GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Wearing the new H&M Conscious Exclusive collection

  6N2A4484 P1133939 P1133968 6N2A4489 6N2A4490 P1144190

  Hej fra smukke Durham mine skønne følgere! Jeg er som jeg skrev i mit sidste indlæg i Nord England for at se kæresten, og nøj hvor jeg dog bare nyder det fuldt ud. Her er vejret fantastisk, vi har 18 grader og sol i dag, så det betyder hyggelige gå-ture i disse smukke omgivelser med en god take-away kaffe i hånden. I går morges løb jeg en forfriskende tur i skoven som ligger omkring Durham og kun et par minutter fra kærestens hjem. Det er som om jeg kan trække vejret og nyde stilheden langt mere når jeg er her end jeg kan i London.

  Det at være tæt på naturen igen får mig til at glæde mig endnu mere til at komme hjem til Danmark her om et par dage. Hvor bliver det bare en skøn rejse for mig, og håber kæresten kan komme et par dage, sådan så han kan få lidt fri fra arbejdet og nyde et par dage i Danmark sammen med mig og min familie.

  Hi from beautiful Durham my lovely followers! I’m am currently like I wrote to your guys in my latest blogpost in North England to see my boyfriend, and words really can not explain how much I enjoy it. Here the weather is amazing, we have 18 degrees and sun today, so it means lovely walks in these beautiful surroundings with a good take-away coffee from my all time favourite coffee shop “flat white” in my hand. Yesterday morning I went for a refreshing run in the woods, which Durham is surrounded by. It’s just a few minutes walk from my boyfriend’s parents house. It’s as if I can breathe again, and I can enjoy the silence much more here than when I’m in London.

  Being close to nature again makes me so happy and excited to fly back home to Denmark in a couple of days. It’s going to be such a great trip for me, and I am hoping my man is going to be able to come for a couple of days too, so that he can get a little break from work and spend a couple of days in Denmark with me and my family.

  P1144344 6N2A4479 6N2A4494 P1144477

  I dag startede jeg dagen ud med at besøge min kærestes onkel og tante til kaffe i deres smukke hus her i Durham sammen med hans mor og far. Det var vildt hyggeligt, specialt fordi kærestens tante faktisk er dansk og kommer fra Haderslev som ligger tæt på Sønderborg hvor jeg er født og opvokset.

  MEN i dag skal dagens indlæg faktisk omhandle mit meget fine outfit som er fra H&M‘s smukke nye Conscious Exclusive collection, som lander i butikkerne nu her og altid bliver udsolgt indenfor et par få dage. Denne kollektion er jeg kæmpe fan af, da alle deres pieces er designet af 100 % organiske, genanvendte og bæredygtige materialer.

  Da H&M kontaktede mig for et par dage siden omkring kollektionen, og spurgte om jeg havde lyst til at hjælpe med at dele budskabet var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det blev jeg simpelthen nød til. Kollektionen er ikke kun bæredygtig, den er også klassisk, stilet og trendy. OG så elsker jeg, at jeg ud fra hvert item jeg har på kan fortælle ud fra hvilke materialer de er lavet ud af. Mine hvide øreringe er f.eks lavet ud af genbrugte plastisk flasker og tro det eller ej, det er min smukke statement jakke også!

  Today I started out visiting my boyfriend’s uncle and aunt for coffee in their beautiful house here in Durham with his mother and father. It was super cozy, especially since his aunt is actually Danish and comes from Haderslev, which is a town very close to Sønderborg, where I was born and raised.

  BUT today’s post is actually about my new gorgeous outfit from H&M‘s beautiful new Conscious Exclusive collection, which lands in the stores now and will like always be sold out within a few days. I am a huge fan of this collection because all of the pieces are made of 100% organic, recycled and sustainable materials.

  When H&M contacted me a couple of days ago about the collection and asked me if I wanted to help share the message, I was not doubting for one second that I absolutely had to spend the amazing news about this wonderful collection. The collection is not only sustainable, it is classic, stylish and trendy. AND then I just love the fact that I can can tell you angels from what material each of my pieces are made out of. My white earrings for example are made of recycled plastic bottles and believe it or not, that’s my beautiful statement jacket too!

  P1144286 6N2A4492 6N2A4486 42D4C7DA-3703-4A22-9AE0-DE57584A6B19

  Kollektionen er som altid ved deres unikke Conscious kollektioner meget limited, så hvis man har fundet øje på noget man bare må have, så skal man slå til med det samme – for når der er udsolgt, kommer der desværre ikke mere. MEN det er også med til, at gøre hver enkelt piece man investere i unikt.

  As always the collection is very limited, like all of their unique Conscious collections are, so if you’ve found something you just have to have, you’ll have to go for it right away – because it always sell out within no time. BUT that is also what make every single piece of so unique.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th september 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT