GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Styr på det

  De overstående billeder er fra min torsdag aften. Vores klasse havde nemlig vundet i en pokertunering på vores skole hvor vi vandt 3000 kr, som vi kunne bruge på ja, “what ever”. 😉 Vi valgte så at holde en grill aften! Det var en super fed aften, som jeg nød i fulde drag.
  I går var min dejlige veninde Louise så sød at tage med mig ned for at kigge på gallakjoler inden jeg skulle på arbejde. Jeg fandt en og har nu fået en sød ældre dame til at sy den ind for mig, og hun kan liiiige nå at blive færdig med den et par timer inden jeg skal til galla! Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer den, jeg håber sådan at i synes om den. Nu har jeg ikke længere stress, nu kan jeg slappe helt af og se frem til en god aften.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  14th maj 2011

  READ COMMENTS -

  7 COMMENTS

  Hvor er din smukke pink bluse fra?

  Ih, hvor lyder det som en hyggelig aften 🙂

  Og dejligt med kjolen! Jeg glæder mig til at se den 🙂

  Hej Isabella.
  Jeg kom til at tænke på hvilket kamera var det du fik? Pg er det sådan et lille et du nemt kan have med dig?

  Det ser ud som om, at i har haft en hyggelig aften. (-; Og det virker som om, at i er ret så glade for sorte jeans?

  Dejligt at du fandt en gallakjole!

  Det lyder da super hyggeligt! Glæder mig til at se, hvad du er kommet frem til. 🙂 (Ps, jeg er nu stadig nysgerrig for at se rædslen du modtog med posten!!)

  Ej hvor godt:) Glæder mig til at se den!

  Eeej hvor fedt at vinde penge, så I kunne holde grill aften 😀

  /Anna

  LEAVE A COMMENT