GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today I’m wearing

  Photobucket

  Photobucket

  Dette outfit havde jeg på igår. Igår var en ubeskrivelig god dag, der var super godt vejr hele dagen, og jeg tilbragte den sammen med de dejligste mennesker. Om aftenen havde jeg en aftale med Darwin om, at vi skulle ud at have en drink, men det endte med, at vi var 8 piger afsted (Ja Darwin er talt med som en pige, for han er næsten mere pige end os andre 😉 hehe) Men vi havde en super fed aften, og det endte med at vi først var hjemme lidt over 4. (Hvilket faktisk er rigtig sent her i London, da de fleste diskoteker lukker ved en 2 tiden.) Man går tidligt i byen her i London, men det er kun fedt! Nina, som også er en af mine gode veninder her, hun havde hendes kamera med i byen, så jeg skal nok få hende til at sende nogle billeder, – så kan jeg vise jer nogle billeder fra igår aftes, hvis i har lyst?

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  17th september 2011

  READ COMMENTS -

  34 COMMENTS

  Din kjole er mega flot, og hvor er den fra? :-d
  Og du er smuk som altid, pg jeg glæder mig til, at følge dig når du flytter til London 🙂

  Den er desværre også 2hand 🙂
  Tusind tak, hvor er du sød!

  /Isabella

  Hold da op, hvor jeg bare elsker dit dagens! Såå misundelig! Og så synes jeg dine indlæg fra London er så super gode og spændende!

  Tusind tak Mette 😀 det er jeg rigtig glad for..

  /Isabella

  Kom så med de billeder.. Jeg sidder og venter i spænding!! 😀 Og hvor ser du bare godt ud på dine billeder ^^ 😛

  Tusind tak Lene 😀

  Jeg har ikke fået dem tilsendt endnu – men jeg husker hende på det hver dag, Nina er bare lidt glemsom 😉

  /Isabella

  skøønt outfit! hvor er de fantastiske øreringe fra? 🙂
  Og ja, vis os da endelig nogle billeder!
  /nanna

  De er fra en skøn 2hand butik her i London 🙂
  – billeder kommer meget snart!!

  /Isabella

  Jeg kommenter godt nok ikke så tit her, men jeg følger helt klart med! Jeg er enig med så mange i, at din blog har ændret sig. Men jeg synes, det er stort at du taget kontruktiv kritik til dig. F.eks. er du stoppet med for mange ens billeder. Streetstyle hæver blot bloggens niveau, og din stil er så fed og personlig. Stop aldrig med at blogge! 🙂

  Tusind tak, hvor er du sød!
  Jeg vil helt sikkert ikke stoppe med at blogge, jeg elsker det. Mange tak for dine rosende ord. Det har været godt med konstruktivt kritik – det er kun på den måde man bliver bedre. 🙂

  /Isabella

  Jeg syntes at din stil har ændret sig rigtig meget her på det sidste.
  Den er blevet mere individuel efter at du er begyndt at gå mere i vintage. Tror mere at din tidligere stil var mere mig, men på den anden side foretrækker jeg din “nye” stil, fordi at den er så cool og anderledes og dig! 😀

  Syntes at det er SÅ fedt at du tør skille dig ud, og ved ikke omm det har noget at gøre med at du flyttede til London, og at det er lidt nemmere at være sig selv der, eller om det var var tilfældigt at det faldt sammen med din flytning, men ihvertfald vil jeg bare sige at jeg syntes at det er så cool af dig, så thumbs up for det! ^^

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Sjovt ! jeg tænkte på det samme 🙂
  men super fedt at du bare klær dig som du har lyst til 🙂
  keep going <3

  TUUUUSIND tak for din vildt dejlige kommentar Caroline! Jeg er så glad for, at du synes om min stil og følger med her på bloggen. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, for jeg har helt mistet mine ord. Du og Sara har gjort mig så glad!

  Jeg håber, at i får en rigtig god aften.

  De bedste hilsner
  Isabella

  Vil rigtig gerne se billeder 🙂
  Hvor er du dog bare smuk!

  Hvor dejligt 🙂 Jeg skal nok poste dem så snart Nina har sendt dem til mig. Hun er lidt glemsom, hehe.

  /Isabella

  Yaaaaaay til billeder! 😀

  Hehe 😀 de kommer SNART!

  /Isabella

  Lyst til at se de billeder fra i nat 🙂 God weekend!

  Jeg skal nok få hende den glemsomme Nina til at sende mig dem en af dagene 😉 så poster jeg dem så snart jeg har fået dem.

  /Isabella

  Hvor er din kjole bare smuk. Hvor er den fra? 🙂

  Mange tak 😀 Den er fra Asos – købte den sidste vinter.

  /Isabella

  Hvor ser du smuk ud 🙂 Kjolen er rigtig flot 🙂

  Tusind tak 😀 Er glad for at du synes om den!!

  /Isabella

  Vil da vildt gerne se billeder 🙂 Hvor er det bare skønt at du nyder london så meget. Elsker dine øreringe – du har en vildt cool stil.

  sisselykke.dk

  Tusind tak altid søde Sisse 🙂

  Jeg skal nok sørge for at i får billederne at se meget snart, jeg spørger Nina hver dag – men hun er sådan en sød glemsom en 😉 hehe

  /Isabella

  Hej Isabella!

  Fedt outfit.. Jeg har længe tænkt på, hvad du bruger af makeup til huden. Du har altid sådan en dejlig glød i ansigtet. Er det bare naturligt? Eller bruger du selvbruner, eller bare foundation hver dag eller?? 🙂

  Hehe hvor er du sød 🙂
  Jamen jeg bruger ikke så meget. I hverdagen bruge jeg dagcreme og lidt pudder (pudder fra Jané Iredale – de laver de bedste – efter min mening) og hvis jeg skal i byen bruge jeg nogle gange en foundation fra Chanel inden jeg putter lidt pudder på.

  Men jeg kan helt klart anbefale Jané Iredale’s pudder – deres pudder holder hele dagen og de holder længe, de er ikke usunde for din hud, og så får din hud en smuk og sund glød. 🙂

  /Isabella

  Isabella; du er simplethen så smuk, og jeg bliver så glad og inspireret, når jeg klikker ind på din blog. Du har en dejlig tilgang til livet, og du nyder det! Bliv ved med det.

  Tanker fra Line

  TUSIND tak Line hvor er du sød!! Dine ord betyder meget for mig..

  /Isabella

  vi vil HELT vildt gerne se billeder fra igår! 🙂

  og hold kæft, nogle funky øreringe 😀 det ligner sådan nogle af de der ting fra et tæppe, eller sådan noget 😀 sejt at du kan bære dem 😀

  knus
  F

  Haha ja det gør det 😀 Alle de jeg har mødt har rost dem helt vild meget, så jeg er simpelthen bare så glad for at jeg købte dem. De er fede og anderledes!

  /Isabella

  Du er så smuk! Det ville være skønt at se billederne.

  Tusind tak Maria 🙂 Hvor er du sød.
  Min venide har glemt at sende mig billederne men hun har lovet mig at gør det enten i dag eller imorgen, så så snart jeg har modtaget dem, så skal jeg nok love at poste dem.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT