GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Svar på spørgerunde del 1.

  Hej Isabella. ?Fantastisk dejlig og hyggelig blog du har her. ?Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, om du farver dine øjenbryn – eller om du gør noget andet ved dem mht farve? ?I så fald, hvilken farve bruger du og hvordan anvender du den? :)? Mvh Sofie

  Hej Sofie 🙂 Mange tak skal du have! Mine øjenbryn samt øjenvipper er mørke af natur, så egentlig behøver jeg ikke at farve dem eller lignende. Dog får jeg dem farvet ca. 1 gang i mdr. for at de bliver en smule mere markeret, så slipper jeg også for, at behøve at bruge øjenbrynstegner hver dag. Men når jeg bruger øjenbrynstegner er den fra Rimmel og i mørkebrun. Jeg sørger altid for at mine bryn er plukket (ikke for meget – må gerne se naturligt ud), smøre lidt god creme på dem inden jeg tegner dem op, og hvis jeg skal ud, så dubber jeg ofte en lille smule eight hour creme fra Elizabeth Arden på.


  Hej Isabella! ?Du er absolut min yndlings blogger. Jeg elsker din stil!? Det ville være fedt og vide:

  1. …hvilket kamera du bruger
  2. …hvordan du har fået råd til en MacBook
  3. …hvorfor du startede med og lave en blog
  4. …hvordan din blog er kommet så langt frem
  Det var sådan set det. Jeg ville elske hvis du ville lave nogle flere videoer 🙂
  Venlig hilsen ?Malene Mygind
  GOD SOMMER :-)!!!!!

  Mange tak skal du have 🙂 Hvor er det sødt af dig.
  1. Mit kamera er fra SONY a33 med full HD movie – super godt kamera som bestemt kan anbefales.
  2. Den har jeg fået af mine forældre.
  3. Jeg startede min modeblog for lidt over 2 år siden. Det er lang tid siden nu, og dengang jeg startede min blog, gjorde jeg det fordi jeg elskede mode og havde lyst til at dele min lidenskab med andre mennesker. Dengang læste jeg stort set kun udenlandske blogs og jeg elskede det! Jeg havde ingen forventninger med min modeblog, jeg havde aldrig sat mig i hovedet “åh min blog skal bare være stor”, det har aldrig været mit mål, og det er det stadig ikke, det er bare noget der er sket stille og roligt.
  4. Min blog er vokset meget siden jeg startede den, men det er en lang process – men god. Jeg elsker at blogge og jeg vil fortsætte så lang tid jeg føler som jeg gør nu. En af de grunde til, at jeg tror at min blog er vokset sig så stor som nu, er fordi min blog udståler hvor højt jeg elsker det jeg laver, og hvor højt jeg går op i det, jeg brander virkelig for det det her.


  Hej Isabella.? Jeg synes du ser så dejlig ud, men jeg er nødt til at spørge dig..? Har du appelsinhud og hvis ja, gør du noget for at holde det væk? 🙂

  Mange tak 😉

  Nej det har jeg ikke, men jeg ved at man kan få nogle gode cremer imod det. Men mit råd ville være sund mad og motion, det er jeg overbevist om er de to vigtigste ting til at holde det væk.

  Hej Isabella,? Du er så flot! Jeg vil gerne vide hvor du har pengene til alt det lækre tøj? Og de lækre ting vi har set fra din lejlighed?

  Hej 🙂 Tusind tak skal du have! Jeg har ikke så mange penge, men de penge jeg har bliver for det meste også kun brugt på tøj og sko. Dengang jeg arbejdede som en gal sparrede jeg en masse penge om, også derfor jeg er heldig at have nogle skønne tasker, sko og sådan. Møbler er ikke det jeg foretrækker at bruge alle mine penge på, det er min kæreste der går meget op i, at vi har nogle lækre møbler 🙂 Jeg køber tøj og min søde kæreste køber møbler, hehe.

  Ville godt høre, om du ikke ville lave nogle flere videoer, om tøj smykker og lignende, for jeg kan rigtig godt lide din video, som du lavede med dit hår 🙂 MVH Pernille

  Jo selvfølgelig vil jeg det! Jeg elsker at lave video’er til jer, også fordi jeg ved at i godt kan lide det, så selvfølgelig! Jeg skal nok prøve at se om jeg ikke snart kan få lavet en ny video til jer 🙂

  Hvordan blev du egentlig inspireret til at starte en blog?? Hvem er din yndlingsblogger??Hvad er det bedste og det værste ved at være blogger?? Tak for en fantastisk blog!

  Dengang jeg startede min blog havde jeg masser af fritid. Jeg gik meget op i mode og læste mange udenlandske blogs. De udenlandske modebloggere jeg fulgte brugte for det meste blogspot.com, derfor besluttede jeg mig for en dag, at jeg også ville dele min interesse med andre unge, da jeg fandt blogging super spændende, og desto mere jeg bloggede desto mere blev jeg “fanget” og inspireret.
  Min yndlingsblogger, puha den er svær. Jeg har en del jeg elsker at følge så som Ulrikkelund.com, chicmuse.com, fashionsalade.com/lusttforlife osv. osv.
  Det bedste og værste ved at være blogger.. Jeg elsker at blogge, det inspirere mig, når jeg blogger kommer min kreativitet frem. Blogging har fået mig til at vokse på mange punkter, samt givet mig ubeskrivelige mange nye og efterhånden større og større muligheder. Jeg er fanget af at blogge og kunne gøre det døgnet rundt. Det ved at være blogger er bestemt også alle jer læsere! Uden jer ville der ikke værd noget at blogge for. I giver mig en grund til at gøre det, og så elsker jeg, at læse jeres kritik, ris og ros. Selvfølgelig er der også ting der er knap så sjovt ved at være blogger, men jeg ville ikke sige, at der decideret er en dårlig side ved det. Der er ofte nogle meget hårde kommentarer, men det ved man selvfølgelig følger med når man “står frem”, men engang imellem rammer de. En anden ting kunne være, at det tager utroolig meget af ens tid, som man kunne have brugt på meget andet, da det tager rigtig lang tid først at skulle finde ting frem, tage billeder, ligge dem ned på computeren, skrive indlæg, besvare mail, besvare kommentarer osv. – MEN alligevel er det også en af de ting jeg godt kan lide, jeg elsker at finde på nye idéer, jeg elsker at besvare mails og kommentarer og så synes jeg, at det er super hyggeligt at skrive indlæg.


  De Phillipe Starck stole du har, koster de virkelig 1950,-??Hvordan har du fået råd til dem?

  Ja det gør de. Stolene har jeg fået af mine forældre. Jeg havde ønsket mig dem over lang tid, og var så heldig, at få dem i indflyttergave.

  Hej smukke Isabella 🙂 ?I et af dine gaderobe-indlæg, nævner du noget brysttape du bruger, det er jeg ret nysgerrig omkring 😉 Hvad er det for noget, hvor har du købt det og hvad giver du for det? 🙂

  Hehe, ja det er simpelthen så smart! Jeg mener, at jeg har købt mit i enten H&M eller Change. Det er noget helt tyndt “brysttape” du putter over dine bryster hvis du skal have noget tøj på, som ikke er særlig BH-venligt. Det gør selvfølgelig ikke ondt at tage af igen og så er det engangsbrug. Jeg mener, at man får til ca. 10-15 gange i en pak. Jeg kunne forestille mig, at se fleste undertøjs forretninger har det, eller i hvert fald kender til det, så spørg i den nærmeste undertøjs forretning, det er ikke særlig dyrt.

  Tager du sol, eller hvordan holder du dig så flot brun hele året rundt?
  Har du/har haft problemer med uren hud, hvis ja, hvordan holder du det så væk?
  Hvad gør du for at holde dig i form? Eller er du typen der kan spise hvad som helst uden det kan ses?
  Hvordan mødte du din kæreste og hvordan/hvorfor blev i kærester?
  Hvordan har din omgangskreds/netværk “taget imod” det at du blogger? Reaktioner, omtale etc??

  Jeg plejer stort set aldrig at gå i solarie, hvis jeg gør det om vinteren, så gør jeg det ikke engang en gang i måneden. Men jeg bruger engang imellem Sunspa fra Dennis Knudsen, hvis jeg synes, at jeg er blevet alt for bleg.
  Jeg har førhen prøvet mange forskellige ansigtsprodukter, og nu fundet ud af hvad der fungere rigtig godt for mig. Jeg bruger Plaisir produkter (den lyserøde serie – imod tør hud). Produkterne er super fine og så ligger de i en god prisklasse.
  Nej jeg kan bestemt ikke spise lige det jeg har lyst til. Jeg sørger for at dyrke motion 4 gang i ugen, og så tænker jeg meget over hvad jeg putter i munden. Jeg tillader mig selv også at spise usundt, bare i bekransede mængder. Jeg spiser meget frugt og grønt, fisk og kylling.
  Min kæreste og jeg bor begge to i Sønderborg, så det er her vi har lært hinanden at kende. Vi begyndte stille og roligt at date og kunne bare ikke få nok af hinanden, (som vi stadig ikke kan den dag idag). Jeg havde aldrig forestillet mig, at vi nogensinde ville få det så fantastisk som var har det og vi engang ville komme til at flytte sammen osv. Men han er noget af det bedste der nogensinde er slet for mig.
  Min omgangskreds har taget meget godt imod det. Min familie, kæreste og tætteste veninder støtter mig meget i det, hvilket er det der betyder aller mest for mig. Hvad alle andre går at siger om mig og min blog, det har jeg lært at lukke af og være ligeglad med. Jeg bor i en meget lille by hvor folk de elsker at snakke, men det er jo alt sammen noget der hører med. Folk har ret til at synes og sige lige det de har lyst til, jeg vil fortsætte med at blogge uanset hvad. Don’t let others pull you down.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th juli 2011

  READ COMMENTS -

  12 COMMENTS

  Det er jo helt sygt at folk idag tillader sig at spørge ind til penge og andres økonomi. Men jeg vil da gerne røbe for Jer, at de fleste gennemsnitsdanskere har råd til at købe lige præcis hvad de vil. Det er et spørgsmål om prioritet. Lige da jeg blev færdig med min master kunne jeg ikke finde et job og røg nogle måneder på kontanthjælp. Og det lykkes mig at spare op til en Ph lampe til 10.000 kr, alene af den grund, at jeg prioriterede meget andet fra i den periode. Så bare kom igang med at spare op og vær fornuftige med jeres køb. Møbler er en god investering i fremtiden, det er der så meget andet der ikke er 🙂

  Hej Isabella.

  Jeg synes du har en super spændende blog, og jeg synes du virker som en rigtig sød pige. Håber du får stor succes inden for modeverden og ikke lader dig gå på af de trælse kommentarer, som du nævner kan være en af ulemperne ved at blogge:)

  Mie

  Ej, men Isabella! 🙂
  jeg har været væk fra internettet et godt stykke tid. Bliver gladere og gladere for din blog. Dine ord, billeder og store kreativitet.
  Kun rosende ord herfra.
  Kh Alona

  Hej Isabella 🙂
  jeg sad lige og læste dine fine svar igennem.
  Og jeg forstår virkelig ikke, hvorfor du kalder Sønderborg en lille by?
  det må da være den største by i hele Sønderjylland?
  Jeg bor selv i rødekro/aabenraa – og det er derimod noget man kalder en lille by, i forholds til Sønderborg 🙂

  Like! 🙂
  Men kunne egentlig godt tænke mig at du lavede en video istedet for at skrive alle spørgsmål og svar.. (ligesom du gjorde for et godt stykke tid siden på blogspot.com) 😉

  Hej smukke Isabella! Jeg overvejer kraftigt at købe Litaerne på nettet, men jeg ville vide hvordan du synes de er a gå i efter en hel dag? 😉

  Tjek min blog ud, har lige lavet et OOTD, det ville være så cool hvis du ville skrive hvad du synes! 😉

  KH Noa – noahaimoff.blogspot.com

  Fine svar… Hvor høj er du egentlig? 🙂

  Tak skal du have 😀
  Puha jeg er vist kun 1.59 -1.60 tror jeg 😉

  /Isabella

  Fine svar, og dejlig blog 🙂
  Men må altså lige rette dig! Cremer kan ikke forebygge eller behandle appelsinhud/cellulite
  Det skyldes fedt, og kan (desværre 😀 ) ikke behandles med div. cremer.
  Det eneste der hjælper er motion og sund kost, det holder appelsinhuden for døren, men det vil komme på et eller andet tidspunkt 🙂

  Tusind tak for din hjælp Sarah, det er rigtig sødt af dig!

  /Isabella

  Iih. Du er så inspirerende! 🙂 Jeg elsker dine svar.

  Tusind tak Janni 🙂

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT