GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  The dress made of my dreams

  Processed with VSCO with m5 preset836A8AAE-AD8A-4FCD-ABE6-E6575D8E7B36 0760FA3A-9923-485F-BDAD-16A7D7FFFB33 47C51803-3E87-4482-B785-4689BED486DD

  God morgen mine dejlige følgere! Jeg håber, at i har haft en vidunderlig weekend. Jeg har haft et par super produktive dage, men har stadig husket at tage mig tid til at få slappet af. Jeg rejser til New York på onsdag, så jeg prøver ihærdigt  at få krydset all mine to-do’s af min to-do liste, sådan så jeg kan rejse til New York med god samvittighed. Jeg har prøvet at få min lejligheds sitation under kontrol, da vores nye kontrakt skal underskrives mm. og min nuværende lejlighed skal lejes ud. Det virkede i sidste uge ubeskrivelig uoverskueligt, men det er som om tingene de sidste par dage er ved at falde på plads.

  Udover at min lejlighed situation stadig virker lidt overkommelig, så har jeg fået planlagt og pakket til New York. Jeg har gjort rent og prøvet at organisere mig til min flytning. Jeg har tilbragt et par hyggelige dage derhjemme og fået set et par veninder. Skøn weekend hvor der har været en sund balance af arbejde, afslapning og veninde tid.

  Jeg skriver faktisk dagens indlæg fra min skønne veninde Maria’s lejlighed i Essex. Hun inviterede mig over igår og overraskede mig med lækker græsk mad. Vi endte med at hyggesnakke i flere timer og endte senere på sofaen med popcorn og tøse film. Endte med at overnatte, da jeg ikke kunne overskue at skulle tilbringe 1 1/2 time i undergrunden sent en søndag aften. OG er der noget bedre end en hyggelig veninde sleep over – I don’t think so! <3 haha. Min søde Maria flyttet desværre tilbage til Cypres on 2 måneder, så jeg vil gerne tilbringe så meget tid sammen med hende som muligt inden hun flytter..

  Good morning angels! I hope you’ve had a great weekend. I’ve had a very productive yet relaxing few days. Since I’m flying to New York on Wednesday I’m trying to get all my to-do’s crossed off, so I can leave without feeling guilty or stressed out about anything. I’ve been trying to sort out my flat situation, since I’m moving in just a few weeks. I’ve had a few people over to view the apartment and I actually thing I’ve found one to take over already, which is amazing. 

  Other than sorting out my flat situation I’ve been trying to pack for my trip, I’ve cleaned my apartment and tried to get a bit organised for my move. I’ve stayed in and enjoyed a bit of alone time, cooked healthy and tasty food and then I’ve seen a few friends. So a great weekend with a good balance of work, relaxation and friends! 

  I’m actually writing this post from my girl Maria’s place. She invited me over to her lovely apartment in Essex, so after a few flat viewings yesterday, I came here and she surprised me with the most delicious Greek food. I ended up staying at hers watching girly movies, eating popcorn and chatting all night. Nothing beats a girls night like that, and since she’s moving back to Cyprus in a few months I’m trying to see her as much as possible. I’m going to miss her like crazy when she moves since she’s one of my absolute best friends here in London.

  d

  Find min kjole: HER   //   Find my dress: HERE

  Jeg ser sådan frem til at være tilbage i NYC for et spændende samarbejde med et hår brand. Jeg skal nok fortælle jer alt om det inden jeg rejser afsted. Men idag skal omhandle min utrolig smukke kjole som jeg har fået i gave af Needle And Thread. Min kæreste og jeg har et par store events samt 2 bryllupper de kommende par måneder, og her vil min nye kjole være perfekt! I know der er mange regner omkring sorte kjoler til bryllupper, men da den har meget blåt i sig kan den ikke helt falde under den kategori, plus det kommer også an på hvilket slags bryllup det er og hvilke regler bruden og gommen har. Jeg er så ubeskrivelig forelsket i min nye kjole, og den sidder fantastisk på og komplimentere min krop som jeg kun havde turde håbe på. De smukke blonde detaljer for kjolen til at se utrolig dyr og eksklusiv ud.

  Da jeg pakkede den ud af dens kasse var jeg ved at falde bagover af begejstring, og man må sige jeg kun blev mere og mere begejstret for kjolen desto mere jeg kiggede på den, og da jeg så prøvede den på var jeg solgt! Den sidder flot i taljen og dens cut får mig til at virke højere end jeg er (plus, plus, plussss). Kontrasten mellem det blå og sorte er utrolig smuk, og en kjole man helt klart vil skille sig ud i (på den gode måde). Den blå farve er smuk og dyb, og min redigering får den blå farve til at fade lidt, så klik HER for flere billeder.

  I am really looking forward to being back in NYC for a few days. I’m going there with a hair brand, but I will tell you much more about that soon. Today is all about my gorgeous new dress I’ve got as a gift from Needle And Thread. My boyfriend and I have two more weddings this year, so I thought this dress would be so suitable for a winter wedding. I know there’s lots of rules saying you can’t wear black, but it does depend on the wedding and the people who are getting married. This one is so unbelievably beautiful and the fit is so so dreamy. It has the most exclusive look and then I adore all the blue lace details. 

  When I saw it in real like I almost fell backwards because I didn’t expect to love it THAT much. I knew I would love it, but just how much was a surprise! Haha. It really looks so flattering on and the cut makes me seem a bit taller (which is always a big plus!) My love for the dress grow by the second and when you put it on you so feel like you are princess in a fairytale movie. The contact between the colours works so well and is perfect for the new season and all the event I have coming up. The blue colour is super deep (my editing makes it fade just slightly) so click HERE to get to Needle And Threads homepage to see a few more photos of the dreamy dress. 

  A1256CBB-BC78-485A-BCAD-FEDA0BF3ECE0 9C33BAC9-A681-4FD4-99DF-E3DB061CFE9E 1310B54D-7E33-42B7-9854-2791F98A55A6 11F058FF-70BD-4CBD-B363-544C4F0913AA

  Jeg valgte at style kjolen med min røde Miu Miu clutch som jeg har haft i mange år efterhånden og stort set glemt alt om. Valgte en lidt edgy frisure med den tvistede knold sleeked back og en matchende rød læbestift. Når jeg skal til bryllup med kæresten vil jeg også matche mit look med et par røde negle. Jeg har set meget frem til, at dele min fine kjole med jer skønne læsere.

  Stort knus jeres Isabella

  I paired the dress with my red Miu Miu clutch which I’ve had for SO many years but forgotten all about, and a matching red lipstick. I thought the red was an amazing contrast to the dress and it really made it pop out and add even more focus to my dress. I though I would style my hair a bit edgy, so I went for a sleek twisted bun. I hope you like is as much as me, I’ve been so excited to share this dream dress with you angels.

  Biggest hug from your Isabella 

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  3rd september 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT