GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today I would love to wear

  Photobucket

  Dagens ønskeoutfit er råt men samtidig afslappet. Trøjen og de rå shorts kan fås på Modekungen.se, Dr. Martens kan man købe på Nelly.com og tasken er fra Topshop. Hertil ville jeg have lidt rodet hår og helt lidt øjenmakeup. Her ville en farverig neglelak være perfekt og måske røde læber også. En lang halskæde ville være perfekt samt en masse ringe. Til dette outfit ville jeg vælge sølvsmykker. Jeg plejer aldrig at blande guld og sølvsmykker, enten har jeg guld eller sølv smykker på – aldrig begge dele.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  31st august 2011

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Igen er jeg bare tosset med frynserne på trøjen! hvor er det virkelig genialt. Shortsene er også virkeligt fede, elsker det rå med den halv-forvaskede sorte farve og nitterne 🙂

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Hej! har lige “opdaget” din blog ved en tilfældig søgning på google. Den er jo helt igennem fantastisk! Jeg kommer selv fra sønderjylland og studerer designteknolog her i Sønderborg. Det er ikke tit man ser så modebevidste piger som dig hernede.

  Anyway, jeg blev vildt inspireret af din stil – som studerende designer kribler det helt i mine fingre efter at have set dine mange fantastiske outfitposts, jeg får helt lyst til at udrette noget kreativt! 🙂 Jeg vil fremover følge dig fast på bloglovin. Inspiration som den du giver via din blog er utrolig essentiel for sådan en som mig, som gerne vil have friske idéer til styling, designere, upcoming brands osv.Super fedt at du er én af dem der kan give det videre til folket. (:

  – Signe (:

  LEAVE A COMMENT