GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Why I keep dreaming about California & where to stay in Palm Springs

  6N2A6571 6N2A6580 6N2A6586

  Jeg har rejst meget det sidste års tid, og det sker at jeg kan sidde i en lufthavn og nærmest glemme hvor jeg kom fra og hvor jeg nu skal hen. Jeg elsker at rejse, og tror aldrig jeg kommer til at få nok af det, heller ikke når jeg en dag bliver gravid og stifter familie. Alt det rejseri betyder ofte, at min lejlighed ligner noget rod og jeg i flere uger af gangen lever ud af min kuffert, men på den anden side, så kommer det med utrolig mange goder og +’er, at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte.

  Vi kender det garanteret alle sammen, at uanset hvor meget vi har rejst, så vil der altid være nogle rejser, der vil have en større betydning for os, eller ligge højere i huske bogen. Sådan har jeg det med min rejse til Californien.

  I have traveled a lot the passed year, and it happens that I can sit in an airport and almost forget where I came from and where I am going. I love to travel and I think I’ll never get enough of it – not even when I’ll one day be pregnant or have my own loving family. All the traveling often means my apartment looks like a mess and that I live out of my suitcase several weeks at a time, but on the other side traveling comes with so many benefits and pluses that I do not even know where to start.

  We all know that no matter how much we travel, there will always be some trips that will mean a greater significance to us, or be placed higher in our memory book. That’s exactly how I feel about my trip to California.

  6N2A6510 6N2A66206N2A6588-2 6N2A6599 6N2A6600 6N2A66486N2A6512

  Jeg har derfor tænkt meget over hvorfor specielt denne rejse var så unik for mig, og det står mig nu tydeligt, at der ligger mange vigtige elementer bag. Da jeg rejste til Californien var jeg endelig fri. Fri fra et skrækkelig hårdt forhold, hvor jeg havde formået at give slip og trække mig. Jeg havde gjort mig fri fra alt negativitet og alt ulykkeligt i mit liv. Jeg var netop flyttet tilbage hjem til mine forældre, hvor jeg fik masser af kærlighed og støtte i mit hårde valg. Jeg havde besluttet mig for at flytte tilbage til mit højt elskede London, og finde lejlighed med min aller kæreste veninde.

  Udover dette havde jeg mødt en smuk og spændende mand i lufthavnen i London, som jeg var begyndt at skrive lange lange beskeder med dagligt om livet, drømme, rejser, fremtid mm. (Hvilket nu er blevet min vidunderlige kæreste!). Derfor var det som om, at min rejse til Californien var starten på et nyt positivt og lykkeligt liv for mig. Jeg følte mig lette, lykkelig, fri og glad igen. Livet var ikke længere tungt og jeg skulle ikke bekymre mig om at trække andre op end mig selv. Californien var fantastisk, og det var det perfekte tidpunkt for mig, at komme langt væk og få bekræftet at der er så meget mere derude for mig. Livet skal ikke være tungt og ulykkeligt, – sådan har jeg aldrig været, så på denne rejse gik det op for mig, at denne rejse betød mere end som så.

  I have therefore thought a lot about why especially this trip was so unique to me, and it is now clear to me that there were many important elements behind. When I traveled to California, I was finally free. Free from a terrible hard relationship where I had managed to let go and think about myself. I had got rid of all the negativity and unhappiness there was in my life. A few weeks before the trip I moved back home to my parents where I got lots of love and support in my hard decision. I had decided to move back to my beloved London, and find an apartment with my very dearest friend.

  Besides this I had met a beautiful and exciting man at the airport in London, and we daily exchanged long long messages about life, dreams, travels, future, etc. (He has now become my wonderful boyfriend!). That’s why my trip to California was the start of a new life for me. I felt relieved, free and happy again. Life was no longer heavy and I did not have to worry about pulling others up other than myself. California was amazing and it was the perfect time for me to travel far away and confirm that there’s so much more out there for me. Life must not be heavy and unhappy – I’ve never been an unhappy person, so this trip confirmed me that it was the right decision going for my dreams.

  6N2A6589 6N2A6584 6N2A67326N2A6515

  Jeg mødte Danmarks aller kæreste danse prinsesse Claudia Rex, og hendes glade livssyn var ligesom mit, og den glæde hun strålede af efter hun havde snakket med hendes kæreste bekæftigede mig i, at jeg havde truffet den største og aller vigtigste beslutning i mit liv om at flytte tilbage til London. Den glæde har jeg nu når jeg snakker med Fergus min skønne kæreste. Tænk kærlighed kan være så fantastisk, give en så meget drive, energi og tro på sig selv. Fremtiden har aldrig været mere spændende end nu, og jeg glæder mig til hver dag jeg står op!

  Da vi var i Palm Springs boede vi på det sjoveste og mest farverige hotel: The Saguaro Palm Springs Hotel (Besøg deres hjemmeside HER.)

  I met Denmark’s most loving dance princess Claudia Rex and her happy spirit was like how I used to see myself. When she called her boyfriend it made me realize that I made the biggest and most important decision in my life to moving back to London. The way she shined and the positive energy he could give her through the phone is someting my man now gives me when I call him from a trip. I’ve never had that before! A almost can’t believe that love can be so amazing, give one so much power, energy and faith in yourself. The future has never been more exciting than now, and I look forward to every day I wake up!

  When we were in Palm Springs we stayed at the funniest and most colorful hotel: The Saguaro Palm Springs Hotel (Visit their website HERE.)

  6N2A6597 6N2A6635 6N2A6744 6N2A6587-2 6N2A6774 6N2A6717

  Det var en kæmpe oplevelse at bo her, og hvis jeg en dag kommer tilbage til Palm Springs, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er her jeg vil booke mig ind. Jeg elsker deres kunsteriske look, de smukke mange farver og de høje palmer der er placeret overalt omkring hotellet. Man kan ikke andet end at smile når man går rundt her, da farverne udrykker så meget glæde. 

  Hotel værelserne er lyse, hvide og farverige. De tilbyder en masse spændende event samt aktiviteter, og så elsker jeg deres har smukke pool område der også har en fin pool bar, farverige liggestole, høje palmer og fine bjerge i baggrunden.

  Om morgenen startede vi ud med morgen yoga ved poolen, hvilket er noget jeg savner helt vildt og klart en af de highlights ved rejsen. Jeg ville ikke have noget imod, at starte hver dag med en morgen yoga som denne omringet af glade farver og høje Palme træer!

  It was a great experience to live here and if I return to Palm Springs one day, I’m not a second to doubt that this is where I want to book myself. I love their artistic look, the beautiful many colors and the tall palms that are located all around the hotel. You can only smile when you walk around here, as the colors express so much joy.

  The hotel rooms are white, bright and colorful. They offer lots of exciting events and activities and then I’m extremely in love with their pool area there also have a fun pool bar, colorful sun-beds surrounded by high palm trees and gorgeous mountains in the background.

  In the morning we started out with a yoga session by the pool, which is something I miss a lot and without doubt one of the highlights of the trip. I wouldn’t mind starting every day with a morning yoga session like this surrounded by happy colors and tall palm trees!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  1st august 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT