is from? It looks so amazing. Kisses!

  LEAVE A COMMENT