GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Time is to be shared

  image imageDet er med at huske de små ting her i livet. Alle de små ting vi gør for os selv, og gør for andre er med til at skabe den person vi er. Denne uge vil jeg tage jer med mig rundt på Snapchat og vise jer alle de små ting i livet som jeg elsker. Mine hyggelige stunder hver morgen med Pumpkin og Simon. Når jeg er ude at lufte Pumpkin, tager op for at hilse på mine forældre i deres optiker forretning. Hygge med stearinlys og god musik, bagning, madlavning og kvalitetstid med familie og venner.

  Jeg samarbejder med CLUSE watches i en super fed kampagne der hedder “Time is to be shared”, hvor vi vil huske vores læsere på hvor vigtigt det er at tilbringe kvalitetstid sammen med dem man holder af. De små ting i livet har vi tendens til at glemme, og det vil vi gerne sætte focus på. Jeg har sagt ja til at være med i denne kampagne, da jeg synes det med at leve i nuet, er et vigtigt budskab at sprede, som jeg også selv skriver rigtig meget om både her på bloggen, men også på min Instagram.

  Derfor er jeg SUPER glad for, at jeg de næste mange dage (til og med i dag, og indtil d. 23ende) vil være super aktiv på min Snapchat: isabellath   –   Jeg vil dele over 10 snaps med jer om dagen, og vise jer “behind the scenes”, hvis man kan sige det sådan <3 Efter denne kampagne håber jeg, at jeg vil kunne holde mine post oppe, sådan så I har muligheden for at komme endnu tættere på mig og mit liv.

  Den 23ende December vil jeg så overtage CLUSE Watches Snapchat for en dag, og jeg er SÅ spændt. Den 23ende er altså sådan en hyggelig dag i vores familie. Vi pynter juletræ, spiser hyggelig middag, pakker de sidste julegaver ind ovs. Er så spændt på at dele alt det med jer <3 Så glem ikke at følge med: Clusewatches

  It’s all about the small things in life. All the small things we do for ourself, do for others adds up and in the end builds up the people we are. This week I am going to take you with me round on my Snapchat and show you all the small things I love in life. My cosy mornings with Pumpkin and Simon. Walking Pumpking to my parents shop almost each morning to si hi. Lighting candles, playing good music with my man, cooking, baking, coffee with my girlfriends and quality family time.

  I am taking part in a super cool CLUSE watches campaign called “Time is to be shared” where they want to remind each everyone how important it is to spend time together, and pay attention to the little things. I was so sure I wanted to take part in this collaboration since I very often write about how important it is to be here, living in the moment and making the most of it.

  Therefore I am SUPER happy to be more active on my Snapchat: isabellath   –   from today and until the 23rd I will post at least 10 snaps a day taking you round with me showing you my life “behind the scene”, if you can say it like that <3 I hope that I can continue my daily Snapchat posting after this campaign too, so that you can get to know me better.

  Then the 23rd I will take over CLUSE watches Snapchat, and I am just SO excited. The 23rd of December is such a cosy day in our family. We decorate the Christmas tree, we have lovely dinner, wrap Christmas presents etc. Really excited to show you all of that <3 So don’t forget to follow: Clusewatches

  image

  En lille ting som betyder så utrolig meget for mig er, at jeg husker dagligt at tage en hyggelig pause med Pumpkin. Da jeg arbejder hjemme kan jeg nemt have så travlt, at jeg glemmer der også skal være tid til en break. Det at vi har fået Pumpkin gør faktisk, at jeg er blevet langt bedre til at huske mig selv. Jeg skal ud at lufte hende, hvilket gør at jeg bliver nød til at ligge alt fra mig og komme ud i den friske luft. Det nyder jeg helt vildt!

  Det bedste er også hver morgen, at jeg ikke altid skal skynde mig ud af døren som jeg skulle da jeg boede i London. Nu kan jeg vælge at bruge 10 minuter på at ligge og putte og kramme de to banditter, og så bare arbejde lidt mere om aftenen. Alt handler i bund og grund om at prioritere, hvilket mange af os (inklusiv mig selv, kan og skal blive bedre til).Mit  grønne velvet ur er jeg blevet super glad for, jeg får altid mange søde kommentarer når jeg har det på, (og som I kan se, ser det også ud til at Pumpkin kan lide det). Haha <3

  God dag mine søde læsere, vi ses på Snapchat! (isabellath)

  One small things that mean so very much to me is that I remember every day to take a cosy break with Pumpkin. Since I work from home I can easily get so busy that I forget that there must also be time for a break. The fact that we’ve got Pumpkin does that I have become much better at remembering myself. I’m going to walk her 3-4 (sometimes 5-6 times a day) makes me drop everything I have in my hands and go walk her.
  The best is also every morning that I do not always have to rush out the door, like I was used to do when I lived in London. Now I choose to spend 10 minutes to lie down and snuggle and hug the two bandits, and then just work a bit more in the evening. Everything is about prioritizing, which is something a lot of us (including myself) needs to be better at.I am super happy with my green velvet watch, I always gets lots of sweet comments when I wear it (and as you can see, it seems like Pumpkin really love it too) Haha <3

  Have a lovely day guys! I will see you on Snapchat! (isabellath)

  I samarbejde med Cluse   //  In collaboration with Cluse

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  19th december 2016

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Hvor er den der “snor” man kan hænge billeder i, fra? 🙂
  Du har sådan et fint hjem btw!

  Where is your glasses from? They are really nice!

  Loved the post! I love spending time with my family, specially on Christmas 🙂

  http://carlotarules.wordpress.com

  LEAVE A COMMENT