GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Sunny London day in my new Nike Air Max

  6N2A03506N2A0372 6N2A03706N2A0367

  Foråret er kommet til London, og nøj hvor er det fantastisk! Det bliver mørkt senere og luften er varmere. Her dufter fantastisk, det er som om forår har en helt unik duft som ikke kan forklares, men føles vidunderligt. Det glade humør føler med, og det er skønt at se folk sidde udenfor og nyde deres eftermiddags kaffe!

  Mine store sorte støvler er blevet skiftet ud med mine nye forårs/sommer trainers fra Nike Airmax nye SS kollektion. Jeg elsker den simple colour blocking, som passer til stort set hele min garderobe. Her til forår/sommer kommer jeg til at gå meget i denim, hvidt og pastel farver – mine nye trainers vil passe fantastiske til.

  Spring has officially arrived here in London, and gosh it’s wonderful! The days are longer, the air is more fresh and the temperature is my favourite. The spring feeling is pure happiness, and hard to put into words just how much I love this season. A happy mood follows with Spring, and I love seeing how people suddenly move outside to enjoy their afternoon coffee!

  My black big boots have been switched out with my new beautiful pastel color blocking trainers from Nike Airmax new Spring/Summer collection. I absolutely adore the colors, they go with everything in my wardrobe and will look great with the pastel and white items here for summer. 

  6N2A0376 6N2A0353 6N2A0374

  Jeg glemmer aldrig da jeg købte mine første Nike Air Max. Jeg levede i dem i flere år! De er uden tvivl mine mest komfortable trainers. Deres tykke bund elsker jeg, da jeg føler den giver mig et par extra få cm, til mine små ben! Haha

  Er forelsket i mine nye Air Max trainers, da jeg kan style dem både til jeans, nederdele og kjoler. På billederne nedenunder har jeg kombineret dem med min nye fine kjole med en lang frakke og et par jeans under. Jeg elsker at layer mine looks! Mine Air Max gav mit look et mere trendy og afslappet touch, hvilket jeg er helt vild med.

  I’ll never forget the feeling I had inside when I bought my first Nike Air Max trainers. I lived in them for years! They are without doubt my most comfortable trainers. The chunky sole is my favourite, since I feel like it in a cool way adds a few extra cm to my small legs. haha!

  I am so in love with my new Air Max trainers, since I can style them for so many different occasions. I can wear them with jeans, skits and dresses! On the images underneath I’ve styled them with my new dress, a long coat and jeans for a more trendy and casual touch – my favorite.

  I went shopping the other day, and I’ve bought so many styles which I can’t wait to wear with my new Air Max. I have a thing for a-line linen skirts and everything denim, nude and pastel colored. These trainers will look great with a little white a-line skirt and a cosy jumper here for Spring. The color screams spring/summer, so they will go well with all the new trend which I am so exited to wear when the weather allows it!

  I’ve always felt too sporty in trainers, especially if I style it with jeans and a basic t-shirt. (Don’t get me wrong, I love a basic sporty look) but I just feel like it’s more me to dress them up a bit with a skirt, a dress or with some embroidery details etc. Trainers are made for London. If you live in London, you need to own a pair – that’s just a must. I walk at least 2 hours every day, and it would be a killer walking in high boots every day. Another reason why I know I will live in these for the next many many months. Haha!

  6N2A04076N2A0410 6N2A0418

  Jeg kan ikke beskive hvor lykkelig jeg er for tiden. Jeg tror det glade forårs humør har ramt mig. Jeg sidder lige nu på en af mine yndlings coffee shops her i Fulham og venter på min søde veninde Anna, hun kommer fra Denmark for at besøge mig. Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig, da jeg ikke har set hende i mange måneder. Vi skal nyde et par hyggelige dage sammen, og vejret kunne ikke være bedre. Der bliver helt op til 28 grader idag. Wuhuuu! Livet er skønt.

  I can not describe how happy I am lately. I’m at this moment sat in one of my favourite coffee shops here in Fulham, waiting for my close friend Anna to get here. She’s coming all the way from Denmark to visit me. Words can not describe how excited I am to see her. I havn’t seen her for many month. I’m looking forward to spend 4 days with her, I have some lovely plans lined up for us. The weather in London is fantastic lately, and today it’s going to be up to 28 degrees! Wuhuuu – life is great!

  I samarbejde med Nike   //   In collaboration with Nike

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  19th april 2018

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  You look amazing. I enjoy the photos

  Love your shoes and hair color! Love the spring as well. Enjoy the rest of the spring. Summer is coming soon. 🙂

  Hej Isabella

  Super lækkert outfit, og dejligt du er så glad! Hvor er din lækre jakke fra? Har du et link?

  Hej sødeste Tanja,

  Tusind tak <3 Ja, det er fantastisk at have følelsen af at det hele bare spiller, og alt ens hårde arbejde betaler sig.

  Stort knus
  Isabella

  You look super adorable in this comfy and stylish sporty outfit! I’m in love with your Nikes and I find your bag uber adorable. 🙂

  https://lartoffashion.com

  Aww princess!! Thank you so much – means the world to me, that you like it <3 wuhuu

  Biggest hug
  Isabella xx

  Jeg ved lige præcis, hvad du mener med duften af forår. Sådan har jeg det også herovre i New York. Det dufter SÅ godt så snart varmen kommer.

  Kh
  Christina

  Haha, præcis – jeg elsker det! Jeg håber I har godt vejr i New York, her i London er det helt fantastisk for tiden. <3

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT