GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Take the chance and don’t think too much

  6N2A8772 6N2A8794 6N2A8791 6N2A8763 6N2A8809

  Som I ved har mit liv ændret sig ret drastisk over de sidste par måneder. Jeg har skrevet om det mange gange efterhånden, da det til tider næsten kan være svært for mig selv at forstå, at jeg står her lige nu! Jeg føler mig utrolig lykkelig over min situation og føler mig glad og lidt stolt over mig selv, at jeg turde vende mit liv på hovedet fra den ene dag til den anden. Jeg tog ansvar og lyttede til mig selv og mine følelser uden at tænke for meget over konsekvenserne af mit valg. Hvis jeg havde skullet tage hensyn til alle andre end mig selv, så havde jeg aldrig taget chancen, og stadig været en ulykkelig pige med drømme jeg aldrig villet kunne opnå i den situation jeg stod i.. Det er sandheden! I stedet valgte jeg for første gang i 2 år at prioriterede mig selv og min egen lykke, hvilket jeg vil råde jer alle til altid at gøre. Det kan være utolig svært, da ens valg til tider ikke vil være bedst for alle andre. Man vil komme til at såre nogle under vejs, men vigtigst af alt er, at vi husker at vi gør det for os selv og vores egen lykke.
  Vi bliver nød til at tage ansvar for vores egne valg og handlinger. Jeg har et quote jeg elsker, som lyder: “My message is believe in yourself. Have courage in your capacit. Listen to your inner voice. And then the critical component of all this is, do the work”
  Jeg prøver at huske mig selv på dette hvis jeg føler jeg falder tilbage.

  I lang, lang tid havde mine nærmeste veninder og familie set mig ulykkelig og de prøvede at huske mig på, at jeg skal være glad og gå efter mine egen drømme. Det sagde min inder stemme også, men den har vi en tendens til hurtigt selv at feje af vejen. Hvis vi ignorere den stemme for længe vil kroppen ofte kommunikere med os på andre måder, hvilket kan komme til udtryk gennem hovedpine, angst anfald, depression mm. Heldigvis gik det ikke så langt for mig, men jeg følte mig utrolig nedtrykt over min situation og følte mig helt fortabt i lang tid før jeg fik mig samlet mod nok til at tage chancen. Jeg flyttede fra alt og starte igen fra ny i London <3
  Vi er vores egen lykke smed – det må vi ikke glemme. Det glemte jeg, men nu er der en hel ny Isabella på banen igen. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været SÅ lykkelig. Virkelig! Jeg har fundet mig en partner der forguder mig, som jeg er pladask forelsket i, vi giver plads til hinanden, vi tør at drømme sammen samt hver for sig og mit arbejde og London liv kører på skinner. Nogle gange må man tage chancen, selvom man føler man hopper ud på dybt vand, hvor man kan resikere ikke at kunne bunde – jeg kan bare sige, go for it! Tag chance, for de hænger ikke ligefrem på træerne. Man må nogle gange skubbe sig selv ud hvor, det kan føles usikkert og ubehageligt. Det betaler sig mere end 80% af tiden, og hvis ikke, så har er man den erfaring rigere!

  Stort knus fra og dybe tanker fra jeres Isabella!
  Jeg sidder lige nu i Morocco på Wow Surf camp og nyder denne uforglemmelige smukke udsigt. Tager et par dybe indåndinger og lytter til bølgerne i baggrunden.. Jeg er blevet inviteret her til Africa sammen med kæresten, hans bror og en dygtig videographer. Vi skal fotografere en masse smukke billeder og til deres og vores social media kanaler, samt jeg skal i morgen lære at surfe for første gang nogensinde! (Yes, i kan tro jeg er nervøs, men nøj hvor jeg glæder mig!) Ser så meget frem til at dele hele oplevelsen med jer, OG der vil komme en video op på både min instagram, blog samt Youtube herfra inden længe. Wuhuu!

  As you guys know, my life has completely changes over the last couple of months. I’ve wrote quite openly about this a few times now, since it’s so hard even for myself to get my head around. I almost can not believe the situation I am myself! I feel so indescribably happy and lucky about my current situation, and I can not help feeling a bit proud of myself. I dare to take an enormous chance to turn my life upside down from one day to the other. It was a massive risk, but words can not describe how grateful I am, that I made that decision. I took action into own hands, I finally listened to myself without paying too much attention to what others might think or feel about it. If I had to think about the people I hurt I could never ever had done this. Then I would still have been the sad and depressed girl sat in my small home town with dreams I could never ever had been able to turn into reality. AND that’s the truth..
  I therefor for the first time the past two years I took action into my own hands. I have an amazing quote I love which is: “My message is believe in yourself. Have courage in your capacit. Listen to your inner voice. And then the critical component of all this is, do the work” – I always try and remind myself of this quote whenever I loose track.

  For a long, long time my closest friends and family have seen me so unhappy. They constantly tried to remind me of the importance of my own happiness, and that I can not give up on my own dreams. My inner voice told myself that every day, but it’s always super easy to block yourself out. If you block your own feelings our for too long, your body will start and communicate with you in a different way though. It could be through migraine, panic attacks, stress or depression. Thank god it never went that far! I did feel very down though, so I knew it was time to take some action, otherwise I would have allowed myself that to happen for me.. 

  I took the chance. I moved back to London, to start my London life again <3

  There’s this danish expression I love: “Vi er vores egen lykke smed” which means we are the one to decide over our own happiness, and it’s so true. I now feel more happy than I’ve ever been. I’ve found a wonderful partner which I have fallen for completely. We balance each other so well, give each other space to grow and are not afraid to have dreams together as well as apart. My work life is going extremely well, and I just really could not wish for more! You must take a chance in life, believe in yourself that you can do it – even if it terrifies you. Sometimes you must push yourself into situations you do not feel one hundred percent comfortable with, because that’s the only way to move forward. 80% of the time, it will be the right move, and if not – then, lesson learned. Move on and take with you all the knowledge it gave you.

  Biggest hug and deep thoughts from your happy girl, Isabella 

  I am currently sat here in Africa on our beautiful balcony at Wow surf camp, enjoying the gorgeous weather and listening to the waves. I am here with my boyfriend, his brother and a talented videographer. We are here to shoot some dreamy content for theirs and our social media channels. Tomorrow I am going to learn how to suit for the first time, and I am extremely excited. I am going to share my trip with you angels across all of my channels and will soon after my trip also post a video both here on my Youtube & Instagram. Wuhuu

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  9th marts 2018

  READ COMMENTS -

  11 COMMENTS

  Oh my goodness I am in LOVE with your pictures! Beautiful!! I saw that you said you edit using your own presets. Do you plan to ever release them? Your photos are gorgeous and I always love seeing them!!

  Smukke billeder, får helt lyst til at rejse lidt væk!
  Du er vildt inspirerende, synes det er så cool at du tør tage springet, hvilket får mig til at tænke på om jeg burde tage springet og få overflyttet mit studie til en anden by.

  Hej aller sødeste Lene <3 Hvis det er nogle tanker du sidder med, så syntes jeg du burde overveje at tage springet! Jeg tror ikke du vil fortryde det et sekundt.
  De eneste spring vi fortryder er dem vi ikke tager!

  De bedste hilsner
  Isabella

  Yes! “Listen to your inner voice” love that mindset, happy for you, keep going! xx

  http://carlotarules.com

  Thank you so much lovely! Means a lot to me, that you are following <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  Wauw Isabella<3 du er simpelthen SÅ inspirerende. Hvor er det bare sejt at du kunne tage springet. Hører du nogensinde fra din eks?
  Kram

  Tusind tak aller sødeste Caroline <3

  Jeg hører engang imellem fra ham. Det bedste desværre ikke på den pæneste måde, så jeg har prøvet at cutte alt former for kontakt med ham.. Ville ønske det var anderledes, men det er desværre ikke altid ens eget valg.

  Stort knus
  Isabella

  Ps. Tusind tak for at du har lyst til at følge med!

  I really needed to read something like this for a while now. This post was so inspirational. 🙂 Thanks for sharing!

  http://westofchic.blogspot.com

  Really glad to hear that angel <3 Happy I could send some inspiration/motivation your way!

  Biggest hug
  isabella xx

  Hi Isabella, I love your blog and your positive energy every time! How I would like to take risks in life, quit my job and do things I’m really passion about… But everything is about money and it’s not that easy, unfortunately. I really don’t know how people do it, haha.

  And are those photos edited with Tezza presets? Which one, please? The photos are gorgeous! <3 Enjoy your time here, Morocco is a dream of mine.

  Love, P.

  Hi lovely <3

  Haha, yeah I do understand that (with that in mind of course) Still possible to take chances even when you need to bare money in mind. That's what I've done.

  No these are actually edited with my own presents. I've edited with my own for a while now 😉 Still loving the tezza Presents though.

  Biggest hug
  isabella xx

  LEAVE A COMMENT