GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Some of my sunglasses

  Når jeg er på sommerferie, er det altid meget vigtigt for mig, at have et par solbriller med. Jeg kan godt lide, at have mere end et par med, sådan så jeg har lidt at skifte med. Derfor har jeg på denne sommerferie taget de tre overstående med. De er som i alle sammen kan se fra Ray Ban.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  18th juli 2011

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  De er så lækre dem i midten, en af mine gode kammerater rocker dem.

  clubmaster’ne er SÅ fantastiske. hvad hedder modellen i midten? 🙂

  Elsker dem virkelig især de første 🙂

  Rayban er altid et hit 🙂

  Elsker de her briller!
  Kan du ikke sende et link hvor de er fra? 🙂

  Super fede briller, alle tre! Har selv to par Ray Ban, som jeg desværre ikke får brugt. Ville dog elske at eje disse! 🙂

  /Simone
  http://simonemichelleandersen.blogspot.com/

  elsker dem alle 3! Tre gode favoritter!! Har næsten lige lavet en indlæg om det samme 😉

  http://www.golddustandbubbles.wordpress.com

  xx C

  Uh, jeg misunder dig for at have tre par ray bans.. Jeg har selv en bunke h&m/bianco/unknown og så ét par aviators – og hold nu op, der er mærkbar kvalitetsforskel! Siden jeg fik mine aviators i julegave, har jeg stort set ikke brugt de andre.. Phew, man vender sig til kvalitet. Det ender med at blive dyrt.

  Anden solbrille er bare super smuk og smart! Hvor har du købt den? Og hvad har du evt. givet for den? 🙂
  -HG
  //
  http://www.henriettegyllingjensen.blogspot.com

  vil du ikke skrive alle informationerne på dem? størrelse, nummer, model, farve? 🙂

  LEAVE A COMMENT